Νεκταρία Γιαννουδάκη βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Νεκταρία Γιαννουδάκη είναι ηθοποιός και αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη νέα σειρά του Alpha, “Σασμός”. Συγκεκριμένα, υποδύεται την ψυχαναλύτρια και μητέρα της Στέλλας, Σοφία Αντωνακάκη. Αστή, αυστηρή, με καταγωγή από την Αθήνα. Βρίσκεται σε μια διαρκή, με χιουμοριστικούς τόνους, σύγκρουση με τον Τάσο τον σύζυγό της, που θεωρεί πως τίποτα δεν κάνει καλά.
Πάμε, όμως, να μάθουμε όσα δε γνωρίζαμε για την Νεκταρία Γιαννουδάκη:
H Νεκταρία Γιαννουδάκη γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1973 στα Χανιά
Είναι 48 χρονών
Η συγκλονιστική ιστορία της ηθοποιού, που κληρονόμησε το δικό της νησί, έγινε βιβλίο!
Είναι επίσης δασκάλα αγωγής του λόγου και υποκριτικής
Αποφοίτησε με άριστα από την Ανώτερη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών, με τιμητική υποτροφία κατά τη διάρκεια της φοίτησής της
Το Instagram της είναι nektariagiannoudaki
Επίσης, είναι απόφοιτη του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την ίδια σχολή
Στην τηλεόραση, έχει συμμετάσχει στις σειρές: 2011: Xωρίς όρια, ΑΝΤ-1 (10 επεισόδια)
2007-2008: Γιούγκερμαν, ΑΝΤ-1 (7 επεισόδια)
2005-2006: Οι Μάγισσες της Σμύρνης, MEGA (9 επεισόδια)
2005: Μωβ – Ροζ, ΑΝΤ1 (5 επεισόδια), 2004: Μη μασάς το παραμύθι
Η μητρότητα
Η ηθοποιός, μιλώντας πέρσι στο News 24/7, είχε δηλώσει για τη μητρότητα και τα παιδιά: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω μαμά. Νόμιζα ότι αν αυτό καλύπτονταν, δεν θα με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Όταν ήρθε, είδα ότι αντιμετωπίζω με τελείως διαφορετικό πρίσμα τα πράγματα. Δεν τα μεγενθύνω και τους δίνω τη θέση που τους αξίζουν.
Νιώθω ότι έχω μια μεγαλύτερη ευθύνη ως άνθρωπος. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν από τα λόγια αλλά από τις πράξεις. Το να νουθετείς ένα παιδί και εσύ να κάνεις τα αντίθετα, δεν έχει κανένα νόημα. Πάλι λάθη θα κάνουμε ως γονείς, αλλά τουλάχιστον να μην κάνουμε τα λάθη των δικών μας γονιών».
Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Τον σκότωσαν στο καφενείο μπροστά τα μάτια της μητέρας μου»
Η αποκάλυψη που έκανε η Νεκταρία Γιαννουδάκη για τον δικό τη Σασμό”
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Νεκταρία Γιαννουδάκη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Η ηθοποιός που συμμετέχει στη σειρά «Σασμός» αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει σε καθημερινή βάση, την προσωπική της ιστορία σασμού καθώς και
Πιο συγκεκριμένα, η Νεκταρία Γιαννουδάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένας αδελφός της γιαγιάς μου ασχολήθηκε με μια κοπέλα, την έκλεψε, εκείνη έφυγε και γύρισε πίσω. Δεν την είχε ατιμάσει αλλά του το κρατούσαν μανιάτικο.
Μάλλον του το κρατούσαν Κρητικό! Με αφορμή λοιπόν έναν καυγά στο καφενείο, τον σκότωσαν και σε αυτό ήταν παρούσα η μαμά μου ως παιδάκι έξι χρονών. Νομίζω ότι ήταν κάτι που σημάδεψε τα παιδικά της χρόνια».
«Αυτό που με φοβίζει είναι η απώλεια της μνήμης. Είδα τον μπαμπά μου να παθαίνει άνοια και είναι κάτι πολύ δυσάρεστο για τον άνθρωπο και για τους γύρω του, είναι πολύ δύσκολο» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
