Nένα Χρονοπούλου: Το “θαύμα” που έζησε με τον γιο της Χρήστο! Βίντεο

Nένα Χρονοπούλου: Το «θαύμα» που έζησε με τον γιο της Χρήστο! Βίντεο

Η Νένα Χρονοπούλου είναι γνωστό ότι είναι από τις γυναίκες που ότι κι αν πάει στραβά στη ζωή της το παλεύει, αγωνίζεται και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του! Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Τάσος Μητρόπουλος έχουν αφιερωθεί στο μικρό Χρήστο και μάλιστα η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του μέρα με την μέρα οφείλεται στην επιμονή τους και την αγάπη τους!

Πριν λίγες μέρες ο Χρήστος ξεκίνησε να κάνει διάδρομο κάτι που χαροποίησε την ηθοποιό, ενώ ο Τάσος Μητρόπουλος απαθανάτισε το Χρήστο εν δράσει! Η ηθοποιός έγραψε πόσο χαρούμενη είναι με την πρόοδο του γιου της που όχι μόνο κάνει κάθε μέρα πλέον διάδρομο αλλά τρώει πλέον σωστά και επικοινωνεί και συνεργάζεται με τους γονείς του με απίστετη ευκολία!

Διάβασε όσα έγραψε η Νένα

«Καλή σας ημέρα, ο Χρηστάκος ανήμερα του Πάσχα αποφάσισε να μας κάνει ένα τεράστιο δώρο !!!
Ξεκίνησε ΜΟΝΟΣ του να κάνει διάδρομο και δεν κατέβαινε με τίποτα ! Από εκείνη την Άγια ημέρα, κάνει κάθε μέρα προπόνηση, το βράδυ πέφτει ξερός για ύπνο, περπατάει δύο με δυόμιση χιλιόμετρα την ημέρα, χωρίς σταματημό, γιατί κι αυτό έχει πολλή μεγάλη σημασία και ασφαλώς κάνει πλέον ΔΙΑΤΡΟΦΗ γιατί έχει κιλάκια που δε θα έπρεπε να έχει. Το μεγάλο καλό, είναι πως δέχεται τα πάντα, δέχεται την αλλαγή στις γεύσεις, δέχεται τη μικρότερη ποσότητα φαγητού, την πίεση του χρόνου προπόνησης… Δέχεται με υπομονή και κατανόηση, λες και κάτι ξεκλειδώθηκε μέσα στο μυαλουδάκι του !
Μετά από τέσσερα χρόνια θεραπείας με τον κ. Χρυσόστομο Καρπαθίου, ο Χρηστάκος μας κάνει καθημερινά εκπλήξεις, με αποκορύφωμα αυτό που θα δείτε…
Ξαφνικά είδα το παιδί μου να μεγαλώνει, να συνεργάζεται, να επικοινωνεί ακόμα και με τον ψίθυρο, να μπορούμε να συννενοηθούμε με τα μάτια… Να με συνοδεύει δίχως γκρίνιες, δίχως επιθετικές συμπεριφορές, αλλά με απόλυτη πειθαρχία.
Ευχαριστώ το Θεό που έφερε στο δρόμο μας τον υπέροχο αυτό επιστήμονα, που η ανθρωπιά του ξεπερνάει την επιστημονική του ιδιότητα και τις γνώσεις του.
Δείτε το Χρηστάκο και νιώστε πως υπάρχει ελπίδα για όλα τα παιδιά μας, δεν το πίστευα, έγινε ξαφνικά και μείναμε με ανοιχτό στόμα και δάκρυα στα μάτια και εγώ και ο Τάσος… Αφού το έκανε το δικό μου παιδί, να είστε σίγουροι πως μπορούν να το κάνουν και τα δικά σας…
Σας παρακαλώ μη σταματήσετε να ελπίζετε και να προσπαθείτε μαζί τους
Όσο για τα ποδαράκια του, αυτά πραγματικά βοηθήθηκαν τα μέγιστα από τον εξαίρετο επιστήμονα και άνθρωπο κ. Βασίλη Τράπαλη, γιατί είχαμε την τύχη να του χορηγήσει βλαστοκύτταρα όταν ήταν περίπου οκτώ ετών, από την πρώτη χορήγηση η βάδισή του άλλαξε, και μαζί και η ποιότητα ζωής του παιδιού μας, ας είναι όλοι τους καλά γιατί όταν ο καλός επιστήμονας είναι και καλός άνθρωπος τότε ναι, μπορούν να γίνουν θαύματα, μικρά αλλά τόσο μα τόσο σημαντικά !!!
Ο Χρήστος πια συντονίζει σώμα και πνεύμα…
Πόσο πολύ σας ευχαριστώ γι’ αυτό, κάθε μέρα, κάθε μέρα»…