ΝΙΚΗΣΕ η Παπαρίζου! Πως ΒΓΑΖΕΙ “σηκωτό” από το ΣΠΙΤΙ τον Μαυρίδη 15 χρόνια μετά
ΝΙΚΗΣΕ η Παπαρίζου! Πως ΒΓΑΖΕΙ “σηκωτό” από το ΣΠΙΤΙ τον Μαυρίδη 15 χρόνια μετά Όλα δεν ξεκίνησαν, αλλά έγιναν γνωστά λίγο μετά την τεράστια απωλεια που είχε η ταλαντούχα τραγουδίστρια. Εκείνη με τον Τόνι Μαυρίδη έγιναν σαν ζευγάρι γνωστοί σε μας, αφού πρώτα η Έλενα μας συστήθηκε ως το μισό ενός νεανικόυ συγκροτήματος. Για τον Τόνι δεν γνωρίζαμε πολλά πράγματα. Μάθαμε στην πορια όταν την συνόδευε σαν ταίτρρι και ως μάνατζερ της.

Δυσυτυχώς όπως συμβαίνει στα περισσότερα ζευγάρια που χωριζουν, όταν τα “θέλω” διαφοροποιήθηκαν, άλλαξαν και κατευθύνσεις. Αποδείχτηκε πως ότι πήγαν να χτίσουν μαζί έπρεπε να μοιραστεί. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια και κιενο που αν – και όταν σκαφτόταν κανείς Είναι σχεδόν αδιανόητα όλα όσα λέει ο Τόνι Μαυρίδης σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει σε μας στο freegossip.gr. Ξεκινώντας από το τι έγινε ακριβώς μεταξύ τους, αν η Παπαρίζου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και πως -κατά τον ίδιο- έχει καταστρέψει πλέον την καριέρα και την εικόνα της. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι αυτή είναι η αρχή μιας ακόμη μεγαλύτερης κόντρας.

« Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε ‘αρπαχτές’, τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. (…)
Είναι σχεδόν αδιανόητα όλα όσα λέει ο Τόνι Μαυρίδης σε συνέντευξη που έχει παραχωρήσει σε γνωστό σάιτ. Ξεκινώντας από το τι έγινε ακριβώς μεταξύ τους, αν η Παπαρίζου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ και πως -κατά τον ίδιο- έχει καταστρέψει πλέον την καριέρα και την εικόνα της. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι αυτή είναι η αρχή μιας ακόμη μεγαλύτερης κόντρας.

« Όταν είσαι ένας καλλιτέχνης που κάθε καλοκαίρι κάνεις τριάντα συναυλίες σε γήπεδα με δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες άτομα και φτάνεις το 2012 να κάνεις πέντε συναυλίες σε κλαμπάκια και σε χώρους που εμείς τους λέμε ‘αρπαχτές’, τότε πάει να πει πως κάτι δεν πάει καλά. (…) Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες.
αι αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της. Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα». Αυτό δηλώνει ο Τόνι Μαυρίδης σε συνέντευξη του στον Μανώλη Μαυρομουστακάκη που δημοσιεύτηκε στο freegossip.gr.

Ενώ συγκεκριμένα για το τι εξελίχθηκε μεταξύ τους αποκαλύπτει «Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ. Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: ‘Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία´. Αυτό. Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. ´Εγώ, φεύγω, τρελάθηκα, φεύγω Σουηδία’. Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε ´ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής´.

Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα. Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλοκαίρι και τι έχει αλλάξει μέσα σ’ αυτόν το καιρό; Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; ´Τόνι βγες έξω από το σπίτι’; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους;»
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Μαυρίδης διευκρινίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο εκείνος θεωρεί ότι η πλευρά Παπαρίζου έχει αποσύρει τα εξώδικα: «Είμαι σίγουρος πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας, του καλού παιδιού – και ήτανε – με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν. (…) Ο κόσμος στο κύκλωμα της κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της.

Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευρό της, φυσικά και δικαιούται τα μισά. Τη μισή περιουσία. Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: ‘Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα’. Για διαφημιστικούς λόγους».
Ενώ επίσης δίνει την δική του απάντηση στα σχόλια τύπου «Ο Τόνι είναι ανεπάγγελτος» : «Ο Τόνι δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα, κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό. Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας – όχι όλες – τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ. Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα».

Το σημείο της συνέντευξης με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό στο οποίο ο Μαυρίδης σχολιάζει το αν η Παπαρίζου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ «Εγώ δεν ξέρω αν ήταν πιωμένη ή όχι, γιατί εγώ την Έλενα, έτσι την είχα δίπλα μου κάθε μέρα. Οπότε, δεν ξέρω πότε ήταν πιωμένη και πότε όχι. Κατάλαβες τι λέω; Πιστεύω στον Κωστόπουλο ξεκαθάρισε πολύ καλά τα πράγματα αν πίνει ή όχι. Είπε ΄Πίνω όπως όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνω έξω στα μπουζούκια´».
Ενώ για το τέλος, αφήνουμε άλλη μια δήλωσή του, από την οποία προέκυψε και ο τίτλος « Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει. Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ».

Η Έλενα ήταν ένας άνθρωπος που πάντα έκανε ότι της έλεγαν. Ήταν πάντα ένα καλό στρατιωτάκι. Όπως και όλοι οι καλλιτέχνες. Και αυτός είναι ο ρόλος τους. Αυτοί πρέπει να βγαίνουν μόνο να τραγουδάνε και να διασκεδάζουν τον κόσμο. Οι υπόλοιποι είναι αυτοί που χειρίζονται τα πράγματα και πρέπει να τα καθοδηγούν σωστά εκεί που πρέπει να πάνε. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σωστά άτομα τριγύρω της.
Γιατί κανένας δεν την αγαπά για αυτό που είναι. Την αγαπάνε για το χρήμα». Αυτό δηλώνει ο Τόνι Μαυρίδης σε συνέντευξη του στον Μανώλη Μαυρομουστακάκη που δημοσιεύτηκε στο freegossip.gr.
Ενώ συγκεκριμένα για το τι εξελίχθηκε μεταξύ τους αποκαλύπτει «Ό,τι χτίσαμε σε δώδεκα χρόνια, καταστράφηκε σε έξι μήνες. Με λάθος κινήσεις. Με λάθος προφίλ.
Η απόφαση να φύγει από το σπίτι, ήταν της Έλενας. Μόνη της έφυγε, και είπε: ‘Γεια σας. Φεύγω για πάντα στη Σουηδία´. Αυτό. Το είπε μια μέρα που ξημέρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια. ´Εγώ, φεύγω, τρελάθηκα, φεύγω Σουηδία’.
Μια τέτοια απόφαση, δεν τη βγάζεις σε μια μέρα. Δεν μπορείς να ξυπνήσεις μια μέρα και να πεις τα παρατάω όλα. Άλλωστε η ίδια, το τελευταίο βράδυ με το Ρέμο επί σκηνής, δήλωσε ´ίσως είναι και η τελευταία φορά που τραγουδάω επί σκηνής´. Αυτό το άκουσαν πόσες χιλιάδες άτομα.
Άρα, φεύγεις, ξαναγυρίζεις μετά το καλοκαίρι και τι έχει αλλάξει μέσα σ’ αυτόν το καιρό; Ήταν μια πρόταση του Πάριου, ήταν μια πρόταση από τον Antenna, και τι πας και λες μετά; ´Τόνι βγες έξω από το σπίτι’; Που εγώ πληρώνω το χαράτσι, το ρεύμα το νερό και όλα τα έξοδα που έχει ένα σπίτι; Ξαφνικά έρχεσαι πίσω και ζητάς, εγώ να βγω έξω στους δρόμους;»

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο Μαυρίδης διευκρινίζει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο εκείνος θεωρεί ότι η πλευρά Παπαρίζου έχει αποσύρει τα εξώδικα: «Είμαι σίγουρος πως επειδή η Έλενα τόσα χρόνια είχε το προφίλ της κοπέλας της διπλανής πόρτας, του καλού παιδιού – και ήτανε – με πολλές μεγάλες λάθος κινήσεις από τη μέρα που χώρισε μέχρι σήμερα, με τις κακές εμφανίσεις που έκανε, τις συνεντεύξεις που έδινε, έπρεπε αυτό να το σώσουν. (…)
Ο κόσμος στο κύκλωμα της κάποια στιγμή γύρισε εις βάρος της. Θεώρησαν πως ο Τόνι αν ήταν ένας παραγωγός στο πλευρό της, φυσικά και δικαιούται τα μισά.
Τη μισή περιουσία. Έπρεπε λοιπόν να βγουν και να πουν: ‘Είμαστε καλοί άνθρωποι και τραβάμε πίσω όλες τις αγωγές και τα εξώδικα’. Για διαφημιστικούς λόγους».
Ενώ επίσης δίνει την δική του απάντηση στα σχόλια τύπου «Ο Τόνι είναι ανεπάγγελτος» : «Ο Τόνι δουλεύει πολύ σκληρά! Έχει φτύσει αίμα για να φτάσει η Έλενα εδώ που είχε φτάσει. Αυτό, δεν στήνεται ούτε σε μία μέρα, κι ούτε μπορεί να το στήσει κάποιος μόνος του. Είναι ένα πράγμα ομαδικό.

Η δουλειά μου είναι να γράφω τραγούδια. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Έλενας – όχι όλες – τις έχω γράψει εγώ. Και ενορχήστρωση και πολλά τραγούδια τα έγραψα εγώ. Βγήκαν μερικοί και είπανε ότι αυτό, είναι προς τιμήν της. Πως μου έκανε χάρη. Εμένα, δεν μου έκανε χάρη η Έλενα».
Το σημείο της συνέντευξης με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτό στο οποίο ο Μαυρίδης σχολιάζει το αν η Παπαρίζου έχει πρόβλημα με το αλκοόλ «Εγώ δεν ξέρω αν ήταν πιωμένη ή όχι, γιατί εγώ την Έλενα, έτσι την είχα δίπλα μου κάθε μέρα.
Οπότε, δεν ξέρω πότε ήταν πιωμένη και πότε όχι. Κατάλαβες τι λέω; Πιστεύω στον Κωστόπουλο ξεκαθάρισε πολύ καλά τα πράγματα αν πίνει ή όχι. Είπε ΄Πίνω όπως όλος ο κόσμος. Όταν βγαίνω έξω στα μπουζούκια».
Ενώ για το τέλος, αφήνουμε άλλη μια δήλωσή του, από την οποία προέκυψε και ο τίτλος « Ο κόσμος ξέρεις τι λέει; Ό, τι ο άνθρωπος βγάζει το χαρακτήρα του είτε όταν έχει πιει, είτε όταν χωρίζει.
Εκεί θα καταλάβεις ποιος είναι. Ο άνθρωπος δείχνει λοιπόν στον χωρισμό τον χαρακτήρα του. Άρα ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι η Έλενα διεκδικεί τα πάντα, να πάρει τα μηχανήματα του Τόνι κι αυτός είναι ο χαρακτήρας της; Άρα, θες να ΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙΣ. ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ».

Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης να μην ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως, έζησαν μαζί ως παντρεμένοι για 12 ολόκληρα χρόνια. Και σε αυτό το διάστημα απέκτησαν μία αξιοσέβαστη κοινή περιουσία, το μοίρασμα της οποίας μετά το χωρισμό τους, τούς έστειλε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.
Η σχέση της τραγουδίστριας με τον πρώην μάνατζέρ της είχε συζητηθεί πάρα πολύ έντονα αφού ο χωρισμός τους δεν ήταν τόσο βελούδινος.
Το σπίτι τους στη Βούλα και το στούντιο ηχογράφησης που είχαν δημιουργήσει μαζί και είχε κοστίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τόσο για να φτιαχτεί όσο και για να εξοπλιστεί ήταν τα πεδία της άγριας κόντρας τους.
Μετά τον χωρισμό τους δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν σε ποιον θα μείνει το σπίτι, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη δικαιοσύνη.
Δικαιώθηκε η Έλενα Παπαρίζου από το δικαστήριο
Το πρωί της Τρίτης 1 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μετέφερε μια είδηση για την Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η Έλενα Παπαρίζου δικαιώνεται, με αποτέλεσμα ο μουσικός παραγωγός αναγκάζεται να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα.

Το επίσημο δικαστικό έγγραφο που επιδόθηκε στον Τόνυ Μαυρίδη επισημαίνει ότι ο ίδιος πρέπει εντός λίγων ημερών να αποχωρήσει από το σπίτι στα νότια προάστια και εν συνεχεία, αυτό να πλειστηριαστεί και τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα.
Πρόκειται για την κοινή μεζονέτα που είχαν αγοράσει με δάνειο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2006 και στην οποία συνέχισε να διαμένει εκείνος ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.
Το επίσημο έγγραφο λοιπόν επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» για όλα αυτά τα χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί (τα λεγόμενα διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια).
Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.
Η μεζονέτα τους έστειλε στα δικαστήρια
Συγκεκριμένα, το 2006 το ζευγάρι είχε αγοράσει μία μεζονέτα αξίας τότε, 520.000€ με τη λήψη δανείου. Μετά το χωρισμό του όμως, στο σπίτι αυτό κατοικεί πια ο Τόνυ Μαυρίδης, με την τραγουδίστρια να του ζητά για την παραμονή του την καταβολή ενός ενοικίου.

Παρόλες τις προσπάθειες συμβιβασμού, δεν μπόρεσε να επιτευχθεί μία συναινετικής λύσης. Αν και στην αρχή ο Τόνυ Μαυρίδης δεν ήταν αντίθετος στην πώληση και την εξ ημισείας κατανομή του τιμήματος, η διαδικασία δεν προχώρησε. Στην κατοικία που έζησαν μαζί με την Έλενα για 5 χρόνια, μένει πλέον μόνος του, χωρίς μάλιστα να καταβάλλει τις δόσεις του δανείου.
Παπαρίζου – Μαυρίδης: Ποιο είναι το σπίτι του 1.500.000 στα νότια που διεκδικούσαν χρόνια στα δικαστήρια
Η Έλενα Παπαρίζου από τη μεριά της, διεκδικεί 25.000€ ως διαφυγόντα κέρδη που θα προέκυπταν αν από το 2011 έως το 2015 είχε υπό ενοικίαση την πολυτελή αυτή μεζονέτα.
«Δεν σκοπεύω να φύγω από το σπίτι, έχω καταθέσει εξωδικαστική πρόταση»
Την πρώτη αντίδραση του Τόνυ Μαυρίδη εξασφάλισε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά το ρεπορτάζ για τη δικαίωση της Έλενας Παπαρίζου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μουσικός παραγωγός καλείται να αποχωρήσει από την κοινή μεζονέτα που είχε αποκτήσει με τη δημοφιλή τραγουδίστρια το 2006, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς το επιδόθηκε το ανάλογο δικαστικό έγγραφο.
Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τόνυ Μαυρίδης δεν σκοπεύει να φύγει από το σπίτι σε τέσσερις μέρες, αλλά σκοπεύει να παραμείνει καθώς θεωρεί ότι είναι περιουσία του.

Ο μουσικός παραγωγός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει εξωδικαστικά στην Έλενα Παπαρίζου μία πρόταση που το ποσό φτάνει με τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί, θέλοντας ουσιαστικά να αγοράσει το μερίδιο του σπιτιού που ανήκει στην τραγουδίστρια.
Στην περίπτωση που η Έλενα Παπαρίζου δεν δεχτεί την πρόταση του Τόνυ Μαυρίδη, ο μουσικός παραγωγός θα αναγκαστεί να αποχωρήσει σύντομα από τη μεζονέτα της Γλυφάδας.
Πώς έφτασαν στον χωρισμό μετά από 12 χρόνια σχέσης
Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με τη σχέση τους να απασχολεί τον Τύπο της εποχής.
Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο Τόνυ Μαυρίδης, μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision, το 2005, άρχισε ουσιαστικά η σχέση τους να καταρρέει. Ο Τόνυ Μαυρίδης αγχώθηκε με την πρωτιά και πώς θα διατηρείτο στην κορυφή η τραγουδίστρια, ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστεί έναν άλλον όγκο δουλειάς και κάπως έτσι, όπως εξηγεί, «δεν κοιμόμουνα, δεν έτρωγα, έπινα καφέ, έπαιρνα αναβολικά».

Έχει πει, μάλιστα, ότι από το 1999 μέχρι το 2008 που ήταν μάνατζερ της Παπαρίζου ήταν όλα μια χαρά αλλά όταν αρρώστησε, το 2008, και έμεινε σπίτι για να συνέλθει «είχαν μπει οι αυλικοί από γύρω και είχαν αλλάξει τα πάντα».
«Συναισθηματικά για μένα αλλά και για εκείνη πιστεύω ότι είχε τελειώσει η σχέση από το 2008, ζούσαμε μαζί για τη δουλειά, για την εικόνα της και για την τηλεόραση.
Παπαρίζου – Μαυρίδης σπίτι! Το δικαστήριο πετάει ΕΞΩ τον Τόνι σε 4 μέρες!
Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα. Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας.
Είχαμε χωρίσει, αλλά περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας πλέον. Στο μεταξύ, είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου.
Εκείνη λοιπόν γύρισε πίσω μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι» είχε εξομολογηθεί για τον χωρισμό τους ο Τόνυ Μαυρίδης σε συνέντευξή του.

«Απορώ, μάλιστα, πώς της χάρισα 12 χρόνια από τη ζωή μου. Εκτός αν ήμουν τόσο τυφλός! Πιθανόν οι άνθρωποι να αλλάζουν μεγαλώνοντας, όσο ήμασταν μαζί θεωρούσα ότι ήταν πολύ δίκαιη. Μπορεί να πειράχτηκε που δεν έκανε οικογένεια και δεν παντρεύτηκε βέβαια, παρόλο που όταν ήμασταν μαζί ήταν απόλυτα σύμφωνη ότι πρώτα χτίζουμε την καριέρα μας και μετά τη ζωή μας».
Ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου (σ.σ 2022)
Η Έλενα Παπαρίζου είχε μηνύσει τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της, Τόνυ Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.
Η αντιπαράθεσή τους είχε αντικείμενο παλαιότερες δηλώσεις του Μαυρίδη σε βάρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας σχετικά με κέρδη που έχασε από επιχείρηση που διατηρούσε με την Έλενα Παπαρίζου.
Το 2022 αυτή η δικαστική διαμάχη ανάμεσά τους είχε λήξει και οι δύο εμφανίστηκαν ανακουφισμένοι από την έκβαση της υπόθεσης που ξεκίνησε προ δεκαετίας.
Ο Τόνυ Μαυρίδης όπως έγινε γνωστό ζήτησε συγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις. Το ίδιο είπε και η τραγουδίστρια και δέχτηκε τη συγγνώμη.

Η τραγουδίστρια εξερχόμενη από τα δικαστήρια τότε δήλωσε ήρεμη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα και θεωρεί πως δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους του Τόνυ Μαυρίδη και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.
Η γραπτή δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη:
«Κατά της κυρίας Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητα της ως διαχειρίστρια στην εταιρία, υπέβαλα την υπό στοιχεία μήνυση μου στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρία τα αντιστοιχούντα σε ποσά συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι 2011. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω και σήμερα ότι η κυρία Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από τα κέρδη της εταιρίας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη.
Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπό μου πρόθεση για την ποινική της δίωξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της καθώς και για τη δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεστε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικαστικής διαφοράς η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελα μου προκλήθηκε και από αυτή την αιτία».
Ο έρωτας και ο γάμος με τον Ανδρέα Καψάλη
Η Έλενα Παπαρίζου με τον Ανδρέα Καψάλη γνωρίστηκαν το 2011 και όπως έχει γραφτεί παντρεύτηκαν το 2015. Οι δυο τους την περίοδο εκείνη είχαν βγει από μεγάλες σχέσεις και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.
Το ζευγάρι αποφάσισε να συγκατοικήσει πολύ σύντομα και από τους πρώτους μήνες της σχέσης του στα νότια προάστια.
Το ζευγάρι δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή για αυτό και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες, όπως επίσης και οι κοινές αναρτήσεις στα social media. Ο επιχειρηματίας δεν βρίσκεται στο χώρο της showbiz κάτι που η Έλενα σέβεται.
«Με τον Ανδρέα είμαστε μαζί από το 2011 και παντρεμένοι από το 2015.
Είμαστε αρκετά διαφορετικοί άνθρωποι αλλά συμπληρώνει ο ένας τον άλλον. Έχουμε βρει έναν τρόπο επικοινωνίας που λειτουργούμε πολύ καλά μαζί. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε κοινά και όταν δεν δουλεύουμε προσπαθούμε να περνάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Μας αρέσει η φύση, αγαπάμε τα βουνά. Πηγαίνουμε και στο εξωτερικό πολύ! Είμαστε οι άνθρωποι που ξυπνάμε και λέμε Πάμε, Ιταλία αλλά δεν ξέρουμε πού θα κοιμηθούμε το βράδυ» έχει αποκαλύψει η Έλενα Παπαρίζου για τον άντρα της.
«Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!».
Όπως δήλωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η Έλενα, έχει δηλώσει αρκετές φορές το πόσο αγαπάει τον σύζυγό της, αλλά και το πόσο κτητική είναι μαζί του.
Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Καψάλη
Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία “Κάστωρ” και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.
Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρεις δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην “Άκτωρ”, μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
