Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Απόδραση για δυο στη Μήλο!

0

Τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις στα νησιά του Αιγαίου ξεκίνησαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Το ζευγάρι επιμένει και αυτό το καλοκαίρι ελληνικά και άρχισε τις βουτιές και τις βόλτες στο Αιγαίο. Αυτήν τη φορά, όμως, δεν βρέθηκαν στις αγαπημένες τους Σπέτσες (εκεί είχαν κάνει και το 2010 το γάμο τους), αλλά και ρομαντική Μήλο!

Χαλαροί και8 χαμογελαστοί, με casual look οι δυο τους βρέθηκαν στις παραλίες του νησιού, έκαναν τις βόλτες τους στα γραφικά σοκάκια και απόλαυσαν τον καφέ τους στα πιο hot στέκια του νησιού. Και μπορεί την Κυριακή ο καιρός να τους το χάλασε λίγο και να είχε συννεφιά και βροχές, οι δυο τους όμως έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Φυσικά η Τατιάνα Μπλάτνικ δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την μικρή εξόρμησή με τον άντρα της, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!