ΤV νέα

Νικόλας Νιάρχος: Ταξίδι στην Ελλάδα και το Άγιον Όρος για τον γοητευτικό εγγονό του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου!

Στην Ελλάδα και στο Άγιον Όρος βρέθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα ο εγγονός του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου. Ο λόγος για τον γιο του Σπύρου Νιάρχου και της Δάφνης Γκίνες, Νικόλαο – Σταύρο που αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους δημοσιογράφους στις ΗΠΑ, μιας και έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τα σημαντικά έντυπα του κόσμου, όπως «Guardian», «Independent», «Οbserver», «The Νew Yorker» και Huffington Post.

Ο Νικόλαος  Νιάρχος αν και γιος του μεγιστάνα Σπύρου Νιάρχου αποφάσισε να μην ακολουθήσει την επιχειρηματική οδό, όπως έκαναν και τα διάσημα ξαδέλφια του Σταύρος Jr και Ευγενία Νιάρχου, αλλά να αφοσιωθεί στη δημοσιογραφία και να γίνει μια από τις πιο αξιόλογες πένες παγκοσμίως. Ο ίδιος άλλωστε είναι άνθρωπος με ελεύθερο πνεύμα και μεγάλη αδυναμία στα ταξίδια.

Ο κοσμοπολίτης Νικόλας Νιάρχος, όμως, δεν έκρυψε ποτέ και την αγάπη του για την Ελλάδα, την οποία και επισκέπτεται συχνά. Στα τέλη του περασμένου μήνα μάλιστα, ήταν και πάλι στη χώρα μας με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα και απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφίες στα social media, αποκαλύπτοντας πως δεν συγκινείται από τα πολυσύχναστα νησιά, αλλά από τα ήρεμα και μαγευτικά τοπία στην Ελλάδα. Ένας από τους φετινούς σταθμούς του άλλωστε ήταν και το «περιβόλι της Παναγιάς».

ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button