freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Νικολέτα Ράλλη ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο ΓΑΜΟΣ το ΔΙΑΖΥΓΙΟ, ΗΛΙΚΙΑ,ΥΨΟΣ, ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΣΠΟΥΔΕΣ! Ποια είναι η Νικολέτα Ράλλη με την τακτική παρουσία στην Ελληνική τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια; Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Το 2005, σε ηλικία 22 ετών, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου απέσπασε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς 2005. Μετά τα Καλλιστεία μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με την παρουσίαση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών.[1][2]

Βιογραφικό

Το 2005, μετά την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Μις Ελλάς στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1, εκπροσώπησε την χώρα μας σε μεγάλο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε στην Κίνα όπου εκεί πήρε την πρωτιά για την Ελλάδα με τον τίτλο Miss Queen Tourism International 2005.

Το επόμενο διάστημα έμεινε για λίγο στην Κίνα, μετά τη νίκη της, και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το modeling δουλεύοντας για διάφορες εταιρίες.

Το 2006, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 της πρότεινε μία θέση για το πρωταγωνιστικό καστ της κωμικής σατιρικής σειράς «Σκερτσάκια». Η ίδια δέχτηκε την πρόταση έτσι έλαβε μέρος στη σειρά τη σεζόν 2006-2007.

Την επόμενη σεζόν η σειρά πήρε μεταγραφή στον ALPHA με τους ίδιους ακριβώς συντελεστές αλλά με αλλαγή στον τίτλο της, που εκείνη τη σεζόν έγινε «Σφηνάκια». Ακολούθησαν έκτακτες συμμετοχές στις σειρές «Σε είδα» και «Ο άγγελος μου ο διάβολος μου» το 2008.

Το 2009, ξεκίνησε να ασχολείται με την παρουσίαση εκπομπών. Από το 2009 μέχρι το 2011 συνεργάστηκε με το μουσικό κανάλι MAD TV παρουσιάζοντας μουσικές και νεανικές εκπομπές.

Το καλοκαίρι του 2011, μετά την ολοκλήρωση της μεσημεριανής εκπομπής της Χριστίνας Λαμπίρη ύστερα από 9 χρόνια, δέχτηκε πρόταση από το STAR για να αναλάβει την νέα lifestyle εκπομπή «Made In Star». Έτσι τη σεζόν 2011-2012 παρουσίασε την εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Την ίδια περίοδο ήταν μέρος του πρωταγωνιστικού καστ της σειράς «Comedy Lab», που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι ενώ επιπλέον συμμετείχε στην κωμική σειρά «Ελεύθερος κι Ωραίος» στον ANT1, με πρωταγωνιστές τους Μέμο Μπεγνή, Ιωάννα Πηλιχού και Γιώργο Πυρπασόπουλο.

Η εκπομπή της σταμάτησε ξαφνικά τον Απρίλιο του 2012 χωρίς καμία προειδοποίηση από το κανάλι ενώ η ίδια είχε συμβόλαιο ως τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Την επόμενη σεζόν έλαβε μέρος στον τρίτο κύκλο του show χορού «Dancing with the stars» στον ANT1 ενώ ξεκίνησε την συνεργασία της με το MTV GREECE παρουσιάζοντας διάφορες εκπομπές.[3][4]

Το 2016, ανέλαβε την παρουσίαση της lifestyle εκπομπής «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV γι’ αυτόν το λόγο εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για μία σεζόν.

Την επόμενη σεζόν, 2017-2018, υπήρξε συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Late Night με τον Γ. Λιάγκα» στον ANT1. Το καλοκαίρι του 2018, ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Καλοκαίρι Μαζί στις 10:00» μαζί με τον Νίκο Αναδιώτη. Το Σεπτέμβρη του ίδιου έτους, παρουσίασε την επιστροφή των ελληνικών «Καλλιστείων» στην τηλεόραση στο Μακεδονία TV.[6][7][8]

Την σεζόν 2021-22 παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN.[9]

Προσωπική Ζωή
Το 2018, ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο. Το 2020, γεννήθηκε η κόρη τους, Σοφία.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
2005 Διαγωνισμός Ομορφιάς ANT1 ANT1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη / Β’ Μις Ελλάς
2006-2007 Σκερτσάκια ANT1 Νικολέττα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007-2008 Σφηνάκια ALPHA Νικολέττα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008 Σε Είδα ALPHA Μάγδα Επεισόδιο: “Το τρίγωνο του Πασκάλ”
Ο άγγελός μου ο διάβολός μου ALPHA Νέλλη Επεισόδιο: “Κορίτσι και γυναίκα”
2011-2012 Made in Star STAR Η Ίδια Παρουσιάστρια
Comedy Lab STAR Νικολέττα Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2012 Ελεύθερος κι Ωραίος ANT1 Ναταλία Βασικό Καστ
2012-2013 Dancing with the stars ANT1 Η Ίδια Διαγωνιζόμενη / Θέση 14η
2014 Mak Nikoleta Μακεδονία TV Παρουσιάστρια
2016-2017 Όλα Καλά Μακεδονία TV Παρουσιάστρια
2017-2018 Late Night με τον Γ. Λιάγκα ANT1 Συμπαρουσιάστρια
2018 Καλοκαίρι Μαζί στις 10 ANT1 Παρουσιάστρια
Διαγωνισμός Ομορφιάς Μακεδονία TV Παρουσιάστρια
My Style Rocks ΣΚΑΪ Guest Κριτής
2021-2022 Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο OPEN Παρουσιάστρια

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Νικολέτα Ράλλη ΓΥΜΝΗ: ΣΟΚ! Οι ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της που διέρρευσαν μετά από…κλοπή!

Είναι αυτό που δεν σκέφτεσαι μέχρι να σου…συμβεί. Δύσκολες στιγμές για την Νικολέτα Ράλλη που ανακάλυψε ότι οι πολύ προσωπικές της στιγμές που είχε στο κινητό της, βρίσκονται στα χέρια του κλέφτη! Τι αποκάλυψε η Νικολέττα Ράλλη για τις αποκαλυπτικές προσωπικές της φωτογραφίες;
Μάλιστα να κάνετε μια έρευνα στο διαδύκτιο θα δείτε εύκολα γυμνές ολόγυμνες φωτοργαφίες της από καυτές μάλιστα πόζες. Προσοχή όμως κανείς δεν μπορεί να διευκρινίσει αν είναι προιόν μοντάζ ή αυτές που κλάπηκαν από το κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστριας!

Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη μίλησε την ώρα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» για τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Νικολέτα Ράλλη: Ξεκούραστο πρόσωπο τέλειο μαλλί… Στην κουνιστή πολυθρόνα της ευτυχίας

Η Νικολέττα Ράλλη εξήγησε ότι στο παρελθόν κάποιος είχε χακάρει το κινητό της και της είχε κλέψει φωτογραφικό υλικό.

«Κάποια στιγμή είχα ένα πρόβλημα, μου είχαν χακάρει το κινητό και μου είχαν πάρει φωτογραφικό υλικό.

Δεν το έχω πει ποτέ αυτό δημόσια.

Όταν πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μου είχε πει ο αστυνομικός:

Επειδή αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, προέχουν θέματα όπως παιδεραστία ή παιδική π@ρνογραφία.

Νικολέτα Ράλλη: Έτσι ΦΛΕΡΤΑΡΑ το Χρήστο Χολίδη

Να ξέρεις ότι στα επόμενα δύο χρόνια δεν θα υπάρχει γυναίκα από τις νέες γενιές που δεν θα έχει βρει κάπου υλικό ή φωτογραφία που να αφορά προσωπική της στιγμή», δήλωσε η Νικολέττα Ράλλη.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner