Νίκος Αλιάγας – Aliagas: Ο ΓΟΗΣ της Γαλλικής τηλεόρασης ξανά στην Ελλάδα του!!!


Δεν έχουμε καμία ξενομανία. Απεναντίας! Έχουμε όμως τη χαρά να υπογραμμίζουμε όποιον και ότι πιστεύουμε ως θετικά διαφορετικό από τον σωρό. Αν και τηλεόραση, σίγουρα, δεν κάνουν οι ταλαντούχοι, ο Νίκος Αλιάγας είναι εδώ για να ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τον κανόνα! Είναι η αύρα, είναι ο τρόπος του!

Ο Νίκος Αλιάγας έχει μοναδικό χάρισμα επικοινωνίας. Αυτό που δεν σ’ αφήνει να σκεφτείς “τι καλός…πωλητής”.  Είναι άμεσος, είναι εύστοχος, είναι ακριβής στην κρίση του!

Ξέρει ν’ ακούει. Το μεγάλο προσόν! Πέραν της εμφάνισης του, η προσωπικότητα του Νίκου Αλιάγα γοητεύει. Είναι από τους ελάχιστους με τον οποίο ούτε οι Γάλλοι συνάδελφοι του αντέχουν τη σύγκριση. 

Σαν παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας, έχσει αυτή την ηρεμία, την ζωντάνια και κυρίως την…ΕΛΛΕΙΨΗ υπερβολής που διακρίνει όλους όσους βγαίνουν μπροστά από το γυαλί.

Μετά το ειλικρινέστατο…εγκωμιαστικό κείμενο,

Μπορούμε να δώσουμε μερικές πληροφορίες. Είναι εδώ και μέρες στην Ελλάδα με τα δυο του παιδιά και τη σύζυγο του και διάσημη ψυχολόγο Τίνα Γρηγορίου!  Τώρα συγκεκριμένα βολτάρουν στις Κυκλάδες! Θα βρεθούν και λίγο από Ιόνιο μεριά και θα τελιέωσουν την τουρ πάλι στο μέρος απ όπου κατάγεται!