Hit enter after type your search item

Νίκος Αλιάγας πρόβλημα υγείας! ” Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου.” Όταν ήταν βρέφος ακόμα ο παρουσιαστής αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο. Μάλιστα, θυμάται τον εαυτό του ως ένα παιδάκι που ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις.

«Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι της είπαν ότι είχα λίγες μέρες δουλειάς, με εγχείρησαν σαν πείραμα και επέζησα, ταλαιπωρήθηκα, είχα έναν πόνο. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου. Ίσως αυτό με βοήθησε να ξεπεράσω τα πταίσματα της καθημερινότητας» είπε.

Νίκος Αλιάγας: Ο ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ Nikos απολαμβάνει τ’ αγαπημένα του νησιά!

Ο Νίκος Αλιάγας κάνει αυτό που λίγοι Έλληνες κατάφεραν. Μία λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό και το όνομά του είναι γνωστό σε όλον τον κόσμο. Αλλά η δόξα δεν είναι μία κατάκτηση που τον ενδιαφέρει.

Ο ίδιος πατάει γερά στα πόδια του και παρά τα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα παραμένει προσγειωμένος στην ουσία της ζωής.

Άλλωστε είναι ένα μάθημα που τον δίδαξαν εμβληματικές φιγούρες που είχε την τύχη να συναναστραφεί μέσα από το επάγγελμά του.

Νίκος Αλιάγας: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του, Τίνα Γρηγορίου στο Ηρώδειο

«Γνωρίζω την Ειρήνη Παπά και της παίρνω συνέντευξη και μου λέει όλα αυτά είναι φαινόμενα, το σημαντικό δεν είναι τι σου δίνουν αλλά τι θα πάρεις εσύ μέσα σου, γιατί της είχε δώσει ο δήμαρχος ένα μετάλλιο. Όπως και ο Καζαντζίδης μου λέει “και η αρκούδα τρώει τα παιδιά της” όταν του έλεγα για τη δημοσιότητα. Νομίζω ότι έχουμε μία ευθύνη σε δύσκολες περιόδους απέναντι στον κόσμο χωρίς να του υποδείξουμε κάτι – ούτε πιστεύω στα σταριλίκια- ούτε να του πούμε πώς να σκέφτεται. Είμαστε μαζί γιατί ο κόσμος μας κάνει».

Νίκος Αλιάγας και Μαρία Μπακοδήμου συνέχισαν τις προσωπικές αφηγήσεις και κάπως έτσι μάθαμε πριν από το τέλος της συνέντευξης ένα σπαρταριστό fact για τον παρουσιαστή: ότι στη γέννηση του πρώτου του παιδιού καθ΄οδόν για το μαιευτήριο δεν σταμάτησε να ακούει κλαρίνα «τρελαίνοντας» την ετοιμόγεννη σύζυγό του, Τίνα.

Νίκος Αλιάγας – Τίνα Γρηγορίου: Από το Παρίσι στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Ο Νίκος Αλιάγας, ο δημοφιλής παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, τίμησε με την παρουσία του την παρουσιάστρια στο νέο της ξεκίνημα, με την οποία πέρα από το γεγονός ότι μοιράζονται την ίδια καταγωγή από το Μεσολόγγι είναι και ξαδέρφια.

Νίκος Αλιάγας πρόβλημα υγείας! '' Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου.''

Σε μία σπάνια εξομολόγηση ο παρουσιαστής μίλησε για όλα αυτά τα χρόνια που διαπρέπει στη Γαλλία, για τις σπουδαίες προσωπικότητες που συνάντησε στην πορεία του και για τα μαθήματα που αποκόμισε από την καθεμία από αυτές.

Το 1993 εκφωνεί για πρώτη φορά δελτίο ειδήσεων στο Euro News και έχει να αντιμετωπίσει δύσπιστα βλέμματα και σκληρό ανταγωνισμό από ανθρώπους στο κανάλι που εργαζόταν.

Νίκος Αλιάγας: “Είχα πρόβλημα στα σωθικά και είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες μέρες ζωής”

«Έχω περάσει το κάστινγκ τυχαία τελευταίος. Και ενώ ήμουν ο φίλος και ο πλακατζής της παρέας, δεν μου μιλούσε κανείς. Και έλεγα πώς θα το κάνω, δεν ξέρω να το παρουσιάζω. Και παρουσίαζα μόνος μου στον καθρέφτη της τουαλέτας. Και φτάνω και αισθάνομαι τη μοναχικότητα του παρουσιαστή και με περιμένει ο φύλακας του καναλιού που ήταν ελληνικής καταγωγής , έβαλε τα καλά του ο καημένος, το λέω και συγκινούμαι. Και μου έφερε ένα κρασάκι και λέω πάλι η Ελλάδα κοντά μου. Μεγαλώσαμε με τον νόστο του Οδυσσέα καλλιεργήσαμε μία Ελλάδα. που ίσως δεν υπήρχε αλλά που μας βοήθησε σαν πυξίδα».

Νίκος Αλιάγας πρόβλημα υγείας! '' Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου.''
Νίκος Αλιάγας πρόβλημα υγείας! ” Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου.”
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :