Ροή ειδήσεων

Νίκος Αναδιώτης: «Η Βασιλική είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για μένα»

Ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του μίλησε για την σύζυγό του, Βασιλική και εξομολογήθηκε αν έχουν περάσει ποτέ κρίση στη σχέση τους.
Η γυναίκα σου τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;«Η Βασιλική είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για μένα. Από τότε μάλιστα, που την γνώρισα τα προσωπικά μου είναι στην καλύτερη φάση. Όλοι μου έλεγαν πως είμαι άτυχος που ξεκίνησα την τηλεόραση μέσα στην κρίση αλλά εμένα δεν με ένοιαζε γιατί ήμουν πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή».
Δεν είναι άσχημο που αναιρείς το παρελθόν σου πριν από τη Βασιλική αλλά και άδικο για τις προηγούμενες σχέσεις σου;«Όχι δεν αναιρώ τη προηγούμενη ζωή μου. Από το καλό πάντα υπάρχει το καλύτερο».
Με τις γυναίκες είσαι ντροπαλός.«Αν δεν έχω οικειότητα με τον άλλον μου είναι δύσκολο να έχω πολλά πολλά. Δεν θέλω να παρεξηγούμαι».
Στο σπίτι ποιος κάνει κουμάντο;«Η αλήθεια είναι πως το σπίτι το κρατάνε και οι δύο απλώς έχει τον πρώτο λόγο η γυναίκα. Και τις δίνει αυτό το δικαίωμα ο άντρας επειδή και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως εκείνη τα καταφέρνει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι».
Κρίση στη σχέση σας έχετε περάσει;«Όχι. Δεν έχουμε κοιμηθεί ακόμα χωριστά!».

Back to top button