Νίκος Αποστολόπουλος ηλικία, βιογραφικό, και ο ρεπόρτερ που του άρεσε!
Νίκος Αποστολόπουλος ηλικία, βιογραφικό, και ο ρεπόρτερ που του άρεσε! “Έχετε στείλει και ωραίο ρεπόρτερ εδώ, κούκλος είναι. Τον έχω… προσλάβει για υπάλληλο. Περισσότερα θα βγάζεις στον Αποστολόπουλο από το Action24”. Τις στυλιστικές του προτάσεις για τις ημέρες των εορτών έδωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος το πρωινό της Δευτέρας (23/12) στη Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Υποφάντη.
ΣΟΚ! Νίκος Αποστολόπουλος: «Ηλίθιοι έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
Ο γνωστός σχεδιαστής, σε απευθείας σύνδεση από το κατάστημά του στο κέντρο της Αθήνας, έδειξε μερικά κομμάτια για κομψό ανδρικό ντύσιμο και δεν παρέλειψε να κάνει τα δικά του χαρακτηριστικά πειράγματα στον παρουσιαστή του Action24.
«Νομίζω ότι και οι άντρες έχουν αρχίσει τελευταία να γίνονται δύσκολοι στο ντύσιμο, γιατί καθοδηγούνται από τις γυναίκες, τις συζύγους τους, τις μανάδες, τις αδερφές τους. Έχουν μία κουστωδία από πίσω που του λέει «αυτό δεν σου πάει», «αυτό δεν αρέσει» κτλ. Οι άντρες δυστυχώς δεν ντύνονται όπως παλιά, δεν έχουν διάθεση να χαλάσουν χρήματα για τα ρούχα», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.
Νίκος Αποστολόπουλος: “Αδειάζει” Στέλιο Κουδουνάρη και Ηλιάνα Παπαγεωργίου!
Ο γνωστός σχεδιαστής με τη βοήθεια του ρεπόρτερ της εκπομπής έδειξε στη συνέχεια μερικά κομψά ανδρικά σακάκια για τις ημέρες των γιορτών, κάνοντας παράλληλα τα χιουμοριστικά του σχόλια με τους οικοδεσπότες.
«Σου αρέσει αυτό το σακάκι χωρίς γιακά, δεν σε είδα όμως να έρχεσαι να ψωνίζεις. Από πού ψωνίζεσαι εσύ; […] Δεν είναι το μπλε royal μόνο για τραγουδιστές στα μπουζούκια, μάλλον έχεις χρόνια να πας στα μπουζούκια να δεις οι τραγουδιστές πώς ντύνονται», ανέφερε ο Νίκος Αποστολόπουλος απευθυνόμενος στον Νίκο Υποφάντη. «Έχουμε και κόκκινα εσώρουχα για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρακαλώ. Βάλε κι εσύ ένα», είπε ο σχεδιαστής στον παρουσιαστή, δείχνοντάς του ένα κόκκινο ανδρικό εσώρουχο. «Να το φορέσω, κύριε Αποστολόπουλε, αλλά δεν ξέρω αν θα μου πηγαίνει ή αν θα με «κόβει» στη μέση το συγκεκριμένο», του απάντησε ο Νίκος Υποφάντης στο ίδιο ύφος.
«Να σε «κόβει» στη μέση δεν πειράζει, μη σε «κόβει» αλλού είναι το πρόβλημα. Έχετε στείλει και ωραίο ρεπόρτερ εδώ, κούκλος είναι. Τον έχω… προσλάβει για υπάλληλο. Περισσότερα θα βγάζεις στον Αποστολόπουλο από το Action24″, σχολίασε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Νίκος Αποστολόπουλος.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
