Νίκος Κοκλώνης βιογραφικό με διαφορετική έναρξη! Η ηλικία και πως εκανε ΧΡΗΜΑΤΑ

Νίκος Κοκλώνης βιογραφικό με διαφορετική έναρξη! Η ηλικία και πως εκανε ΧΡΗΜΑΤΑ To 3o live του J2US επέστρεψε στον Alpha μετά από μία μικρή παύση. Ο Νίκος Κοκλώνης, επέλεξε να κάνει μία διαφορετική έναρξη και να ξεκινήσει με το τραγούδι Sound of Silence και φόντο δεκάδες αστέρια να πέφτουν από τον ουρανό.

«Το J2US είναι ξανά εδώ όμως τίποτα δεν είναι ίδιο. Κι εμείς είμαστε σε σοκ, όπως κι εσείς από την τραγωδία. Επικρατεί θλίψη και πόνος. Αυτά που λέω είναι λίγα, τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους. Σήμερα επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά, θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά. Θα μείνουμε μόνο στη διαγωνιστική διαδικασία», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης κούκλος παρουσιαστής! Ο ΠΡΩΤΟΣ των ΠΡΩΤΩΝ!!

Και τα 16 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής για να κερδίσουν επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό.

Το Twitter πήρε ξανά φωτιά φέρνοντας το J2US πρώτο trend όχι μόνο σε όλη τη διάρκεια του σόου, αλλά για 14 ώρες.

Το J2US σημείωσε κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 12,1 % και στο σύνολο του κοινού 12,6 %. Για μια ακόμα φορά βρέθηκε στην κορυφή στα νεανικά κοινά 15-44, αγγίζοντας το 22,9% στις γυναίκες 25-44 με μέσο όρο 16,6%.

Νίκος Κοκλώνης

κούκλος παρουσιαστής! Ο ΠΡΩΤΟΣ των ΠΡΩΤΩΝ!!

Στη σκηνή του J2US επέστρεψε ένα αγαπημένο ζευγάρι. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση τραγούδησαν για πρώτη φορά το νέο τους τραγούδι.

Στο τρίτο live του J2US είχαμε και τη δεύτερη ανατρεπτική αποχώρηση, όπου η Μαρία Αντωνά και η Ειρήνη Μιχαήλ αποχαιρέτησαν το J2US.

Στο τέλος της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δούμε και secret ζευγάρια.

Ο νέος κύκλος του J2US στηρίζει το έργο του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, ΚΕΑΤ, ενισχύοντας το εκπαιδευτικό του έργο, που μετρά 100 χρόνια για τα παιδιά στη χώρα μας, με την παροχή απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Κάθε Σάββατο στις 20.00 ζωντανά στον Alpha!

Νίκος Κοκλώνης! Ετσι βρίσκει τα ΛΕΦΤΑ και κάνει ακριβές παραγωγές Που βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε από τον Αρναούτογλου που βρίσκει τα χρήματα για να κάνει τόσο ακριβές παραγωγές.

«Θα σε ρωτήσω αυτό που ρωτάει όλος ο κόσμος: Πώς ο Νίκος κάνει τόσο μεγάλες παραγωγές; Η φάση και η φράση είναι πάντα “Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης; Πώς αυτές οι παραγωγές που φαίνονται τόσο ακριβές σε μια χώρα όπως η δική μας. Πολλές φορές λέμε “Τα βγάζει τα χρήματά του; Ακούγονται διάφορα ποσά που παίρνουν όσοι δουλεύουν εκεί».

Νίκος Κοκλώνης: Ανάσταση στην Πόλη

Η απάντηση του Κοκλώνη
«Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει. Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό.

Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα… Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος, εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι», εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης! Μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Πρωτιά στην τηλεθέαση και στο τέταρτο live για το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha να παραμένει στην κορυφή σε όλα τα κοινά και με τα ποσοστά να φτάνουν μέχρι το 23,6%.

Το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφερε το σόου του Alpha μονοπώλησε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τις λαμπερές εμφανίσεις και τις εκπληκτικές ερμηνείες σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά σκηνικά.

Η μαγική εικόνα των εμφανίσεων των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα καθηλωμένα και για τις έξι ώρες προβολής του σόου, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 16,1% και στο σύνολο του κοινού 18,6%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 27,9%.

Τηλεθέαση: Νίκος Κοκλώνης και Νίκος Μουτσινάς “χτύπησαν” κόκκινο

Την πρωτιά στο twitter διατήρησε και στο τέταρτο live το λαμπερό σόου.

To J2US αποχαιρέτησαν χθες ο Valentino και η Τζένη Κατσίγιαννη.

Παίζει πάρτι εδώ στο Just!

Κάθε Σάββατο στις 20:00 ζωντανά στον Alpha!

 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.