Hit enter after type your search item
freegossip.gr Lifestyle News

To No1 magazino στο internet

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Ο νέος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός

/
/
/
106 Views

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ Ο νέος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Νίκος Κουκάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ποιος είναι ο ταλαντούχος Νίκος Κουκάς Ο Νίκος Κουκάς είναι 26 ετων και είναι Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο με έδρα το Λονδίνο. Έχει πτυχίο BFA στο Θέατρο από το NYU Tisch School of the Arts και έχει εκπαιδευτεί στο Experimental Theatre Wing, στο Lee Strasberg Theatre and Film και στο Stonestreet Studios.

Ο Νίκος Κουκάς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

Νίκος Κουκάς

Εκτός από το «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Κουκάς συμμετέχει και στην παράσταση «Λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά» στο «Στούντιο Μαυρομιχάλη».

«Είμαι άνθρωπος με λεπτομέρεια. Μου αρέσει να εμποτίζω τις εμπειρίες, τις περιπλανήσεις και τις συζητήσεις μου με ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή όμορφη», σημειώνει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα.Νίκος Κουκάς

Νίκος Κουκάς ΗΛΙΚΙΑ! 26 ετων και είναι Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο με έδρα το Λονδίνο.

Νίκος Κουκάς – Μαύρο Ρόδο: «Ο Γεράσιμος έχει σκοτεινές πλευρές
Ο Νίκος Κουκάς εκτός από ηθοποιός είναι και μοντέλο με αξιόλογες συνεργασίες αλλά και εξώφυλλα σε διάσημα περιοδικά παγκοσμίως. Ο ίδιος έχει ζήσει αρκετά χρόνια της ζωής του στην Νέα Υόρκη, γεγονός που του έδωσε πολλές εμπειρίες.

Νίκος Κουκάς ΗΛΙΚΙΑ! 26 ετων και είναι Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο με έδρα το Λονδίνο.

Νίκος Κουκάς βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 2
Το 2014 ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να σπουδάσει θέατρο. Είχε προηγηθεί ένα καλοκαιρινό camp στην Αμερική στα μαθητικά του χρόνια και ο νεαρός τότε Νίκος είχε γοητευτεί.
Στη συνέχεια, έγινε δεκτός στο Tisch School of the Arts του N.Y.U., μια πολύ καλή σχολή της Νέας Υόρκης.

Νίκος Κουκάς – Μαύρο Ρόδο: Ποιος είναι ο γοητευτικός «Γεράσιμος»
«H αποδοχή μου εκεί αποδείχτηκε πολύ σημαντικό διαβατήριο» έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο Beaute Magazine και την Χριστιάνα Σταματέλου.
Ο Νίκος Κουκάς αποφοίτησε το 2018, έχοντας αποκτήσει κάποια επαγγελματική εμπειρία από συμμετοχές σε διάφορα projects, όσο του το επέτρεπαν οι εκεί συνθήκες, δηλαδή η άδεια παραμονής του σπουδαστή. Ο Νίκος Κουκάς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

«Δεν είναι μόνο η Σχολή που σπούδασα, αλλά η Μητρόπολη που είχα την ευκαιρία να ζήσω. Εκεί όπου συναντάς τόσο διαφορετικές κουλτούρες, τόσο διαφορετικούς πολιτισμούς, διασταυρώνεσαι μαζί τους σε κάθε δρόμο» θα αποκαλύψει για την περίοδο που έμενε στην Νέα Υόρκη.
Η πρώτη συνεργασία του Νίκου στην Ελλάδα είναι η συμμετοχή του στην ταινία «Χειμώνας με την Βαλμίρα» σε σκηνοθεσία Μαρίας Ντούζα, που γυρίστηκε στη Χίο.

Νίκος Κουκάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Μαύρο ρόδο: Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα από το “μοναστήρι” του MEGA
Πέρασε οντισιόν, ήταν ο πρώτος που είδαν για τον ρόλο και έκλεισαν μαζί του γιατί ταίριαζε απόλυτα στο προφίλ του ήρωα.
«Με ενδιαφέρει η εμπειρία! Η διασημότητα και η αναγνωρισιμότητα, μη σου πω κιόλας, με τρομάζουν λίγο. Ξέρω ότι είναι απαραίτητο να κάνεις πράγματα για να υποστηρίξεις τη δουλειά σου, όμως προς το παρόν, νιώθω λίγο αμήχανα. Δεν μου αρέσει να κυνηγάω την προβολή. Ο λόγος που έχω δυσκολευτεί ως σήμερα είναι ότι είμαι και επιλεκτικός με τα πράγματα που θα κάνω» έχει εξομολογηθεί στην ίδια συνέντευξη.

Νίκος Κουκάς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Νίκος Κουκάς είναι 26 ετων και είναι Έλληνας ηθοποιός και μοντέλο με έδρα το Λονδίνο. Έχει πτυχίο BFA στο Θέατρο από το NYU Tisch School of the Arts και έχει εκπαιδευτεί στο Experimental Theatre Wing, στο Lee Strasberg Theatre and Film και στο Stonestreet Studios.

Ο Νίκος Κουκάς ασχολήθηκε με το μόντελινγκ όταν ήταν στην Αμερική, ωστόσο εκείνο που του άρεσε ήταν να ενσαρκώνει ρόλους και στα 18 του βρέθηκε να σπουδάζει υποκριτική στις ΗΠΑ.

Εκτός από το «Μαύρο Ρόδο», ο Νίκος Κουκάς συμμετέχει και στην παράσταση «Λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά, λεμονιά» στο «Στούντιο Μαυρομιχάλη».

«Είμαι άνθρωπος με λεπτομέρεια. Μου αρέσει να εμποτίζω τις εμπειρίες, τις περιπλανήσεις και τις συζητήσεις μου με ιδιαίτερη προσοχή στα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή όμορφη», σημειώνει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα.

Νίκος Κουκάς βιογραφικό σήμερα Η προσωπική ζωή η ηλικία το ύψος η καταγωγή οι σπουδές και τα κιλά 3
Νίκος Κουκάς για Μαύρο Ρόδο: «Ήμουν αρνητικός στο να κάνω casting»
Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Κουκάς για τις εξελίξεις στο Μαύρο Ρόδο.

Καλεσμένος στο πλατό του «Mega Καλημέρα» ήταν σήμερα ο Νίκος Κουκάς. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο πώς πήρε το ρόλο του Γεράσιμου στη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

Όπως δήλωσε ο Νίκος Κουκάς, ο Γεράσιμος ζηλεύει τρελά και στα επόμενα επεισόδια θα διεκδικήσει με έμμεσο τρόπο την Ελισάβετ: «Θα είναι από τα τελευταία χαρτιά που θα ανοίξει. Ο Γεράσιμος είναι κλειστός άνθρωπος, καταπιεζόταν για χρόνια, είχε δεχτεί μία κατάσταση για να είναι κοντά στον άνθρωπο που αγαπάει. Βλέποντας πως η Ελισάβετ έχει κάπως παρασυρθεί σε κάτι άλλο, έχει αρχίσει και… φορτώνει».

Για το πώς πήρε τον ρόλο του Γεράσιμου στο Μαύρο Ρόδο, ο Νίκος Κουκάς: «Έγινε τυχαία. Με πήρε τηλέφωνο η casting director και μου είπε ότι είναι η κατάλληλη περίοδος αυτή τη στιγμή, γιατί γίνεται casting για κάτι πολύ μεγάλο. Με ρώτησε που βρισκόμουν και ήμουν στην Ανάφη. Ήμουν σχετικά αρνητικός με το να κάνω casting, γιατί δεν προλάβαινα. Έφυγα με το πρωινό πλοίο από την Ανάφη στις 5 το πρωί, 12 ώρες ταξίδι και πήγα κατευθείαν στα στούντιο».

Εκτός από την υποκριτική ο Νίκος Κουκάς έχει ασχοληθεί και με το modeling, έχοντας κάνει κάποια editorials στην Αμερική.

This div height required for enabling the sticky sidebar