Νίκος Μάνεσης: Αποκαλύπτει τι συνέβη και αποχώρησε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από την εκπομπή!

3

Τι λέει για τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της δημοσιογράφου;
Ο Νίκος Μάνεσης σε συνέντευξη του στο TV Κους Κους και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου μιλά για την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου και για το ντόρο που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση της από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Τι συνέβη τελικά με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου;

Ανακοίνωσε και στο κανάλι και σε εμένα ότι δεν μπορεί να δουλεύει επτά ημέρες την εβδομάδα, εμένα είναι επιλογή μου να δουλεύω με τέτοιους ρυθμούς, οπότε κουράστηκε και επέστρεψε στα διεθνή θέματα του δελτίου ειδήσεων, Η Αλεξάνδρα παραμένει φίλη μου και η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για εκείνη, για ό,τι κι αν χρειαστεί θα είμαι εδώ. Σε κάθε περίπτωση αντικαταστάθηκε και είμαι χαρούμενος. Δεν επιθυμώ να τα κάνω όλα εγώ, θα μπορούσα αλλά ειλικρινά δεν το θέλω, ο καθένας έχει το ρόλο του.

Σας ενόχλησε ο ντόρος που έγινε;

Ξέρω ότι είναι παιχνίδι όλο αυτό! Όλοι θέλουν να βγάλουν το ξύλο, τον καβγά, ξεκίνησαν όλα από ένα μονόστηλο σε μια εφημερίδα και έπειτα το πήραν όλοι οι τηλεκριτικοί. Ας με έπαιρνε κάποιος ένα τηλέφωνο να με ρωτήσει.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. επισήμανση στο άρθρο

    και αυτός ο ρατσισμός οι γυναίκες της τηλεόρασης να είναι λεπτες και ευπαροθυσίαστες και οι άντρες παρουσιαστές σα μοσχάρια ας σταματήσει επιτέλους. Ο Μάνεσης δεν ήταν μικρος αθλητής? Ας σταματήσει λίγο τη μάσα. Είναι αστείος με την κοιλιά που την πιέζει με τη ζώνη του τζιν του. ας βγάλει το πουκάμισο απέξω τουλάχιστον

  2. ΑΜΑΝ ΠΙΑ στο άρθρο

    μα και αυτος μια φορα που ειδα δεν αφηνει κουβεντα να σταυρωσει καμια κοπελε συνεχεια αυτος μιλαει σαν τον παπαδακη τελικα ο κοσμος τετοιους εγωιστες θελει