Η Ελένη Μενεγάκη κλαίει στην προτελευταία της εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς θυμάται την περίοδο του χωρισμού της από τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά την προβολή αποσπάσματος από την «Ελένη», ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε κά" />

Hit enter after type your search item

Νίκος Μουτσινάς – “Η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει”

/
/
img

“Εκεί πέρα που ήμασταν στην εκπομπή όλη η διάθεσή μας ήταν…”

Η Ελένη Μενεγάκη κλαίει στην προτελευταία της εκπομπή και ο Νίκος Μουτσινάς θυμάται την περίοδο του χωρισμού της από τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά την προβολή αποσπάσματος από την «Ελένη», ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε κάτι να πει από εκείνα τα χρόνια…

«Παιδιά ήταν εκείνη η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει… Ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι όλοι, δεν σου πήγαινε και καρδιά. Εκεί πέρα που ήμασταν στην εκπομπή όλη η διάθεσή μας ήταν να ανέβει ρε παιδί μου. Γι’ αυτό και αυτό το πλάνο που κοιτούσε έτσι το κορίτσι μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ηθοποιός έκανε για ακόμα μία φορά έκκληση στην Ελένη Μενεγάκη να μην αποχωρήσει από την τηλεόραση. «Κορίτσι μου, πολύ μεγάλη αγάπη σου στέλνω και ξανασκέψου το. Ας βγει στο δεύτερο μισό αν θέλει ρε παιδί μου. Ολόκληρη χρονιά; Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά σαν χώρα, μην το κάνεις αυτό! Γύρνα πίσω Ελένη!», είπε.
Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :