<

Νίκος Μουτσινάς: “Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα” Comments Off on Νίκος Μουτσινάς: “Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα”

Νίκος Μουτσινάς: “Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα” Comments Off on Νίκος Μουτσινάς: “Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα”

Νίκος Μουτσινάς: “Με τον θάνατο της μητέρας μου, τρελάθηκα”

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για όλα!

XXL ΒΟΜΒΑ Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ερωτικός δικτάτορας»

Το πένθος που του άλλαξε την ζωή, τα νέα του επαγγελματικά βήματα και πολλά ακόμα…

Ο θάνατος που του άλλαξε την ζωή

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ! ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ: ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ POST!

«Με τον θάνατο της μητέρας μου τρελάθηκα! Μετά από το πένθος που κράτησε ένα χρόνο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνουμε αυτό στον εαυτό μας, άρχισα να ανεβαίνω. Και κατά την άνοδο ήμουν τυχερός και είχα τα αυτιά μου ανοιχτά. Είχα κάνει την ψυχοθεραπεία μου για 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά και NLP – ίστικα» δήλωσε αναφερόμενος στο NLP, τη μέθοδο του νευρογλωσσικού προγραμματισμού που ακολουθεί κανείς προκειμένου να αποκτήσει αυτογνωσία και να ανελιχθεί προσωπικά.

Ένας από τους κομβικούς σταθμούς που συνέβαλλε στην αλλαγή του ήταν η παρακολούθηση ενός σεμιναρίου life coaching στο Λονδίνο, στο οποίο βρέθηκε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως στο πλαίσιο αυτού, περπάτησε στα κάρβουνα ο Νίκος Μουτσινάς!

Νίκος Μουτσινάς: Όταν ο παππούς του έφαγε το επίθεμα της μαμάς του

Το βαρύ πένθος

«Ένα χρόνο έζησα σε πένθος. Είναι αυτό που δεν πιστεύεις ότι θα συμβεί. Πώς γίνεται ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό το παιχνίδι που έχουμε έχει φινάλε, να παραμυθιαζόμαστε με κάποιο τρόπο και λες δεν θα γίνει κάτι. Και όταν αρχίζει και φεύγει κόσμος και λες ο πάγκος αδειάζει, τι γίνεται;

Έγινε όλο αυτό. Και μετά όταν φτάσεις, φτάσεις, φτάσεις και ακούσεις ένα μικρό πουφ, λες δεν έχω άλλη αναπνοή και αναγκαστικά πας προς τα πάνω. Είχα κάνει ψυχοθεραπεία 7 χρόνια και μετά άρχισα να το βλέπω πιο ενεργειακά» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! H ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΕΣΚΟΥ ΕΚΤΟΣ “ΑΕΡΑ”

Για την εξωτερική του εμφάνιση

Για τα κιλά που έχασε, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε: «Πέταξα πάρα πολλά κιλά, πάνω από 20 κιλά. Ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα ότι πέρασα τα 100, ήμουν 102. Και είπα ότι τα 102 στην ηλικία που είμαι, στα 42, σε ένα μήνα θα γίνουν 115 και έχω τελειώσει»
 

Previous ArticleNext Article

Ζέτα Μακρυπούλια – Νίκος Μουτσινάς: ”Ήταν δύσκολο για εμάς, δεν θα το ξανακάναμε” Comments Off on Ζέτα Μακρυπούλια – Νίκος Μουτσινάς: ”Ήταν δύσκολο για εμάς, δεν θα το ξανακάναμε”

Ζέτα Μακρυπούλια – Νίκος Μουτσινάς: ”Ήταν δύσκολο για εμάς, δεν θα το ξανακάναμε” Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς είναι φίλοι χρόνια και φέτος βρίσκονται απέναντι τηλεοπτικά.

ΝΤΡΟΠΗ η Βίκυ Σταυροπούλου: Εκανε την Ζέτα Μακρυπούλια να ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙ πάνω της

Οι δύο παρουσιαστές μίλησαν για τη συνεργασία τους στο «Sunday live» αλλά και για φέτος που είναι ανταγωνιστές.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ”ΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΑΣ ΠΟΛΥ, ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ…΄΄

«Το Sunday ήταν δύσκολο για εμάς. Ήταν η χρονική στιγμή δύσκολη, ήταν ο τρόπος που έγινε δύσκολος, η ταχύτητα, άπειρες ώρες, κάναμε και δουλειές που δεν ξέραμε να κάνουμε», είπε η παρουσιάστρια με τον Νίκο Μουτσινά να συμπληρώνει: «Δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Κάτι μαζί θα κάναμε, αλλά όχι το Sunday».

Η ‘ντροπιαστική’ αποκάλυψη της Ζέτας Μακρυπούλια

Όσο για τη σεζόν αυτή που είναι ο ένας απέναντι στον άλλον είπαν: «Είμαστε απέναντι, αλλά είμαστε αγαπημένοι».