Νίκος Μουτσινάς Συγκλονίζει: ‘Η φίλη της μητέρας μου τη χαστούκισε μέσα στο φέρετρο’

Νίκος Μουτσινάς Συγκλονίζει: ‘Η φίλη της μητέρας μου τη χαστούκισε μέσα στο φέρετρο’ Με τον δικό του μοναδικό τρόπο περιέγραψε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος σήμερα ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, τα ευτράπελα που έγιναν στην κηδεία της μητέρας τους Φρόσως.

“ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ”! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ!

Ο Νίκος παρά το γεγονός ότι ήταν με μισό ηρεμηστικό όπως είπε στην παρουσιάστρια, θυμάται όλα τα περίεργα που έγιναν εκείνη τη δύσκολη μέρα. Η Ελένη τα έχασε, ακούγοντας πως η κολλητή φίλη της μαμάς του Νίκου τη χαστούκισε τρεις φορές μέσα στο φέρετρο, γιατί “τόλμησε” όπως είπε να “φύγει” πρώτη…Όσα είπε ο παρουσιαστής για τον θάνατο της μητέρας του
Στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του.

ΜΠΟΜΠΑ ο Νίκος Μουτσινάς: “Κάνω ΕΜΕΤΟ με την Χριστίνα Μπόμπα”

«Στη κηδεία παρακολουθούσα αυτό που γινόταν σαν να μην με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ταυτόχρονα παρακολουθούσα και όλο αυτό που συνέβαινε… γίνονταν μικρά γεγονότα. Σταματούσαν αυτοκίνητα, περιμέναμε στην ανηφόρα, είχε έρθει η Ζωή Λάσκαρη με ένα τουρμπάνι. Όταν ξεκίνησε, άρχισαν οι φίλοι μου να τραγουδάνε το αετός πεθαίνει στον αέρα. Εκεί τρελάθηκα! Ήταν σαν επιθεώρηση.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Το πρόωρο τέλος του Booth και ο Νίκος Μουτσινάς

Έχει πέσει η αυλαία στο κεφάλι μου, έπεσε το σύστημα. Σιγά σιγά σ’ αυτά τα τρία χρόνια, προσπάθησα να βγάλω από την καθημερινότητά μου και τη ζωή μου, την μάνα μου για να ξαναβρώ λίγο το ενδιαφέρον. Ήταν όλα γκρίζα δεν με ενδιέφερε τίποτα. Κολλάτε εσείς οι μάνες πάνω στα παιδιά σας… και μετά λέτε αντίο φεύγω. Ζούσα μέσα σε αυτήν. Η προσπάθεια μου ήταν να την «βγάλω» για να ξαναβρώ και πάλι την χαρά. Σκέφτηκα αφού δεν σε ενδιαφέρει να πεθάνεις καθόλου, αφού θα ζήσεις… μήπως να ζήσεις

Ο πόλεμος του κομματιού αυτού είναι οι ενοχές του ότι ενώ είχε πεθάνει ένας πολύ δικός μου άνθρωπος, ότι λες νιώθω ενοχές πώς θα περάσω εγώ τώρα καλά, αφού δεν είναι αυτός ο άνθρωπος εδώ;» , είπε.