Νίκος Νικόλιζας: Επέμβαση στο Ωνάσειο!
Νίκος Νικόλιζας: Επέμβαση στο Ωνάσειο! Μετά από 90 σχεδόν μέρες άγχους ήρθε η λύτρωση για τον γνωστό δημοσιογράφο. Ο Νίκος Νικόλιζας δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας που τον ταλιπωρούσε επί καιρό και επιτέλους βρήκε την λύση του…Ας δούμε τι έγραψε στον λογαριασμό του!
Μετά από τρεις μήνες αγωνίας και άγχους…καινούργιος πλέον.
Ευχαριστώ συγγενείς, φίλους , συναδέλφους. Κυρίως όμως ευχαριστώ το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικο, τον σπουδαίο καθηγητή καρδιολόγο κ. ΙΑΚΏΒΟΥ και την ομάδα του για όσα έκαναν για μένα. Πλέον για μ να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ζωής που μπαίνω ξανά στους ρυθμούς μου. Εκτός από την αδερφή μου και την οικογένειά της, που στέκονται βράχος δίπλα μου, θέλω να ευχαριστήσω τον πνευματικό μου και Άγιο επί γης εν ζωή πατέρα Δημήτριο Νούτσο καθώς και πολλούς φίλους καρδιάς. Έχω πολύ καλούς φίλους τελικά ρε γαμωτο…!
Thank u guys! See u soon
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας
Διαβάστε ακόμα:
Νίκος Νικόλιζας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Νίκος Νικόλιζας, γεννήθηκε το 1975 στα Μέγαρα. Σπούδασε δημοσιογραφία με ειδίκευση Συντάκτη-Ρεπόρτερ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/ ΑΓΡΟΤΗΣ
EspressoNews/Δημοκρατία, Respectnews.gr, και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ
Δουλεύει στην εταιρεία Αυτοαπασχολούμενος
jurnalist στην εταιρεία Αθήνα, Ελλάδα
Σπούδασε στο ΙΕΚ Ιπποκράτειος-IEK Ipokratios
Πήγαινε στο 2ο Γενικό Λύκειο Μεγάρων
Τόπος διαμονής: Μέγαρα
Τόπος καταγωγής: Μέγαρα

Πριν ακόμα αρχίσει τις σπουδές του, μπήκε ενεργά στον χώρο της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας στο πλευρό της Σεμίνας Διγενή, ενώ οι άνθρωποι που τον παρέπεμψαν στο δημοσιογραφικό λειτούργημα και πίστεψαν από την πρώτη στιγμή σε εκείνον ήταν ο μεγάλος δημιουργός Γιώργος Μητσάκης και η Καίτη Γκρέυ.
Από το 1993 συνεργάζεται συνεχώς με μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά, καθώς και με τηλεοπτικό σταθμό, ενώ απαριθμεί πλήθος συνεντεύξεων, αποκαλυπτικών ρεπορτάζ με αποκορύφωμα τα αφιερώματα που του έγιναν από το CNN, το CBS και το Reauter για τη συνέντευξη με τον γιατρό του Αριστοτέλη Ωνάση, Νικόλαο Χρηστέα.
Νίκος Νικόλιζας: “Τα Μέγαρα έπρεπε να ήταν Παρίσι”
….με τόσα χρήματα που έρχονται από κυβερνήσεις, μία για τις φωτιές, μία για τις πλημμύρες»
«Θα ενεργήσουμε σωστά αφήνοντας πίσω το παλιό και φθαρμένο»
Μετά την παραίτησή του μετά την διοργάνωση της γιορτής τρίτης ηλικίας των ΚΑΠΗ, ο Νίκος Νικόλιζας μας μίλησε για τα τεκταινόμενα στα δημοτικά πράγματα και τις εξελίξεις που ξεκίνησαν από την διαγραφή του από τον συνδυασμό Γ. Σταμούλη.
Η διαγραφή σας από τον συνδυασμό της διοίκησης Γρ. Σταμούλη ήταν αναμενόμενη από εσάς; Το περιμένατε; Πριν από την επίσημη ανακοίνωση, είχατε κάνει κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους του συνδυασμού;
