freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Νίκος Πολίτης! Ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη Ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη Ο Νίκος Πολίτης είναι ο κατά 8 χρόνια μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή. Ο ίδιος είναι ηθοποιός και πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στην ζωή του σήμερα, στα παιδικά του χρόνια αλλά και στην σχέση του με τον Κώστα Μαρτάκη.

Για το πως είναι να έχει αδερφό τον Κώστα Μαρτάκη, ο Νίκος Πολίτης απάντησε: «Τον βλέπω σαν αδερφό μου! Μεγαλώσαμε μαζί και είμαστε όπως όλα τα αδέρφια. Τον συμβουλεύομαι και είναι πολύ υποστηρικτικός… Έτσι όπως τα βρήκε κι εκείνος ζόρικα, θεωρεί ότι θα μου κάνει καλό… Μικρότεροι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στις αρχές κέρδιζα την προσοχή εγώ ως μικρότερος και μετά ο Κώστας… Εγώ δεν ήμουν γόης, όταν ερχόταν ο Κώστας στο σχολείο γινόταν χαμός».

Νίκος Πολίτης! Ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη
Νίκος Πολίτης! Ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

Σε πέντε χρόνια, θα είμαι 33 χρονών. Θέλω να έχω πετύχει σ’ αυτό που κάνω, και εννοώ να μπορώ να παίζω σε ωραίες δουλειές, και ίσως να έχω τη δική μου οικογένεια. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά.

Νίκος Πολίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Πρόσφατα τον είδαμε στη σειρά του ANT1, Άγριες Μέλισσες, οι τηλεθεατές αμέσως εντόπισαν τη συγγένειά του με τον Κώστα Μαρτάκη, ενώ θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τον νεαρό ηθοποιό. Ο Νίκος Πολίτης μίλησε για την καθημερινότητα και την προσωπική του ζωή, δίνοντας τη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Down Town.

Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% ο Νίκος Φώσκολος έγινε έξαλλος»

Ασχολείσαι με την εμφάνιση σου;

Όσο ασχολείται ένας νέος στα 28 του.

Πας στο γυμναστήριο και κάνεις διατροφή;

Προφανώς. Όλα αυτά τα προσέχω.

Δεν κάνεις παρασπονδίες;

Παρασπονδίες κάνω μόνο τις Κυριακές, που είμαι με το κορίτσι μου και θα φάμε ά,τι στερούμαστε μέσα στην εβδομάδα για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση.

Νίκος Πολίτης! Ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη
Νίκος Πολίτης! Ηθοποιός στις Άγριες Μέλισσες ο αδερφός του Κώστα Μαρτάκη

Πώς αισθάνεται εκείνη που αρχίζεις να γίνεσαι γνωστός;

Δεν είμαι ακόμα στο level του αδερφού μου που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο, και δεν είναι κι αυτός ο σκοπός μου κιόλας. Της αρέσει, όμως, πολύ που κάνω πρόοδο σε αυτό που αγαπάω.

Σε ενδιαφέρει η δημοσιότητα;

Με ενδιαφέρει στον βαθμό που προβάλλεται η δουλειά μου. Αλλά, όχι, δεν θα την κυνηγήσω. Δεν επέλεξα να κάνω αυτήν τη δουλειά για τη φήμη.

Νίκος Πολίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;

Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ. Παίζω όπως έπαιζε και ο Κώστας και παίζουμε πολύ και μαζί όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Κάνω, επίσης, αρκετά κολύμβηση. Και φυσικά, πάω στο γυμναστήριο -και εκεί κάνω ό,τι μου πει το κορίτσι μου- που είναι η ειδικός καθότι είναι γυμνάστρια.

Νίκος Πολίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Νίκος Πολίτης: H συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και η σύγκριση με τον αδερφό του
Νίκος Πολίτης: Όσα δεν γνωρίζεται για τον αδερφό του Κώστα Μαρτάκη

Ο Νικόλας είναι από εκείνους τους ανθρώπους που συμπαθείς από την πρώτη στιγμή. Ωραίος, καλοντυμένος, ευγενικός και χαμηλών τόνων, είναι ο τύπος που θα ήθελες να συστήσεις στη μαμά σου και αυτός για τον οποίο θα σε ζήλευαν οι φίλες σου. Έγινε πρόσφατα γνωστός, όταν εμφανίστηκε στις Αγριες Μέλισσες, σε έναν μικρό και σύντομο ρόλο. Βέβαια, ο κόσμος και ο Τύπος έπεσαν με τα μούτρα πάνω του όταν έμαθαν ότι είναι ο ετεροθαλής αδερφός του Κώστα Μαρτάκη.

Νίκος Νικόλιζας βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Νικόλας, όμως, δεν είναι απλώς ο αδερφός κάποιου διάσημου. Είναι ένα νέο παιδί που επέλεξε να κάνει κάτι που αγαπάει και ελπίζει να αποδείξει ότι έκανε τη σωστή επιλογή.

Σε ενοχλεί που ο Τύπος ασχολείται τόσο με τη συγγένεια σου με τον Κώστα Μαρτάκη;

Μέχρι ένα σημείο το καταλαβαίνω, γιατί ο Κώστας είναι δημόσιο πρόσωπο, είναι χρόνια στον χώρο και έχει μεγαλύτερη δημοσιότητα από μένα 100%, οπότε είναι λογικό. Αλλά επειδή κι εγώ είμαι στα πρώτα μου βήματα, θέλω πιο πολύ ο κόσμος και τα Μέσα να ασχολούνται με τη δουλειά μου και όχι τόσο με τη συγγενική μου σχέση με τον Κώστα.

Νίκος Πολίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πώς αποφάσισες να γίνεις ηθοποιός;

Το είχα αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρό­νια, από τα 18 μου, αλλά δεν το ακολούθησα από την αρχή, γιατί όλοι με απέτρεπαν.

Τι σου έλεγαν δηλαδή;

Ότι δεν θα τα κατάφερνα, ότι ο χώρος είναι πάρα πολύ δύσκολος, ότι δεν υπάρχουν δουλείες. Οπότε, αποθαρρύνθηκα. Έτσι, ασχολή­θηκα με άλλα πράγματα, μέχρι που αποφάσισα να ξαναπιάσω το όνειρο μου πριν από ενάμιση χρόνο και ξεκίνησα να σπουδάζω στην Αθηνα­ϊκή Σκηνή Κάλβου-Καλαμπόκη, Τώρα, βέβαια, που αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκρι­τική, είναι ακόμα χειρότερη εποχή από πριν, λόγω κορονοϊού.

Πώς Βρέθηκες στις Άγριες Μέλισσες; Ποιος σε προσέγγισε;

Κανένας δεν με προσέγγισε. Είδα απλώς ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάω για casting στις Άγριες Μέλισσες, πήγα, τους έκανα και με πήραν. Ο ρόλος μου ήταν αρκετά μικρός, δεν ήταν πρωταγωνιστικός, αλλά πάντα σε κάθε σειρά, ό,τι κι αν γράφεται στο σενάριο και ό,τι κι αν παίζεται μπροστά στις κάμερες, κάθε ρόλος έχει το δικό του κομμάτι, το οποίο συντελεί για να βγει μια ιστορία.

Πώς ένιωσες μπροστά στις κάμερες;

Είχα το υπερβολικό άγχος που έχει κάθε άν­θρωπος που κάνει για πρώτη φορά κάτι, αλλά επειδή το συνεργείο και οι συντελεστές είναι πολύ έμπειροι, με έκαναν να νιώσω άνετα. Επί­σης, βοήθησε το ότι δεν ήταν κάτι live, όπως όταν είσαι πάνω στη σκηνή κι αν πάθεις κάτι δεν μπορεί κανένας να σε καλύψει εύκολα. Εί­ναι τηλεοπτικό και μπορείς να ξαναγυρνάς τις σκηνές μέχρι να βγει το σωστό αποτέλεσμα. Οπότε, ήταν φανταστική εμπειρία.

Νίκος Πολίτης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ποιο είδος σε ενδιαφέρει πιο πολύ;

Με ενδιαφέρει να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου παντού. Μου αρέσουν και το θέατρο, και η τηλεόραση, και ο κινηματογράφος, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι. Σίγουρα, ως άνθρωπος του καλλιτεχνικού χώρου, προτιμώ τον κινηματο­γράφο περισσότερο, αλλά με αφορούν όλα τα είδη, δεν μπορώ να πω ότι η καρδιά μου είναι κάπου συγκεκριμένα.

Ο νεαρός ηθοποιός υποδύεται στις «Άγριες Μέλισσες» έναν στρατιωτικό που θα βοηθήσει τον Προύσαλη στην έρευνα για τον Κυπραίο.

«Ο κύριος Στάνκογλου είχε χιούμορ υπέρ του δέοντος. Ήταν ανοιχτός και εγκάρδιος» δήλωσε στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, εκδηλώνοντας ταυτόχρονα τον θαυμασμό του στο πρόσωπο της Κάτιας Δανδουλάκη.

Για την ενασχόλησή του με την ηθοποιία είπε: «Η υποκριτική μπήκε στη ζωή μου από τα 18 μου χρόνια, αλλά δεν ασχολήθηκα επαγγελματικά. Ασχολήθηκα με την αντρική ραπτική για βιοποριστικούς λόγους».

«Ο αδερφός μου χάρηκε πολύ και μου είπε να το χαρώ και να δώσω την ψυχή μου για να βγει και το αποτέλεσμα!» είπε για το σχόλιο που του έκανε ο Κώστας Μαρτάκης.

Κλείνοντας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον αδερφό του, αφού παλιότερα του έκανε δημόσιες σχέσεις.

Ποια είναι η επόμενη δουλειά στην οποία θα σε δούμε;

Δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα, αλλά οσονούπω θα βρίσκομαι σε κάτι πολύ ωραίο και λογικά θα είναι τηλεοπτικό.Ποιο είναι το μεγαλύτερο ελάττωμά σου και ποιο το μεγαλύτερο προτέρημά σου;

Ως ελαττώματα θα αναφέρω ότι είμαι πολύ εγωιστής και ανυπόμονος. Τώρα, ως προτέρημα, δεν ξέρω τι να πω. Ότι έχω καλή καρδιά; Θα ακουστεί κάπως. Θα πω ότι είμαι πολύ υποστηρικτικός με τους φίλους μου.Σε ενδιαφέρει η δημοσιότητα;

Με ενδιαφέρει στον βαθμό που προβάλλεται η δουλειά μου. Αλλά, όχι, δεν θα την κυνηγήσω. Δεν επέλεξα να κάνω αυτήν τη δουλειά για τη φήμη.

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερό σου χρόνο;

Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ. Παίζω όπως έπαιζε και ο Κώστας και παίζουμε πολύ και μαζί όταν μας δίνεται η ευκαιρία. Κάνω, επίσης, αρκετά κολύμβηση. Και φυσικά, πάω στο γυμναστήριο – και εκεί κάνω ό,τι μου πει το κορίτσι μου, που είναι η ειδικός, καθότι είναι γυμνάστρια.

Όταν βγαίνεις τα βράδια, πού πηγαίνεις;

Στην παρούσα φάση, δεν βγαίνω και πολύ. Αλλά υπό κανονικές συνθήκες, μου αρέσει να πηγαίνω στο θέατρο, εννοείται, και να βλέπω πολλές παραστάσεις. Πηγαίνω πολύ και στον κινηματογράφο και μου αρέσει να βγαίνω έξω για φαγητό. Γενικά, μου αρέσει η πιο ήσυχη διασκέδαση, αλλά όταν το σηκώνει η παρέα, μπορεί να το ρίξω και λίγο έξω.

Πώς είσαι στις παρέες σου;

Είμαι πολύ εξωστρεφής και κάνω πολλή πλάκα. Μη με βλέπεις τώρα που είμαι μαζεμένος. Όταν είμαι με τους φίλους μου, γίνομαι άλλος άνθρωπος.Ασχολείσαι με την εμφάνισή σου;Πώς βρέθηκες στις Άγριες Μέλισσες; Ποιος σε προσέγγισε;

Κανένας δεν με προσέγγισε. Είδα απλώς ότι υπήρχε η δυνατότητα να πάω για casting στις Άγριες Μέλισσες, πήγα, τους έκανα προφανώς και με πήραν. Ο ρόλος μου ήταν αρκετά μικρός, δεν ήταν πρωταγωνιστικός, αλλά πάντα σε κάθε σειρά, ό,τι κι αν γράφεται στο σενάριο και ό,τι κι αν παίζεται μπροστά στις κάμερες, κάθε ρόλος έχει το δικό του κομμάτι, το οποίο συντελεί για να βγει μια ιστορία.

Όσο ασχολείται ένας νέος στα 28 του.

Πας, δηλαδή, στο γυμναστήριο και κάνεις διατροφή;

Προφανώς. Όλα αυτά τα προσέχω.

Δεν κάνεις παρασπονδίες;

Παρασπονδίες κάνω μόνο τις Κυριακές, που είμαι με το κορίτσι μου και θα φάμε ό,τι μπορούμε να φάμε, αυτά δηλαδή τα οποία στερούμαστε μέσα στην εβδομάδα για να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση.

Πώς αισθάνεται εκείνη που αρχίζεις να γίνεσαι γνωστός;

Εντάξει, δεν είμαι ακόμα στο level του αδερφού μου που τον αναγνωρίζουν στον δρόμο, και δεν είναι κι αυτός ο σκοπός μου κιόλας. Της αρέσει, όμως, πολύ που κάνω πρόοδο σε αυτό που αγαπάω.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner