Hit enter after type your search item

Νίκος Ψαρράς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

μητρική γλώσσα Νίκος Ψαρράς (Ελληνικά)
Γέννηση 25 Σεπτεμβρίου 1971 (50 ετών)
Σοχός
Χώρα πολιτογράφησης Ελλάδα
Ιδιότητα ηθοποιός[1]
Σύζυγος Έλενα Καρακούλη (2014-σήμερα)
Τέκνα Παναγιώτης Ψαρράς
Είδος τέχνης Υποκριτική

Νίκος Ψαρράς: “Πολύ φοβάμαι ότι θα σοκαρισούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες”

Ο Νίκος Ψαρράς (Σοχός Θεσσαλονίκης 25 Σεπτεμβρίου 1971) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Βιογραφικά στοιχεία
Γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1991 στους “Δαιμονισμένους” που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Ο ίδιος σκηνοθέτης του εμπιστεύτηκε δύο ακόμα σημαντικούς ρόλους στο “Μοναχικό της Αλεξάνδρειας” το 1993 και στο “Πέρα από τ’ αγάλματα” το 1994 στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Δημήτριων.

Από το 1995 ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι συμμετοχές στις σειρές “Ταύρος με Τοξότη” και “Γελοίον του πράγματος”. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Πρόβα Νυφικού” στο ρόλο του Αλέξανδρου και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη.

Νίκος Ψαρράς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Νίκος Ψαρράς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με το Γιώργο Κιμούλη, στο “Μάκβεθ” του Σαίξπηρ. Έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του ΑNT1 “Μαύρος Ωκεανός” που προβλήθηκε το 2000. Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στην Νέα Υόρκη, όπου με υποτροφία σπούδασε στο H.B. Studio και στο Stella Adler Conservatory με μια αντίστοιχη υποτροφία. Συμμετείχε σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές, το Guiding Light και το One life to live.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2005, και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά του Mega Channel “Οι μάγισσες της Σμύρνης” στο ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμάνου, δίπλα στη Μαρία Τζομπανάκη, και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Το 2007, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha TV “Αν μ’ αγαπάς” και το 2008 ήταν πρωταγωνιστής στη σειρά του ίδιου καναλιού “Amore mio”. Το 2020 ήταν μέλος των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ψαρράς-Καρακούλη: Η γνωριμία, ο ξαφνικός γάμος, ο γιος και η συνεργασία τους

Ο Νίκος Ψαράς και η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη μίλησαν σε κοινή συνέντευξη για την γνωριμία, τον γιο αλλά και την συνεργασία τους.
Ο ηθοποιός εξήγησε πώς γνωρίστηκαν με την σύζυγό του.
«Με την Έλενα γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά σε μια παράσταση του Εθνικού και από εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσα στο σπίτι, σε όλες μου τις πρόβες, τις αμηχανίες, τις ανασφάλειες, τους θυμούς. Πλέον είναι παρούσα και στο θέατρο. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά. Η Έλενα ήρθε πολύ φυσιολογικά σπίτι μου και πολύ φυσιολογικά δεν ξαναέφυγε. Μετακόμισε σύντομα μαζί μου κι έπειτα ήρθαν ο γάμος και το παιδί. Όλα έγιναν πολύ ήρεμα και όμορφα, το παιδί ήταν μια φυσική εξέλιξη της σχέση μας».

Η Έλενα Καρακούλη αναφέρθηκε στην συνεργασία με τον άντρα της και πώς είναι να δουλεύει μαζί του, αφού τον σκηνοθετεί στο θέατρο. «Όλο αυτό είναι μια δημιουργική διαδικασία που εμπεριέχει και τη διαφωνία και την ένταση. Εγώ, όμως, θεωρώ μεγάλο δώρο αυτό που μου έχει δοθεί αυτή τη στιγμή, όχι μόνο γιατί πρωταγωνιστεί ο Νίκος, αλλά και γιατί έχουμε μια εξαιρετική ομάδα συντελεστών. Βέβαια, είμαστε πολύ αυστηροί ο ένας με τον άλλο»

Νίκος Ψαρράς βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, η οικογένεια και οι Συνεντεύξεις
Νίκος Ψαρράς βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, η οικογένεια και οι Συνεντεύξεις

Όσο για το πόσο η ζωή τους άλλαξε με τον ερχομό του γιου τους που σήμερα είναι 4,5 μηνών ο ηθοποιός δήλωσε στο περιοδικό «People». «Μας άλλαξε προς το καλύτερο και νιώθω πως κάτι ολοκληρώθηκε. Πολλοί λένε πως, όταν έρχεται το παιδί, αποκτάς περισσό­τερες ευθύνες. Νομίζω, όμως, πως οι γονείς κάνουν ένα λάθος. Πιστεύουν ότι μετά τη γέννηση του παιδιού τα πάντα περιστρέφονται γύρω του, ενώ κανονικά το παιδί θα πρέπει να εναρμονιστεί με την ήδη υπάρχουσα ζωή. Ευτυχώς, ο μικρός μας προσαρμόζεται εύκολα».Έτσι όταν ο ηθοποιός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια του.

Μάλιστα αν και ο ίδιος θέλει να απασχολεί μόνο για την δουλειά του, μέσα από τα social media μας έχει δείξει κατά καιρούς, την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού του.

Φυσικά δεν είναι άλλη από το σαλόνι, στο οποίο απολαμβάνει να περνά στιγμές με την σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη και τον γιο τους, Πάνο.

Γιώργος Κιμούλης: Αυτόπτης μάρτυρας ανατρέπει τα λεγόμενα της Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού και Νίκου Ψαρρά

Όπως είδαμε το σαλόνι του ζευγαριού κυμαίνεται σε μπεζ και λευκές αποχρώσεις, υπάρχει ένα τζάκι το οποίο προσφέρει ζεστασιά ενώ δεν λείπουν τα κεριά και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά.Νίκος Ψαρράς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Λίγα λόγια για τον Νίκο Ψαρρά

Ο Νίκος Ψαρράς είναι 50 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1971.
Γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1991 στους “Δαιμονισμένους” που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Ο ίδιος σκηνοθέτης του εμπιστεύτηκε δύο ακόμα σημαντικούς ρόλους στο “Μοναχικό της Αλεξάνδρειας” το 1993 και στο “Πέρα από τ’ αγάλματα” το 1994 στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Δημήτριων.

Νίκος Ψαρράς: Η ηλικία, η κόντρα με τον πατέρα του, ο γάμος με την Έλενα Καρακούλη και οι Άγριες Μέλισσες

Ο Νίκος Ψαρράς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αγαπητούς Έλληνες ηθοποιούς, και όχι άδικα, μιας και ο ίδιος κατάφερε να “κερδίσει” το κοινό με το υποκριτικό του ταλέντο. Υπάρχουν ωστόσο πράγματα που σίγουρα δεν θα ήξερες για αυτόν, όπως η ηλικία του, η κόντρα με τον πατέρα του, καθώς και τα όσα ανέφερε για τον γάμο του με την Έλενα Καρακούλη.

Αν θες να μάθεις τα πάντα για την ζωή του Νίκου Ψαρρά, συνέχισε να διαβάζεις!

Μπορεί να σε ενδιαφέρει επίσης: Μάρα Μεϊμαρίδη – Οι σπουδές, η οικογένεια, η ηλικία και ο ρόλος της στην σειρά “Η τούρτα της μαμάς”Νίκος Ψαρράς βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Νίκος Ψαρράς: Όλα όσα δεν γνώριζες για τον ηθοποιό

Ο Νίκος Ψαρράς είναι 50 ετών και συγκεκριμένα γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1971.
Γεννήθηκε στο Σοχό του νομού Θεσσαλονίκης και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Το 1994 αποφοίτησε με άριστα από την Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και κέρδισε την Υποτροφία Μελίνα Μερκούρη την ίδια χρονιά.

Η πρώτη του θεατρική εμφάνιση ήταν το 1991 στους “Δαιμονισμένους” που ανέβασε το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Ο ίδιος σκηνοθέτης του εμπιστεύτηκε δύο ακόμα σημαντικούς ρόλους στο “Μοναχικό της Αλεξάνδρειας” το 1993 και στο “Πέρα από τ’ αγάλματα” το 1994 στο περιθώριο των εκδηλώσεων των Δημήτριων.

Από το 1995 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Πρώτες του τηλεοπτικές εμφανίσεις είναι συμμετοχές στις σειρές “Ταύρος με Τοξότη” και “Γελοίον του πράγματος”.
Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1995 στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Πρόβα Νυφικού” στο ρόλο του Αλέξανδρου και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη.

Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με το Γιώργο Κιμούλη, στο “Μάκβεθ” του Σαίξπηρ.

Έχει συμμετάσχει με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε πολλές κινηματογραφικές, θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Συμμετείχε στη τηλεοπτική σειρά του ΑNT1 “Μαύρος Ωκεανός” που προβλήθηκε το 2000.
Από το 1999 και για έξι χρόνια έμεινε στην Νέα Υόρκη, όπου με υποτροφία σπούδασε στο H.B. Studio και στο Stella Adler Conservatory με μια αντίστοιχη υποτροφία.
Συμμετείχε σε δύο τηλεοπτικές παραγωγές, το Guiding Light και το One life to live.
Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2005, και πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά του Mega Channel “Οι μάγισσες της Σμύρνης” στο ρόλο του Κωνσταντίνου Καραμάνου, δίπλα στη Μαρία Τζομπανάκη, και σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη.

Το 2007, συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha TV “Αν μ’ αγαπάς” και το 2008 ήταν πρωταγωνιστής στη σειρά του ίδιου καναλιού “Amore mio”.
Το 2020 ήταν μέλος των πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής σειράς “Άγριες Μέλισσες”.
Η κόντρα με τον πατέρα του

Νίκος Ψαρράς: Με τη σύζυγό του στην πρεμιέρα παράστασης που πρωταγωνιστεί

Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε πως στο παρελθόν η οικογένειά του ήθελε να γίνει γιατρός, κάτι το οποίο τον έφερε σε αντιπαράθεση με τους γονείς του, “Ήμουν πολύ μελετηρός. Έχω απολυτήριο με 19,7. Πήγαινα για γιατρός, αυτό ήθελαν οι γονείς μου, αλλά εγώ ήμουν πολύ στενοχωρημένος με την ιδέα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Όταν μπήκα στη δραματική σχολή, ο πατέρας μου δεν μου μίλαγε για έξι μήνες. Μου έλεγε, «θα φιλιέσαι στην τηλεόραση και θα μας κοροϊδεύει το χωριό»! Από τότε έχω παίξει 11 φορές τον γιατρό, και στο θέατρο και στην τηλεόραση!

Νίκος Ψαρράς βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, η οικογένεια και οι Συνεντεύξεις

Όταν μπήκα στη σχολή, κατ’ αρχάς συνειδητοποίησα πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του ηθοποιού, αν αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά. Είναι μια υπέροχη τέχνη αλλά και πολύ επίπονη. Οι θεατές βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα, κι έτσι πρέπει, αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο ζόρι. Πρώτα απ’ όλα, είσαι άνεργος δύο φορές τον χρόνο. Αυτό δηλαδή που ζει η Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια, ένας ηθοποιός το ζει από τη στιγμή που τελειώνει τη σχολή. Είσαι ένας ελεύθερος επαγγελματίας, ποτέ δεν ξέρεις ποιος σε βλέπει μια βραδιά που παίζεις. Μπορεί να έχεις 39 πυρετό και ανάμεσα στο κοινό να βρίσκεται αυτός που θα σου δώσει την επόμενη δουλειά. Επίσης και ο χώρος μας είναι δύσκολος από άποψη συναδέλφων, μέχρι να σε μάθουν, είναι πάντα καχύποπτοι με τους νέους”.

Νίκος Ψαρράς! Τα παιδια, η ηλικια, η συζυγος, η καταγωγη, ο γιός και το ύψος

Ο γάμος με την Έλενα Καρακούλη

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αγαπημένη του, Έλενα Καρακούλη λέγοντας, “Είμαι ευτυχισμένος! Έχω μία σύντροφο ζωής. Η Έλενα είναι το ανθρωπάκι μου. Είμαστε μαζί από το 2012. Η Έλενα είναι αυτό που θέλει κάθε άνδρας να έχει δίπλα του. Είναι πολύ καλή μάνα, με φροντίζει, με περιποιείται και με προσέχει πολύ!”.

Μιλώντας στο People o Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε στην γνωριμία με την γυναίκα του, αποκαλύπτοντας, “Με την Έλενα γνωριστήκαμε μέσα από τη δουλειά σε μια παράσταση του Εθνικού και από εκείνη τη στιγμή ήταν παρούσα στο σπίτι, σε όλες μου τις πρόβες, τις αμηχανίες, τις ανασφάλειες, τους θυμούς. Πλέον είναι παρούσα και στο θέατρο. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά.

Ο Νίκος Ψαρράς κι επίσημα στο Καφέ της Χαράς

Η Έλενα ήρθε πολύ φυσιολογικά σπίτι μου και πολύ φυσιολογικά δεν ξαναέφυγε. Μετακόμισε σύντομα μαζί μου κι έπειτα ήρθαν ο γάμος και το παιδί. Όλα έγιναν πολύ ήρεμα και όμορφα, το παιδί ήταν μια φυσική εξέλιξη της σχέση μας”.Ο Νίκος Ψαρράς, μετά την ολοκλήρωση της μίνι σειράς Αγάπη Παράνομη στην ΕΡΤ, ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για να υποδυθεί τον Σαλιέρι στην παράσταση Αμαντέους σε διασκευή και σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Στις 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η θεατρική πρεμιέρα της παράστασης με πρωταγωνιστές τον Νίκο Ψαρρά, τον Γιάννη Νιάρρο και τη Μαίρη Μηνά.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά για να απολαύσει το θεατρικό αριστούργημα του Πήτερ Σάφερ.

Την πρεμιέρα παρακολούθησε και η σύζυγος του Νίκου Ψαρρά, Ελενα Καρακούλη, η οποία φωτογραφήθηκε μαζί με τον ηθοποιό μετά το τέλος της παράστασης.

Νίκος Ψαρράς: Η σπάνια εμφάνιση με τη μελαχρινή σύζυγό του στο θέατρο
Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πάνο.

Νίκος Ψαρράς: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 23 ετών”
Πριν από λίγους μήνες, ο Νίκος Ψαρράς είχε μιλήσει για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν.

Είσαι 26 χρόνια στο θέατρο. Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Μου έχει συμβεί, αλλά δεν είναι της παρούσης να το πω. Γιατί εγώ μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου, να το αντιμετωπίσω ακαριαία και να πω “κόφτο!”. Εγώ το έκανα, παρόλο που ήμουν μόλις 23 χρονών. Δεν είναι όμως της παρούσης. Και αυτό γιατί εμένα δε με σημάδεψε. Με ενόχλησε εκείνη τη στιγμή, το αντιμετώπισα, τελείωσε. Εγώ έτσι είμαι όμως λόγω χαρακτήρα. Υπάρχουν άλλα παιδιά που δεν είναι και μπορεί να τους σημαδέψει μια ζωή.

Υπάρχουν πολύ σοβαρές περιπτώσεις και τα θύματα καλά κάνουν και βγήκαν και βγαίνουν – έστω και τώρα – και τα καταγγέλλουν αυτά. Υπάρχουν πολύ σοβαρά τέτοιου είδους θέματα να ασχοληθούμε. Να τα ακούσουμε από τα θύματα και να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβούν. Αυτό πρέπει να είναι το μέλημά μας.

Νίκος Ψαρράς βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, η οικογένεια και οι Συνεντεύξεις

Είσαι πατέρας ενός εξάχρονου αγοριού, του Πάνου. Σε φοβίζει η εποχή που ζει ο γιος σου;

Τρομοκρατούμαι μόνο στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να πειράξει το παιδί μου. Γιατί εγώ και η γυναίκα μου τον μεγαλώνουμε –που τον έχουμε και έναν- σαν να είναι η ίδια μας η ψυχή. Ποιος θέλεις να πειράξει τη ψυχή σου; Ουδείς. Γι’ αυτό καταλαβαίνω τους πατεράδες που είναι πολύ θυμωμένοι και οργισμένοι με κάποιους που πείραξαν τα παιδιά τους.

Πώς να μην είναι; Αυτό που προσπαθώ να κάνω μαζί με τη γυναίκα μου είναι να του μιλάμε, να μας εμπιστεύεται, να μην φοβάται να μας πει πράγματα. Αυτές τις ημέρες συνεχώς ακούμε για την παιδική παρενόχληση και σοκαριζόμαστε. Σήμερα ακούγαμε στις ειδήσεις ότι πρέπει από τριών ετών να αρχίσεις να μιλάς στο παιδί σου για τέτοια θέματα και σοκαρίστηκα. Γιατί λες το παιδί μου είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Από την άλλη ακούς στο ίδιο ρεπορτάζ ότι το 97% της παιδικής παρενόχλησης γίνεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο και μένεις άφωνος.

Η μεγάλη επιστροφή στις “Άγριες Μέλισσες”

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η παραγωγή της σειράς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Ψαρρά, για να επιστρέψει στην τηλεοπτική σειρά. (Ο ίδιος άλλωστε, είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να επιστρέψει στις “Άγριες Μέλισσες”). Οι τελικές αποφάσεις για την επιστροφή του θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Φιλμογραφία
Τηλεόραση
Έτος Τίτλος Προγράμματος Κανάλι Ρόλος Σημειώσεις
1994 Ταύρος με Τοξότη ANT1 Κώστας Επεισόδιο: “Δεύτερη ευκαιρία”
1995 Το γελοίον του πράγματος ANT1 Αντώνης Επεισόδιο: “Με την δύσιν του ηλίου”
1995-1996 Η πρόβα του νυφικού ANT1 Αλέξανδρος Δεμάρης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
1998 Νίκος Καζαντζάκης: Αναζητώντας το Θεό ΕΤ1 Νίκος Καζαντζάκης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Είμαστε στον αέρα MEGA Ορέστης Κάλφας 6 επεισόδια
Χωρικά ύδατα ΕΤ1 Guest εμφάνιση
1999 Εγκλήματα ANT1 Στέφανος 1 επεισόδιο
Η συκοφαντία του αίματος ΕΤ1 Δημαράς 2 επεισόδια
2000-2001 Μαύρος ωκεανός ANT1 Αντώνης Λάμψας Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Μυστικές Διαδρομές ALPHA Άρης Ντέλιος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2001 Guiding Light CBS Ρόμπερτ 2 επεισόδια

2004 10η εντολή ALPHA Τάκης Επεισόδιο: “Οίνος ενοχής”
The Shield FX Μιχάλης Επεισόδιο: “On Tilt”
2005 Το Κόκκινο Δωμάτιο MEGA Δημήτρης Επεισόδιο: “Κάρμα”
2005-2006 Οι Μάγισσες της Σμύρνης MEGA Κωνσταντίνος Καραμάνος Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Τα τέσσερα μάτια ALPHA Μάικ Πρωταγωνιστικός ρόλος
2006 10η εντολή ALPHA Κώστας Επεισόδιο: “Μεταξύ φίλων”
ALPHA Νικήτας Επεισόδιο: “Η μετάληψη”
Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα ALPHA Σωκράτης Αμάντος Επεισόδιο: “Ώρα θανάτου 12 ακριβώς”
2006-2007 Η τελευταία παράσταση ALPHA Γιώργος Παππάς Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2007-2008 Αν μ’ αγαπάς ALPHA Μάρκος Αλεξίου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Amore Mio ALPHA Δημήτρης Τσοπάνογλου Πρωταγωνιστικός Ρόλος
2008-2009 Έχω ένα μυστικό ALPHA Τζόνι 2 επεισόδια

2010 Ο 3ος Νόμος MEGA Μάρκος Επεισόδιο: “Ουλές”
2015 10η εντολή ALPHA Θοδωρής Επεισόδιο: “Το δώρο”
2016-2017 Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ALPHA Πέρης Βουνάτσος 2 επεισόδια
2018-2019 Μπλε ALPHA Κύπρου Αντώνης Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Γυναίκα Χωρίς Όνομα ANT1 Μηνάς Ηλιάδης 30 επεισόδια
2019 Ου Φονεύσεις OPEN Γιώργος Επεισόδιο: “Τρέχα”
OPEN Θανάσης Επεισόδιο: “Προίκα”
2020 Άγριες Μέλισσες ANT1 Σταμάτης Μαυρουδής 20 επεισόδια
2021 Το καφέ της Χαράς ANT1 Ιάσονας Ντουραμάκος 5 επεισόδια
Αγγελική ALPHA Ανδρέας Βασικό Καστ

2022 Αγάπη Παράνομη ΕΡΤ1 Στάθης Θεριανός Πρωταγωνιστικός Ρόλος
Η Γενιά του ’30 Cosmote TV Κοσμάς Πολίτης Βασικό Καστ
Άγριες Μέλισσες ANT1 Σταμάτης Μαυρουδής Βασικό Καστ
Κινηματογράφος
Έτος Τίτλος Κινηματογραφικής Ταινίας Ρόλος
1997 Ο νικητής
1998 Black Out Σίμος
1999 Το κυνήγι του λαγού Λέο

1999 Μαύρο γάλα
2000 Φοβού τους Έλληνες Βασίλης Φιλιππάκης
2000 Βασίλισσα μαϊμού Φεντερίκο
2000 Καυτός ορίζοντας Μίλτος
2006 Sinful Σαμ
2010 The flight of the swan
2011 Jafar γιατρός
2016 Short fuse σύζυγος Αθηνάς
2019 Ενήλικοι στην Αίθουσα Βασίλης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :