freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης είναι δημοσιογράφος. Αποχαιρετά το club των εργένηδων στις 6 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ειρήνη Τζανιδάκη. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Νίκο Τσιλιπουνιδάκη!
Ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, μετά από τρία χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του ετοιμάζεται να ενώσει την ζωή του με τη δική της σε ένα γάμο που θα τελεστεί στο Ρέθυμνο!

Αυτό είναι και το προσκλητήριο γάμου του ζευγαριού, και θα μπορούσε παρά να σχετίζεται με το επάγγελμα του γαμπρού, τη δημοσιογραφία! Το Προσκλητήριο όπως αναφέρει το fthis.gr, έχει σχήμα σελίδας εφημερίδας και ο γάμος είναι… έκτακτη είδηση!

Ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που ο κόσμος τον γνωρίζει, για τα ρεπορτάζ του και τις δημοσιογραφικές επιτυχίες που είχε κατά το πέρασμα των τελευταίων ετών.

Δημοσιογράφος του star έγινε πατέρας και έφτιαξε στη γυναίκα του… αφίσα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο δημοσιογράφος του Star, Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά. Η σύζυγός του Ρένα, με την οποία παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, στον τόπο καταγωγής της,το Ρέθυμνο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3 κιλών!Μάλιστα, ο μικρός, γεννήθηκε την Τετάρτη, την ώρα των κεντρικών δελτίων, στις 20:10.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο «Τσίλι», όπως τον αποκαλούν οι συνάδελφοί του στο κανάλι της Κηφισιάς, προκειμένου να ευχαριστήσει την Ρένα για το δώρο Θεού που του χάρισε, της έκανε μια όμορφη έκπληξη. Ετοίμασε την παρακάτω τεράστια αφίσα, την οποία η ίδια αντίκρυσε στο δωμάτιο του μαιευτηρίου όταν επέστρεψε από την αίθουσα τοκετού. Η σύζυγος του Τσίλι δεν σταμάτησε να κλαίει από συγκίνηση, όπως και η μητέρα του, Μαρία, για το τέταρτο εγγόνι που απέκτησε.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: ΜΑΧΗ για τη ΖΩΗ του! ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο Λαικό!

Ξάφνιασε τους συναδέλφους στα δημοσιογραφικά γραφεία και όχι μόνο, το μακροσκελές κείμενο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσα στο οποίο αποκάλυπτε τον “σταυρό που κουβαλάει”, χρόνια τώρα, εξαιτίας τόσο της διάλυσης του γάμου του, όσο και της αρπαγής του μονάκριβου παιδιού του, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, το οποίο και μέχρι σήμερα, το συναντά μετά δυσκολίας.

Ο ίδιος, βίωσε ένα δύσκολο διαζύγιο, το οποίο είχε ως συνέπεια, ξυλοδαρμούς, μηνύσεις, καταγγελίες για αρπαγή και για παραβίαση δικαστικών αποφάσεων.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Νίκος, αμέσως μετά το τέλος των διακοπών του με τον μικρό Κωνσταντίνο, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση-σοκ στο facebook περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζει τόσο ο ίδιος όσο και το παιδί του, προσθέτοντας μια πολύ γλυκιά φωτογραφία μαζί του.

Μια ΑΝΑΣΑ από τον ΘΑΝΑΤΟ ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης! Επέμβαση στην ΚΑΡΔΙΑ! Όλες οι λεπτομέρειες!

Διαβάστε όσα έγραψε στην ανάρτηση του:

«Μήνυμα από Μπαμπά…

Θάρσει. Λέγων τ’ αληθές ου σφαλεί ποτε.

– Advertisement –

Είναι το τρίτο καλοκαίρι . Εδώ και τρία χρόνια στις 25 Αυγούστου το κομμάτι της καρδιάς μου που κυκλοφορεί έξω από το σώμα μου, με αποχαιρετά… μετά σπο 25 ξέγνοιαστα και ποιοτικά μερόνυχτα. . 25 ημερες και νυχτες γεματες αγάπη. Με εικονες, γέλια παιχνίδια και επαφή με τη πραγματικότητα που στερείται.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

1η Αυγούστου με 25 Αυγούστου… Δεν υπάρχει κάτι άλλο… μόνο αυτός! Κάθε χρόνο μια εβδομάδα πριν ετοιμάζω τα παιχνίδια του, τα καινουρια του ρούχα, ρυθμίζω λεπτομέρειες για το πως θα ταξιδέψουμε το που θα πάμε και τα βραδύς δεν περνούσαν μέχρι να τον δω να τρέχει κατά πάνω μου για το ταξίδι στο όνειρο. Εκεί που ποτέ δεν θα τον πάνε. Κάθε χρόνο προετοίμαζα τις εκπλήξεις που του είχα «Μαγειρέψει»…. «Πονηρέ ΜΠΑΜΠΑ, τι έκπληξη μου έχεις»;;;;Πάντα του είχα κάτι που όταν το έβλεπε, τα μάτια του έλαμπαν από χαρά. Φέτος, κάτι άλλαξε.

Ποιος γνωστός δημοσιογράφος έγινε πατέρας;

Στις 29 Ιουλίου με ενημέρωσαν από το Πρωτοδικείο της πολης που μένει παράνομα το παιδί πως στις 31 ΙΟΥΛΙΟΥ μια ημέρα νωρίτερα από τις διακοπές με τον πρίγκιπα μου, πως εκδικάζεται αίτημα προσωρινή Διαταγής;!!!!! ΣΟΚ! Μου έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια. Ήμουν στο δρόμο για δουλειά… Πρώτα φρίκαρα. Μετά απογοητευτικά και στο τέλος εξοργίστηκα. Οργή και θλίψη…Δεν είναι στη φύση μου να μισώ αλλά να αγαπώ. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω…Αγώνας… Όμως, από ασήμαντο αγώνα δεν προκύπτει μεγάλη δόξα. Οπότε,αντί να ετοιμάζω παιχνίδια για τον πρίγκιπα ετοιμάστηκα για μάχη!

31 Ιουλίου περνάω τη πόρτα των δικαστηρίων της πόλης που είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά από το τόπο που γεννήθηκε το παιδί μας και Μισή ώρα πριν την εκδίκαση της ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ μαθαίνω τα αιτήματα…

Ανάκληση της Επικοινωνίας… Αντί για 25 ημέρες διακοπών με διανυκτέρευση και χωρίς περιορισμό για το τόπο Διακοπών, που κέρδισα από τα ασφαλιστικά μέτρα το 2018 (και επικυρώθηκαν και για δεύτερη φορά από την ανάκληση που επιχείρησαν) ζητούσαν…

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

1- Να έχω το παιδί για 15 ημέρες από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το απόγευμα και να τον παραλαμβάνω και να τον παραδίδω κάθε ημέρα από το Αστυνομικό Τμήμα της επαρχιακής πόλης υπογράφοντας και ένα χαρτί.

ΔΗΛΑΔΗ… ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΟ μικρό μας αγοράκι, να δίνει το ΠΑΡΩΝ για να περάσει λίγες ώρες με τον ΜΠΑΜΠΑ του…σαν να είναι υπόδικος, όπως οι περισσότεροι συγγενείς της πρώην. Προφανώς από συνήθεια…

2- Ζητούσαν να οριστεί τόπος Διαμονή του ανηλίκου παιδιού μου η πόλη που εγκαταστάθηκε η πρώην μετά την αρπαγή του παιδιού στα κρυφά. Εδώ κ τρία χρόνια παραβιάζεται κάθε δικαστική απόφαση που αφορά την επικοινωνία μου με το παιδί. Το παιδί, μένει εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά με τη Μαμά του, από τότε που τον άρπαξε και εγκατέλειψε τη συζυγική στέγη ΑΝΑΙΤΙΑ, όπως αναφέρει η απόφαση την ανάκλησης Ασφαλιστικών μέτρων που επιχείρησε ζητώντας και όλα τα έπιπλα του σπιτιού και ένα ατμοσίδερο…. Από τότε, δεκάδες μηνύσεις και μόνο τρία δικαστήρια μέσα σε τρία χρόνια. 20 μήνες φυλάκισης συνολικά για τις παραβιάσεις των δικαστικών αποφάσεων. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

ΓΟΝΕΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ…

Δάκρυα και κλάμματα κάθε φορά που τον παρέδιδα στο παράνομο τόπο διαμονής του… καθώς…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ…

Νομικό κενό. Αποξένωση σπο τον γονέα.

Από τα κενά των απαρχαιωμένων νόμων που από Οκτώβριο αλλάζει με την ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ του Οικογενειακού Δικαίου όπως βλέπω από τις κινησεις σας και τις εξαγγελιες του Υπουργού Δικαιοσυνης Κώστα Τσιάρα . Αιτιολόγηση για την και καλά Προσωρινή Διαταγή;;;;

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

25 ημέρες πριν που είχα μεταβει σε αυτή τη πόλη για να περάσω δυο μερόνυχτα με το γιο μου, αφού η «στοργική» Μαμα δεν συμμορφωνεται με τις δικαστικες αποφασεις και δεν πραγματοποιεί ποτέ την επικοινωνία μου με το παιδί. Η…. «Κυρία», … ευφυέστατη πραγματικά υποστήριξε πως… Το ένα βράδυ, που είχα πάει να δω το παιδί μου μετά από δυο μηνες ,τον άφησα μόνο στο Δωμάτιο του ξενοδοχείου και εγώ βγήκα έξω για ποτό!!!!!

Ναι… όντως, ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ… και για αυτό το λόγο ζητούσε να μην πάρω το παιδί διακοπές…

Βέβαια, ούτε η Δικηγορος της δεν την πίστεψε και στην αγόρευση της δεν ανέφερε αυτό το επιστημονικής φαντασίας εύρημα !

Ντροπή ένιωσα. Η Οργή είχε πια πετάξει… το μόνο που σκεπτόμουν -μετά από δεκάδες ψέμματα που ειπώθηκαν- ήταν το που μπορεί να βρισκόταν ο γιος μου! Γιατί αυτό που ειπώθηκε στη διαδικασία ήταν το εξης: Πως και γιατί επι 25 ημέρες η «μαμά» δεν μου επέτρεψε ούτε μια φορά βιντεοκληση με το παιδί μας. Ο Λόγος; Η εκκρεμούσα δικογραφία για εκείνη και τον πατέρα της.

Νίκος Τσιλιπουνιδάκης: ” Η αδερφή μου και τα ανίψια μου ζουν από τύχη”

Η σύλληψη τους από την αστυνομία για σωματικές βλάβες -ΜΕ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ- μετά από μπουνιδια του πρώην πεθερού στο πρόσωπο μου. Αλλά κ επειδή για να αποφύγει την αστυνομία που κάλεσα μετά τα χτυπήματα. Ενώ κρατούσα στην αγκαλιά μου το 4χρονο αγοράκι μου, με χτύπησε επειδή το παιδί έκλαιγε και δεν ήθελε να τον αφήσω… Λίγο αργότερα, προσπάθησε να διαφύγει της συλληψης κ όταν πήγα να τον εμποδίσω με πάτησε με το αυτοκίνητο του και μάλιστα στο μπροστινό κάθισμα έβλεπε το φριχτό σκηνικό το παιδί μου.

Έτσι λοιπόν, αντί να ζητήσουν έστω μια συγνώμη, αντί να σκεφτούν σε τι ψυχική κατάσταση βρέθηκε το παιδί και αντί να ψάξουν στο απόμακρο χωριό που έχουν αναγκάσει να μένει το αγγελούδι μου για λίγη ΤΣΙΠΑ, μου έκαναν προσωρινή διαταγή…

Τρεις ώρες μετά τη δίκη.., βγήκε η απόφαση.

Με πήρε στο τηλέφωνο ο Δικηγορος μου και μου ανακοίνωσε πως τα αιτήματα τους ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ!

Νίκη; Όχι.., τρεξιμο να βρω ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ για να φύγω με το παιδί μου απο την κακιά τους, τη μιζέρια τους και την ντροπή τους! Ζήτησα εγώ κάτι όμως … Να μου τον παρέδιδε εκείνη την ημέρα για να φύγω νωρίτερα για διακοπές αφού, ακόμη μια προσπάθεια τους να μου στερήσουν το παιδί έπεσε στο βούρκο τους. Σιγά μη δεχόταν… Έτσι έμεινα άλλη μια μέρα να περιμένω το κομμάτι της καρδιάς μου… και όταν επιτέλους τον πήρα και εφυγα λυτρώθηκα.., 25 ημέρες γεμάτες αγάπη, παιχνίδια εκπαίδευση και αλησμόνητες στιγμες…

Δεν ξέρω που θα οδηγήσει το νέο νομοσχέδιο αλλά τα παιδιά δεν φταίνε γαμωτο. Δεν πρέπει να ζουν τέτοιες καταστασεις. Όλη του η ζωή πρέπει να είναι ήρεμη, να τα αγαπάμε και να ξοδεύουμε κόπο χρόνο και χρήμα μόνο για αυτά!!!!

Έγραψα την ιστορία για όλους τους ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ… για να ξέρουν πως στο τέλος μόνο η αγάπη νικά. Μόνο που … το σύστημα δεν λειτουργεί σωστά. Αργεί. Αργεί εις βάρος των παιδιών. Κάντε αυτόν τον αγώνα να αξίζει και όλα τα παιδιά θα σας ευγνωμονούν. Ψάξτε στη καρδιά σας εσείς που τρεχετε αυτόν τον αγώνα και δώστε σε αυτή την Νομοπαρασκευαστική επιτροπή όλα της τα κομμάτια. Αυτά που σας «ξεκόλλησαν» κ βρήκατε το σθένος να κινητοποιήσατε φορείς, υπουργούς και το ίδιο το κράτος.

Με τιμή και… πόνο.

Ένας ΜΠΑΜΠΑΣ που λατρεύει το παιδί του!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ;;

Πολλά… η γονεϊκή αποξένωση κάνει κακό μόνο στα παιδί.

Ο πόνος που δημιουργεί τέτοια συναισθήματα σε δυναμώνει.

Η ανάγκη για την ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ είναι επιτακτική

Τα παιδιά δεν πρέπει να εργαλοιοποιουνται από κανένα.

Αυστηρές κυρώσεις στους αποξενωτες γονείς.

Άμεση παρέμβαση των Εισαγγελέων ανηλίκων και όχι χρονοβόρες έρευνες. Επιτόπιες έρευνες από τις αρχές.

Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε δήμο και ενσωμάτωση σε Υπουργείο που θα ελέγχει αυστηρά κάθε υπηρεσία.

Συγκεκριμενο ρόλο και εποπτεία για τα δικαιώματα και την προστασία των παιδιών από το ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ… με ένα νόμο με ένα άρθρο!

Και ένα ακόμα συμπέρασμα από την ιστορία.

Σ.Σ… Εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη.., ειναι σημαντικό. Η αλήθεια πάντα έχει φως και το ψεμμα σκοτάδι..Αργά η γρήγορα η αλήθεια επικρατεί!!! Όσο για εκείνους…Δειλοί άνθρωποι ουκ έχουσιν εν μάχη αριθμόν.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

25 ημέρες και νύχτες γεμάτες αγάπη, φροντίδα αφοσίωση εκπαίδευση διασκέδαση και λατρεία πέρασα κι εγώ με τον γιο μου.,,! Και ενώ περάσαμε όμορφα αντί να έρθει η μητέρα ως όφειλε να τον παραλάβει από τον Πειραια-ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ- μια ημέρα πριν επιστρέψω στην εργασία μου με ενημέρωσε ότι εγώ πρέπει να τον γυρίσω πίσω στο Ρεθυμνο…Άλλο ένα ντροπιαστικό αίτημα!

26 επέστρεφα στη δουλειά μου. Το μόνο τους μέλημα δεν ήταν να δει ξανά το παιδί μας, αλλά πως θα προσπαθούσε να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην εργασία μου.Δεν έφθασε η οικονομική εξόντωση… ας όψεται !

Τον πήγα πίσω… το κενό βλέμμα στα δακρυσμένα μάτια του δεν υπήρχε αυτή τη φορά επειδή του μίλησα. Τον έκανα να καταλάβει πως οι στιγμες μας δεν είναι ανούσιες. Πως σε λιγες ημερες θα ξαναπάω να τον δω. Πως θα πάω να δουλέψω να ΒΓΑΛΩ χρήματα για να αλλάξω σπίτι, να του πάρω ΔΩΡΑ και ρούχα. Δεν του είπα Πως για λίγο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε την παραβατική και παρανοϊκή συμπεριφορά αγραμμάτων ανθρώπων που δεν τους νοιάζει το καλό του αλλά πως θα εξοντώσουν τον ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ!!!!

Δεν του είπα πως σε λιγες ημέρες η, εβδομάδες χιλιάδες Μπαμπάδες περιμένουν να αλλάξει η αδικία και η αποξένωση που βιώνουν. Δεν του είπα πως η μαμα του κάνει μεγάλο λάθος που προσπαθεί να σκοτώσει την αγάπη. Δεν ηξερα να του εξηγήσω γιατί η Μαμά του αρνείται να τον βαπτίσουμε, να πάρει την ευλογία ; Ισως όταν Παρί φανταρος, ισως…Δεν του είπα πως σε λίγο καιρό θα μένει μαζί μου… ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Τελειώνοντας…

Έχουμε πολλά να ζήσουμε πρίγκιπα. Αλλά όχι τώρα… σε λίγο καιρό. Κάνε υπομονή, και βάλε τον γκαγκαουμπα που σου έδωσα να σε προσέχει όσο είμαι μακρυά σου!

Σ´αγαπώ .

Ο μπαμπάς σου !!! #olamazi

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

«Με επιβάρυνε πολύ η όλη ταλαιπωρία με το παιδί και η στενοχώρια, που η πρώην σύζυγός μου δε με άφηνε να δω το παιδί, ακόμη και σε κρίσιμες ώρες», δηλώνει ο ίδιος στο star.Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας πρόβλημα με την καρδιά του. Ενώ, σοκαριστικό τροχαίο είχε πριν λίγες μέρες γνωστή δημοσιογράφος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος πρόκειται να υποβληθεί αύριο, Τρίτη, σε τριπλό μπάι πας και προσεύχεται να βγει σώος από το χειρουργείο και να κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του τον μονάκριβο γιο του.

Οι ευχές από τους διαδικτυακούς του φίλους «έπεσαν βροχή» κάτω από τις αναρτήσεις του στο Facebook.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner