freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,Νίκος Τσολερίδης βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Νίκος Τσολερίδης, ο Βαγγέλης από την «Εκδρομή»

Ο Νίκος Τσολερίδης δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, αφού πάντα φλέρταρε με τον αθλητισμό. Παρόλο αυτά δεν έχανε ευκαιρία να πάρει μέρος στις θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.

Τελειώνοντας το Λύκειο, ασχολήθηκε με τον αθλητισμό παίζοντας χάντμπολ στην ομάδα του Ηρακλή. Ενας ξαφνικός τραυματισμός του, όμως, έβαλε τέλος στην καριέρα του και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η πρώτη του εμφάνιση στην παράσταση «Ερωτογενείς ζώνες» συζητήθηκε πολύ λόγω των γυμνών σκηνών. Στη συνέχεια γίνεται ιδρυτής του θεάτρου «Ταξίδι Ονείρου», ενώ φέτος επισκέφθηκε το Βέρμιο… για τα γυρίσματα της σειράς «Η εκδρομή».

Ο μεγάλος Δημήτρης Χορν είχε πει «Ηθοποιός σημαίνει φώς!», για εσάς ποια είναι η έννοια του ηθοποιού;

Να ποιεί ΉΘΟΣ με όλα του τα μέσα, να εμπνέει και να συν(γ)κινεί τον κόσμο γύρω του! Να μη διστάζει, να τολμά! Να ταξιδεύει και να εξερευνά πάντα μέσα από το ΕΙΝΑΙ του.

Πού βρισκόσασταν πριν την πανδημία;

Από τον Οκτώβρη ήμουν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στην παράσταση “Ο Χορός Της Φωτιάς” σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη και Στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν στην παράσταση “Ηλέκτρα” σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη!

Γιατί πιστεύετε ότι όλο και περισσότερος κόσμος επιλέγει τον χώρο της υποκριτικής;

Η Υποκριτική και γενικότερα η Τέχνη του Θεάτρου είναι μια τέχνη που αγκαλιάζει μέσα της, όλες τις υπόλοιπες τέχνες! Νομίζω, ότι είναι πολύ εύκολο να ερωτευτεί κάποιος την υποκριτική, πολύ γρήγορα, αλλά όπως κάθε έρωτας κρύβει απογοήτευση, έτσι και αυτός!

Όταν σβήσουν τα φώτα και κοπάσουν τα χειροκροτήματα ποια συναισθήματα μένουν στα άτομα που εργάστηκαν για την παράσταση;

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, αυτό είναι κυρίως, και αγωνία, η επόμενη μέρα να είναι ακόμα καλύτερη!

Έχετε να μας διηγηθείτε μια περίεργη κατάσταση που ζήσατε πάνω στη σκηνή;

Σε παράσταση η οποία λάμβανε μέρος στο φουαγιέ του θεάτρου, οι θεατές ήταν σε απόσταση αναπνοής από εμάς. Σε ένα σημείο λοιπόν, μια θεατής με χαστούκισε την ώρα της παράστασης! Οι ατάκες του χαρακτήρα μου, του ήρωα του έργου ήταν αρκετά ιδιαίτερες, και μάλλον την έφεραν σε δύσκολη θέση!

Εν καιρώ οικονομικής κρίσης πιστεύετε πως ο κόσμος συνεχίζει να επενδύει στο θέατρο σαν μέσο πολιτισμού και διασκέδασης;

Δεν έχουμε την τύχη να ζούμε την τέχνη μας σε καιρούς ευημερίας, γι αυτό και δεν μπορούμε να ζήσουμε και απ΄ την τέχνη μας όπως θα έπρεπε! Ο κόσμος που στηρίζει τις τέχνες συρρικνώνεται, αλλά πιστεύω πως θα αλλάξει προς το καλύτερο! Στο χέρι μας είναι!

Ποια είναι τα σχέδιά σας και ποιες οι επιθυμίες σαςγια την υπόλοιπη χρονιά;

Να τελειώσει όσο πιο αναίμακτα γίνετε η πανδημία! Να αγκαλιάσουμε και να βρούμε ξανά τους ανθρώπους μας! Και σίγουρα θα ξανά συστηθούμε με πολλούς!

Κλείνοντας ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στους αναγνώστες μας;

Τώρα με την καραντίνα, είναι μια καλή ευκαιρία να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας, να ανασκοπήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε! Μας δόθηκε ο χρόνος για να το κάνουμε, ας το κάνουμε λοιπόν!

https://freegossip.gr/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner