Hit enter after type your search item

Νίκος Χατζηνικολάου: ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ ΞΑΝΑ με τον ΚΑΡΚΙΝΟ! Ο γοητευτικός άνκορμαν βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση μία ακόμα φορά. Το λέμε αυτό πεειδή ο ίδιος αποκάλυψε αν όχι τα πάντα, σχεδόν τα πάντα για τα χειρουργεία που έπρεπε να κάνει. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ο…πόλεμος δεν ήταν σε μόνο ένα μέτωπο, αλλά ο Νίκος Χατζηνικολάου διαχειρίστηκε με μοναδική άνεση την πιθανότητα να χάσει την ζωή του. Δεν λύγισε, δεν παραπονέθηκε, συνέχισε να εργάζεται παρά το ότι τα χειρουργεία από το πρώτο και μετά, έμοιαζαν ατέλειωτα.

Όχι όμως η επιμονή του να επιβιώσει. Μετά από τέσσερις τεράστιους αγώνες που έδωσε μαζί με τους γιατρούς του, τα κατάφερε και βρέθηκε στην θέση, τότε, να μοιραστεί μαζί μας αυτήν την διαδρομή…

Επειδή ο ίδιος δεν έχει συνηθίσει ούτε τα σπαραξικάρδια λόγια, προκάλεσε έκλπληξη όταν τον ακούσαμε να πεεριγράφει όχι μόνο αυτήν την τεράστια περιπέτεια, αλλά και την ψυχολογία του σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Μάθημα ζωής έδωσε μέσα από συνέντευξή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

ΣΕΙΣΜΟΣ με Νίκο Χατζηνικολάου! Η ΚΡΙΣΤΗ είναι ΞΑΝΑ ΕΓΚΥΟΣ!

«Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη ο Νίκος Χατζηνικολάου

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το έβαλε κάτω: «την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο».

Νίκος Χατζηνικολάου! Δεν έχεις ΞΑΝΑΔΕΙ τέτοιο ΣΠΙΤΙ! Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΛΑΤΙ του!!!!

«Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», κατέληξε.

Περιουσία Χατζηνικολάου: Ο διάσημος άνκορμαν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πόσα ΠΑΙΡΝΕΙ, πόσα έχει!

Ο διάσημος και ταλαντούχος δημοσιογράφος και άνκορμαν διακριτικός, ταπεινός περήφανος στον πιο μακρύ Γολγοθά! Έδωσε μάχη, μεγάλο το ψυχολογικό κόστος αλλά και μεγάλη η στήριξη από την λατρεμένη του σύζυγο Κρίστυ Τσολακάκη!

Για μήνες, απ’ όταν ανακάλυψε τι του συμβαίνει, απ’ όταν ανακάλυψε τον καρκίνο, είχε μόνο έναν δρόμο μπροστά του! Να παλέψει! Το έκανε με πάθος, αλλά δεν περίμενε και άλλο τόσο δυνατό αντίπαλο να ξαναβρεί μπροστά του τόσο σύντομα.

Νίκος Χατζηνικολάου: ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ ΞΑΝΑ με τον ΚΑΡΚΙΝΟ!
Νίκος Χατζηνικολάου: ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΧΗ ΞΑΝΑ με τον ΚΑΡΚΙΝΟ!

Πρώτα ο καρκίνος στον εγκέφαλο ή στον θυρεοειδή; Πρώτα το ανεύρυσμα; Τι σημασία έχει; Σημασία έχει πως είναι εδώ κοντά μας, μετά από,..όχι ένα, όχι δύο αλλά τέσσερα χειρουργεία.

Φαίη Σκορδά – Νίκος Χατζηνικολάου: Σε Χρέη ΜΠΑΡΜΑΝ!

Φυσικά, κανείς δεν θα το μάθαινε, αν δεν αποφάσισε να το πει μόνος του. Δεν είναι μόνο το ιατρικό απόρρητο, Είναι και το ότι ακόμα και αν το καταλάβαν κάποιοι, ήταν ο καθένας για τους δικούς του όγους ίσως, απόλυτα διακριτικοί.

Πόσες φορές μπήκε στο νοσοκομείο; Πόσες φορές έκανε μπήκε μετά από δύσκολα χειρουργεία να μπει στο στούντιο με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά στο ξυρισμένο του κεφάλι;

Ενώ ποτέ δεν μιλούσε, εκείνο το βράδυ, στην συνέντευξη που έδωσε στον Πέτρο Καστόπουλο και αφού πια η περιπέτεια είχε τελειώσει, λες και ήθελε να….φωνάξει την ευγνωμοσύνη του για όσα πέρασε χωρίς να τον λυγίσουν.

Πόσες φορές θα σκέφτηκαν εκείνο το βράδυ όσοι έβλεπαν την εκπομπή, “και οι διάσημοι περνούν τα δικά τους μαρτύρια όπως οι μη διάσημοι άνθρωποι γύρω μας.

Όμως, ας δούμε με ποιο τρόπο περιέγραψε τις τρομέρες περιπέτειες του ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Μάθημα ζωής δίνει μέσα από συνέντευξή του ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποκαλύπτοντας πως χειρουργήθηκε τέσσερις φορές για καρκίνο στον θυρεοειδή και ανεύρυσμα στον εγκέφαλο!

Τι είπε: «Το πρώτο και το δεύτερο χειρουργείο ήταν πολύ σοβαρά

Νίκος Χατζηνικολάου: Η ΚΡΙΣΤΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ! Βίντεο με τος δηλώσεις του διάσημου άνκορμαν

Μενεγάκη Βανδή Χρηστίδου Σκορδά ΔΙΑΖΥΓΙΟ!!! Δες τα ΚΟΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ! Έτσι έφτασαν στον ΧΩΡΙΣΜΟ!
ρά. Το πρώτο ήταν ένα καρκινάκι στον θυρεοειδή που το πετάξαμε, έφυγε και το δεύτερο, πριν από τέσσερα χρόνια, ήταν ένα μεγάλο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Ήταν ένα χειρουργείο επτά ωρών, πολύ δύσκολο, που κάθισε την ημέρα που έβγαινε η εφημερίδα», εξομολογήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ευτυχώς…Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν το έβαλε κάτω: «την Δευτέρα το βράδυ ήμουν στο δελτίο ειδήσεων και έλεγα “κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας” χαμογελώντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα, κουρεμένος και από τις δύο μεριές του κεφαλιού και με κολλημένα ψεύτικα μαλλιά για να μην φαίνεται, με την Κρίστυ να κλαίει στο σπίτι γιατί θεωρούσε πως είμαι τρελός που πήγα να κάνω δελτίο».

Το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 ταξιδεύει σε όλη τη χώρα

«Δεν ήθελα να μαθευτεί γιατί δεν είμαι μελό τύπος. Δεν γουστάρω τις μελούρες και δεν γουστάρω να παρατείνονται καταστάσεις που νιώθω ότι δεν τις ελέγχω», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα τι ευχήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου για την περιπέτεια υγεάις της Φώφη Γενηματά!

“Η είδηση που μας αναστάτωσε και μας συγκίνησε όλους χθες το απόγευμα ήταν η είδηση για την υγεία της Φώφης Γεννηματά, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που δίνει για άλλη μια φορά τη δική της μάχη, τη μάχη της υγείας της και που όλοι προσευχόμαστε να πάει καλά αυτή η μάχη, να αποδειχθεί η μαχήτρια Φώφη Γεννηματά για άλλη μια φορά νικήτρια” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Σοκ! Με ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ κεφάλι ο Νίκος Χατζηνικολάου! Η ΠΕΡΟΥΚΑ και το δελτίο! (βίντεο)

“Η οικογένειά της έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές τον καρκίνο. Έχασε τον πατέρα της, τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά και την μητέρα της, την Κάκια Γεννηματά, επίσης σημαντική γυναίκα.

Η ίδια έχει ήδη αντιμετωπίσει νικηφόρα στην πρώτη φάση την επάρατο ασθένεια, την ασθένεια που όμως όσο περνάνε τα χρόνια τόσο βελτιώνονται οι πιθανότητες που έχουμε όλοι απέναντί της, καθώς η επιστήμη κάνει βήματα και ελπίζουμε, ευχόμαστε ολόψυχα, προσεύχεται η ελληνική κοινωνία, η Φώφη Γεννηματά να ξανακερδίσει τη μάχη.

Είναι σκληρή, είναι δυνατή, το ξέρουμε, την έχουμε δει από την πολιτική της διαδρομή και έχουμε όλοι εμπιστοσύνη σε αυτήν ότι θα τα καταφέρει ξανά.

Γιατί η φωνή της, η πολιτική της φωνή, είναι μια φωνή χρήσιμη στην πατρίδα. Θέλουμε σύντομα να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, θέλουμε με τις παρεμβάσεις της, με την μαχητικότητά της αλλά και με τη μακρόχρονη πολιτική της εμπειρία να προσφέρει στην πατρίδα” πρόσθεσε.
“Της στέλνουμε σήμερα το πρωί την αγάπη μας, της στέλνουμε τις ευχές μας, της στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια. Να πάνε όλα καλά. Καλημέρα Πρόεδρε, σε σκεφτόμαστε όλοι” τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε ακόμα:

Περιουσία Χατζηνικολάου: Ο διάσημος άνκορμαν ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ πόσα ΠΑΙΡΝΕΙ, πόσα έχει!  Είναι εντυπωσιακό με πόση άνεση ο λαοφιλής δημοσιογράφος αναφέρθηκε με άνεση στα περουσιακά του με αφορμή την συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Αυτή η συζήτηση έμεινε στην ραδιοφωνική ιστορία αφού μάλλον πολλοί έχουν την περιέργεια πόσα χρήματα βγάζει ένας τόσο διάσημος – πετυχημένος δημοσιογράφος! Πάει καιρός από τότε (γιατηνακρίβεια δέκα χρόνια) αυτό δεν σημαίνει πως όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου τότε, δεν διαβάζονατι με το ίδιοενδιαφέρον!

Το ραδιόφωνο ανοίξαμε το μεσημέρι και ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε τη σύγκριση της περιουσίας του , με αυτή του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η συζήτηση η οποία αποκάλυπτε τα περιουσιακά στοιχεία , ήταν με το βουλευτή του ΛΑΟΣ , Κυριάκο Βελόπουλο, που φαινόταν να ξέρει για την περιουσία του Χατζηνικολάου, περισσότερα και από τον ίδιο.

Σύνδεση με Real fm για τον αποκαλυπτικό για τα περιουσιακά στοιχείο διάλογο :

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:
Σας γνωρίζω πολλά χρόνια. Ξέρω ότι από 18 χρονών εργάζεστε. Έχετε μια περιουσία, όπως κι εγώ. Μπορώ να τα αποδείξω που τα βρήκα…

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ένα σπίτι έχω, δεν έχω τίποτα άλλο… Και τις μετοχές μου στον Real.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ακριβώς.

Σοκ από Νίκο Χατζηνικολάου! “Η Κρίστη Τσολακάκη είναι ΕΓΚΥΟΣ!”

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πως ο κ. Τσοχατζόπουλος, βγάζοντας λιγότερα χρήματα από μένα έγινε πάμπλουτος κι εγώ δεν τα κατάφερα; Πως γίνεται αυτός με μισθούς της τάξης των 5000 και των 6000 ευρώ, ενώ εγώ έπαιρνα τριπλάσιους και τετραπλάσιους…

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Έτσι.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
… να έχει 10, 15, 20 φορές την περιουσία μου. Πως γίνεται αυτό;

ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΕΤΣΙ…ΕΚΛΕΨΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΤΗ!!!

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ίσως δεν έπαιζε αέρα στο στο Χρηματιστήριο ο κ. Χατζηνικολάου ή ο κ. Τσοχατζόπουλος έπαιζε .¨Ή ο κ. Βελόπουλος, λέω και το δικό μου όνομα, για να μη νομίζουν ότι τάχω μόνο με τον κ. Τσοχατζόπουλο.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Τσοχατζόπουλο που είπα «20 φορές», γιατί είναι καμιά 100στή φορές, όπως μας διορθώνουν εδώ οι συνάδελφοι.

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Είστε συντηρητικός στις προβλέψεις σας και τις εκτιμήσεις σας. Γι αυτό.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΑΤΡΙΤΣΗ

Διαβάστε ακόμα το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ του Νίκου Χατζηνικολάου

Νίκος Χατζηνικολάου: Το βιογραφικό, η ηλικία, ο υφυπουργός πατέρας του και οι σταθμοί της ζωής του σπουδαίου δημοσιογράφου
https://freegossip.gr/ 2022-02-24 15:23:37

Edit

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι από τους πιο σπουδαίους δημοσιογράφους της χώρας μας, με σημαντική καριέρα στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στον έντυπο Τύπο.

Είναι ο anchorman του ΑΝΤ1 και παρουσιαστής της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και στη συνείδηση και στην καρδιά του κόσμου.

Νίκος Χατζηνικολάου – Βιογραφικό

 • Ο Νίκος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη
 • Το ύψος του είναι 1,86
 • Είναι 59 ετών
 • Το Ζώδιό του είναι Ζυγός
 • Μέχρι τα 16 του ζούσε στη Θεσσαλονίκη
 • Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής, αλλά και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας
 • Είναι πρώτος ξάδερφος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου
 • Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετακόμισε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη το 1978 και το 1980 έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Μ.Μ.Ε.
 • Τα πρώτα του άρθρα, μικρά σε έκταση, τα έγραψε στην τοπική εφημερίδα “Φωνή της Νέας Σμύρνης” ενώ ήταν ακόμα στην τελευταία τάξη του λυκείου
 • Ξεκίνησε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα στην εφημερίδα “Μεσημβρινή” από τότε που ήταν φοιτητής
 • Έχει συνεργαστεί, επίσης, με τις εφημερίδες Ακρόπολη της Κυριακής, Έθνος και με τα περιοδικά ΕΝΑ και Status
 • Σε νεαρή ηλικία κέρδισε βραβείο από το Ίδρυμα Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ
 • Την πρώτη του ραδιοφωνική εκπομπή την έκανε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84”
 • Το 1989 ο Νίκος Χατζηνικολάου ξεκίνησε να εργάζεται στο Mega Channel και από τις αρχές του 1991 ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού

hatzinikolaou mega

 • Από το 1991 ως το 2003, παράλληλα με το δελτίο ειδήσεων, παρουσίαζε την εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” μετά από χρόνια επέστρεψε με τη συγκεκριμένη εκπομπή στον ΑΝΤ1 και συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι και σήμερα
 • Το 2006 ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του Alpha TV και του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98.9
 • Μέχρι τον Ιανουάριο του 2007 ο Νίκος Χατζηνικολάου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μαζί με τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα. Παράλληλα παρουσίαζε τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, “Αντιγνωμίες” και “Πρόσωπα”
 • Τον Μάρτιο του 2007 υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, για την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων και την ενημερωτική εκπομπή “Πρόσωπο με πρόσωπο” μέχρι τα τέλη του 2011 όπου ο σταθμός ανέστειλε τη λειτουργία του

 • Το 2007 ίδρυσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς “Real FM 97.8”, “Real FM 107.1” (Θεσσαλονίκη) και την Κυριακάτικη εβδομαδιαία εφημερίδα “Real News”

 • Από το 2013 μέχρι το 2016 τον βλέπαμε στο Star ως κεντρικό σχολιαστή στο δελτίο Ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα
 • Από τις 30 Ιανουαρίου 2017 ο Νίκος Χατζηνικολάου παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και το “Ενώπιος Ενωπίω”

nikos chatzinikolaou ant1

nikos chatzinikolaou enopios enopiw

Νίκος Χατζηνικολάου – Γάμοι και παιδιά

 • Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάνει δύο γάμους. Ο πρώτος με την Έλενα Κατρίτση το 1987 και ο δεύτερος με την Κρίστυ Τσολακάκη το 2004

nikos Xatzinikolaou a

 •  Με την Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιό το 1994, τον Παναγιώτη Χατζηνικολάου

 • Ο λογαριασμός του στο Instagram είναι @nikoschatzinikolaou
Slide Up
x
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views :