ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!!


ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!! Με μία ατάκα του Πάυλου Χαικάλη η Φάιη Σκορδά, εκεί που έκανε κύρηγμα ευπρέπειας, απλά, δεν μίλησε ξανά και προτίμησε να κλείσει την σύνδεση! Ο παύλος Χαικάλης της είπε “εσύ Φαίη, ειδικά εσύ για ευπρέπεια μην μιλάς” για να εισπράξει ένα μουδιασμένο χαμόγελο και σιωπή.

Ο Χαικάλης ΤΟΡΠΙΛΙΣΕ την Φαίη Σκορδά: “Εσυ ειδικά ΦΑΙΗ μου για ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ μην μου μιλάς! Συνεννοηθήκαμε;”

Κρίμα! Ο Παύλος Χαικάλης προσπάθεί να σταθεί στα πόδια του. Παίζεις με το ψωμί του. Δεν είναι αστείο! Δεν είναι καθόλου ρεπορτάζ αυτό. Δεν κατηγορήται για τα εγκλήματα του Πέτρου Φιλιπίδη. Ο παύλος Χαικάλης, δεν κατηγορείται για κανένα έγκλημα βασικά και συ τι κάνεις; Χρησιμοποιείς την δύναμη της τηλεόρασης και δημιουργείς…κίνημα κατά του;

ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!!
ΝΟΚ ΑΟΥΤ! Ο Παύλος Χαικάλης ΘΥΜΗΣΕ στην Φαίη Σκορδά τον Αγαμέμνωνα!!!

Επιλέγεις να δείξεις – με πλάνα που αμφισβητούνται από τον ίδιο – ότι ο κόσμος του γύρισε την πλάτη; Και επιμένεις κιόλας;

Δηλαδή, τιμωρείστε τον Παύλο Χαικάλη; Το ίδιο συνέβει και με τον δικηγόρο που μήνυσε Την Φαίη Σκορδά, όταν την άκουσε να λέει στον αέρα, πως εκείνη δεν θα πήγαινε ποτέ να του δώσει υπόθεση διότι τον έκρινε απαράδεκτο για τα σχόλια του στο facebook. Δηλαδή, Ρε φίλε, εντάξει! Ευτυχώς που δεν είναι δικαστής η Φαίη Σκορδά. Εδώ την δύναμη που έχει λόγω τηλεόρασης, την χρησιμοποιεί με τον τρόπο που βλέπουμε.
Το χει πιστέψει κιόλας!…

Ο Παύλος Χαϊκάλης μιλάει για τη πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του

Ο Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για την έντονο καβγά που ξέσπασε πριν από λίγο ημέρες ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιώργο Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ που κυνηγιέμαι και κοροϊδεύομαι για το άντρας παλαιάς κοπής, να το αποδείξω… Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι. Δεν πρέπει να απολογηθώ; Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, τον Θεό σου δηλαδή. Η Φαίη γύρισε και μου έλεγε για το παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.
«Τι ασχολούμαι; Επί ενάμιση μήνα βρίζουν συνέχεια, μας γλωσσοτρώνε με την δουλειά, βρίζουν…η πασιονάρια του Me Too ξαφνικά μου κουνά το δάχτυλο» πρόσθεσε ο Παύλος Χαϊκάλης.