Νομικού σπίτι! Το σπίτι παιδότοπος στα βόρεια προάστια Αττικής

Νομικού σπίτι! Το σπίτι παιδότοπος στα βόρεια προάστια Αττικής Μέσα από τα post της Δούκισσας στο Instagram, έχουμε επίσης ξεχωρίσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τη μεγάλη καρδιά στην κρεβατοκάμαρα που είναι σχηματισμένη από κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειας και τον τοίχο της

Ούρσουλα Νομικού: Η μητέρα της Δούκισσας Νομικού είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ της ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ κοσμημάτων της

τραπεζαρίας στον οποίο φιγουράρουν φράσεις με θετικές σκέψεις. Σε ένα υπέροχο σπίτι με μεγάλο κήπο στην Κηφισιά μένει η Δούκισσα Νομικού με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία.

Το στυλ του σπιτιού είναι και κλασσικό και μοντέρνο μαζί!

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers της. Έχει δείξει κατά καιρούς διακριτικά κάποιες αγαπημένες τις γωνιές μέσα στο σπίτι.

Δούκισσα Νομικού ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Πάει για σουβλάκια!

Η minimal αισθητική, το ξύλο και οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν! Τα παιδικά δωμάτια είναι σε λευκούς και γκρι τόνους στα οποία περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας με τα παιδιά της.

Μέσα από τα post της Δούκισσας στο Instagram, έχουμε επίσης ξεχωρίσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τη μεγάλη καρδιά στην κρεβατοκάμαρα που είναι σχηματισμένη από κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειας και τον τοίχο της τραπεζαρίας στον οποίο φιγουράρουν φράσεις με θετικές σκέψεις.

https://www.instagram.com/p/CV8hSlari-d/

https://www.instagram.com/p/CV-jnUYtT9y/

https://www.instagram.com/p/CWvUT6itOtb/

https://www.instagram.com/p/CWlk95tNHyx/

https://www.instagram.com/p/CVZ5D7QA5zF/

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.