Νότης Χριστοδούλου βιογραφικό: Η ηλικία, η σπουδές, η καταγωγή και το fame story

Νότης Χριστοδούλου βιογραφικό: Η ηλικία, η σπουδές, η καταγωγή και το fame story Ο Νότης Χριστοδούλου, ο νικητής του Fame Story 1, έδωσε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη.MΑΡΊΑ ΙΩΑΝΝΊΔΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ: Η ΗΛΙΚΊΑ, Η ΚΑΤΑΓΩΓΉ, ΟΙ ΣΠΟΥΔΈΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΆΜΟΙ

Η αναγνωρισιμότητα, η απώλεια της μητέρας του και η στροφή στα επαγγελματικά του βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

 

«Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό», δήλωσε ο Νότης Χριστοδούλου και πρόσθεσε «Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

Βασίλης Λεβέντης vs Covid-19: 24 ημέρες στη ΜΕΘ

Μετά τον θάνατο της μητέρας του, ο Νότης Χριστοδούλου έκανε ψυχοθεραπεία και όπως είπε, δεν έχει σχέση με τον πατέρα του καθώς ήταν επιλογή του δεύτερου να μην έχουν επαφές.

Η Αγγελική Νικολούλη καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Τι κάνει όμως σήμερα ο Νότης Χριστοδούλου; Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, γύρισε στην σκηνογραφία. Πλέον κάνει σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες, όπως την Νατάσα Μποφίλιου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Προτού τον γνωρίσουμε στο Fame Story ήταν ο σκηνογράφος του Αντώνη Ρέμου.