Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ντέμη Γεωργίου! Η κακοποιητική σχέση, το MasterChef, ο γάμος και ο σύζυγος Η Ντέμη Γεωργίου αποκάλυψε πως στο παρελθόν πέρασε από μία κακοποιητική σχέση, η οποία την οδήγησε ακόμα και στο νοσοκομείο.

Η πρώην παίκτρια του Master Chef μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυσάρεστη εμπειρία που βίωνε εκείνα τα έξι χρόνια.

«Έζησα μια κακοποιητική σχέση 6 χρόνια και με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα τη δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική, σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας», δήλωσε αρχικά.

https://www.youtube.com/watch?v=f12vAG39Bfw

Στην συνέχεια, εξήγησε πώς πήρε τελικά την απόφαση να αποχωρήσει από αυτή την σχέση. «Είχαμε μία τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα πως κάπου εδώ τελείωσε. Όλο αυτό το διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για εμένα, αλλά όταν έφτασα να φοβάμαι πια για την ζωή μου, απευθύνθηκα στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο, μετά το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα κιόλας, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. Όλα αυτά πριν μπω στο MasterChef. Αποφάσισα ότι όλα στην ζωή είναι κάρμα. Δεν χρειάζεται να κάνω ασφαλιστικά μέτρα, ούτε να μπω σε κάποια διαδικασία.

Ντέμη Γεωργίου: Αποκαλύπτει σε τι φάση βρίσκεται η σχέση της με την Άλκηστη

Εμένα με ένοιαζε να βγω από αυτή την σχέση και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Απλά έφυγα και πορεύτηκα χωρίς να κάνω σε κανέναν κακό», εξήγησε.Η Ντέμη Γεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “έζησα μια πολύ κακοποιητική σχέση με ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν άσχημα πολύ τα πράγματα από την αρχή. Όταν βρήκα την δύναμη να φύγω από τη σχέση, η αντίδραση της συντρόφου μου ήταν πάρα πολύ αρνητική και σχεδόν φοβήθηκα για τη ζωή μου σε εκείνη την φάση. Ήταν και ο λόγος που έφυγα τρέχοντας. Είχαμε μια τεράστια ρήξη, χτυπήθηκα με ένα βαρύ αντικείμενο και αποφάσισα ότι κάπου εδώ τελειώνει”.

Για μεγάλο διάστημα το είχα κρατήσει μόνο για μένα αλλά, όταν άρχισα πια να φοβάμαι για την ζωή μου, απευθύνθηκα και στην αστυνομία. Στο ενδιάμεσο από το νοσοκομείο, γιατί νοσηλεύτηκα, έκατσα λίγο και τα βρήκα με τον εαυτό μου. και αποφάσισα ότι όλα στη ζωή είναι κάρμα. Με ένοιαζε να βγω από αυτή τη σχέση και να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Απλά έφυγα από αυτό και πορεύτηκα χωρίς να κάνω κακό σε κανέναν”.

τέμη Γεωργίου – Άλκηστις Αλεξανδράτου: Ο γάμος τους, η ομοφοβική κριτική και η κατάθλιψη

Η Ντέμη Γεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef ήταν απόψε η πρώτη καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη αλλά όχι μόνη. Μαζί της ήταν και η σύζυγός της, Άλκηστις Αλεξανδράτου για να μιλήσουν μαζί πρώτη φορά για τη σχέση τους και τα εμπόδια που συνάντησαν εξαιτίας των στερεοτύπων που μέχρι και σήμερα ταλανίζουν την κοινωνία.

Αρχικά, η πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής περιέγραψε τα πρώτα της αισθήματα μετά την αποχώρησή της όπου βρέθηκε στο “μάτι” του κορονοϊού, σε συνθήκες που δεν θα φανταζόταν κανείς πως θα συνέβαιναν.

Η Ντέμη Γεωργίου απαντά στον αέρα του Happy Day για την Άλκηστη Αλεξανδράτου

Βέβαια, για εκείνη ήταν μία ευχάριστη περίοδος, καθώς κατάφερε να ξεκουραστεί και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την Άλκηστη.

Μιλώντας για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό η Ντέμη εξήγησε πως ποτέ της δεν φοβήθηκε να εξωτερικεύσει την αλήθεια της και πως η οικογένειά της δεν της έφερε ουδέποτε το παραμικρό εμπόδιο.

“Για κάποιο λόγο έχω κάποιες άμυνες που δεν ακούω, δεν με νοιάζει. Οπότε εγώ δεν φοβήθηκα σε κανένα στάδιο της ζωής μου. Δεν φοβήθηκα να πω ποια είμαι, τι είμαι. Τοποθετούμαι πάντα απέναντι στον οποιονδήποτε”.

Αντίθετα, η Άλκηστις παραδέχτηκε ότι πέρασε από πολύ δύσκολες περιόδους στη ζωή της ξεκινώντας από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ντέμη Γεωργίου – Η αντίδραση της μητέρας της όταν έμαθε πως έχει σχέση με γυναίκα

“Είχα κατάθλιψη. Όταν προσπαθείς να προσαρμοστείς στα καλούπια που σου βάζουν οι γονείς σου και φαντασιώνονται κάτι άλλο για εσένα αλλά εσύ έχεις άλλο ταμπεραμέντο και το αντιλαμβάνεσαι πολύ νωρίς προφανώς είναι συγκρουσιακό. Έκανα στην οικογένειά μου μου το χατίρι για 28 ολόκληρα χρόνια. Μεγάλωσα σε ένα άκρως ομοφοβικό περιβάλλον”.

Η ίδια έκανε έναν γάμο αλλά όπως εξομολογήθηκε δεν ερωτεύτηκε ποτέ τον άνδρα της παρά το γεγονός ότι μαζί έζησαν ευτυχισμένες στιγμές.

“Δεν τον ερωτεύτηκα. Μου άρεσε ο τρόπος ζωής που είχαμε, εργαζόμασταν και οι δυο στην ίδια δουλειά. Βγαίναμε, ήμουν πιο ελεύθερη”.

https://www.youtube.com/watch?v=D0QNV6-v8IE

Όσον αφορά τη σύγκρουσή της με την οικογένειά της ανέφερε:

“Του μπαμπά μου του φάνηκε περίεργο. Σου λέει τέτοια γυναικάρα και θέλει γυναίκα. ‘Θα σου βρω εγώ έναν άνδρα’ και του λέω όχι, μπαμπά μου σε ευχαριστώ”.

“Η μαμά μου είχε για αρκετά χρόνια θέματα αλλά τώρα έχουμε συμφιλιωθεί. Περάσαμε 4 μεγάλες κρίσεις”.

Τέλος, η Ντέμη περιέγραψε ένα από τα πιο δυσάρεστα περιστατικά που της έχουν τύχει εξαιτίας της ομοφοβίας ορισμένων.

“Tο χειρότερο ήταν σε δύο σπίτια που νοικιάζαμε να έχει τύχει να τσακωνόμαστε και μας στείλουν πόσες φορές την αστυνομία. Ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί. Μας πέφτανε τα μούτρα. Αυτό δεν θα το έκαναν σε ένα straight ζευγάρι”, τόνισε.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner