Ντέμης Νικολαΐδης: «Η πρώτη φορά που είδα την Δέσποινα Βανδή ήταν σε αφίσα.»
Ντέμης Νικολαΐδης: «Η πρώτη φορά που είδα την Δέσποινα Βανδή ήταν σε αφίσα.» «Με δύο-τρεις λέξεις αν πρέπει να πω κάτι για τη Δέσποινα, θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» είπε αρχικά.
«Η πρώτη φορά που την είδα ήταν σε αφίσα. Μετά την είδα από κοντά να τραγουδάει. Μετά την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε και κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό, αλλά κάτι πιο σοβαρό. Περάσανε 21 χρόνια.
Φαίη Σκορδά για Δέσποινα Βανδή: Από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη θα μεταφερθεί στο «Μεγάλο Κανάλι».
Ήμουν στο γραφείο μου, η Δέσποινα μαγείρευε, την φώναξα και της είπα ότι θέλω να παντρευτούμε. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη, ήθελα να κάνω παιδί, παρόλο που ήμουν νέος. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε και η Δέσποινα ήταν έγκυος ταυτόχρονα, χωρίς να το ξέρουμε. Το να με ακολουθήσει στη Μαδρίτη ήταν εντελώς αυτονόητο για εκείνη. Δεν τέθηκε καν θέμα, δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ: ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα την Μελίνα, γιατί εγώ έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδο. Σίγουρα θα υπήρχαν μία-δύο στιγμές που θα ζήλεψε ο ένας τον άλλον, αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο, τι δικαίωμα σου δίνει. Όχι, δεν είχαμε τέτοια μεταξύ μας.
Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το Θυμήσου. Δεν υπάρχει γιατί. Μου αρέσει η μελωδία και ο στίχος», είπε στη συνέντευξή του ο Ντέμης Νικολαΐδης.


Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
