Νύχτα τρόμου για τον σχεδιαστή των Ελλήνων stars

0

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Ερωτόκριτος μπροστά στα μάτια των παιδιών του. Ο Ερωτόκριτος θεωρείται κορυφαίο όνομα στην ανδρική μόδα στην Ελλάδα και έχει ντύσει πολλούς celebrities, όπως οι Λευτέρης Πανταζής, Θοδωρής Μαραντίνης, Stan, Γιώργος Καπουτζίδης.

Τρομοκρατημένος ακόμα, μιλά στην Espresso και περιγράφει όλα όσα έγιναν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. “Απ’ όσο θυμάμαι, είχε βραδιάσει και γυρνούσα από το μαγαζί στο ατελιέ μου με τα δύο ανήλικα παιδιά μου και συζητούσαμε. Ξαφνικά ένας άγνωστος με χτύπησε από πίσω στο κεφάλι με ένα αντικείμενο και αμέσως μετά με έσπρωξε με δύναμη στην πόρτα της πολυκατοικίας, αφήνοντάς με λιπόθυμο”, εξομολογείται στην εφημερίδα.

Ο συνεργάτης του σχεδιαστή, τη βραδιά του συμβάντος, βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πίσω. Έτρεξε να τον βοηθήσει, αλλά και να προστατέψει τα παιδιά του, που είδαν με τα μάτια τους όσα συνέβησαν στον πατέρα τους και σοκαρίστηκαν.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com