Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο παραχώρησε η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 2.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκάλυψε πώς μέσα στο σπίτι τ" />

Hit enter after type your search item

Ο άγνωστος καβγάς Σουζάνας – Κέισι στο GNTM: “Την πρόσβαλε πολύ άσχημα και της όρμηξε”

/
/
img

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο παραχώρησε η Μαρίνα Γρηγορίου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 2.

Μεταξύ άλλων, η ίδια αποκάλυψε πώς μέσα στο σπίτι του reality μόδας, όπου έμεναν μαζί όλα τα κορίτσια, η Σουζάνα Κουόλ είχε έναν έντονο καβγά με την Κέισι Μίζιου, τον οποίο δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

«Από την ΕΡΤ3 που δούλευα σαν δημοσιογράφος πήγα στο GNTM, αν και ήμουν τελείως αρνητική. Οι φίλοι μου με πίεσαν και με έπεισαν τελικά να πάω. Δεν περίμενα ότι θα περάσω και εφόσον μπήκα στο παιχνίδι έλεγα ότι θα φύγω. Ήθελα να φτάσω πιο μακριά, αλλά δεν ήταν κάτι που κυνηγούσα κι έλεγα ότι θα κάνω τα πάντα και θα αλλάξω εγώ σαν άνθρωπος. Δεν ταίριαζα με το παιχνίδι κι έλεγα όταν είναι να φύγω, θα φύγω, όσο αντέξω.

Η Ασημίνα σε εμάς έδειχνε πολύ γλυκιά και προστατευτική και ότι δεν είχε κάποια σχέση με τις FF, αλλά όταν είδα τις δηλώσεις της τρελάθηκα. Είχε στρατηγική και ήταν στοχευμένη στο τι ήθελε.

Η στιγμή που δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που γινόταν ήταν όταν μια μέρα η Σουζάνα είχε αντιδράσει πολύ άσχημα, είχε προσβάλει πολύ άσχημα την Κέισι. Και της όρμηξε. Και λέω αποκλείεται, γιατί γίνεται αυτό; Ήταν άσχημο, ήταν πολύ κακό…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :