Ο Αλέξανδρος Σταύρου έφυγε λίγο πριν δώσει τηλεοπτική συνέντευξη

“Χαιρέτησα ευγενικά και έφυγα” αποκαλύπτει ο Αλέξανδρος Σταύρου.
Για τον λόγο που… δεν δίνει συνεντεύξεις και δη τηλεοπτικές μίλησε ο Αλέξανδρος Σταύρου στο περιοδικό ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα με αφορμή τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει». Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως αποχώρησε από τηλεοπτικό πλατό λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή!
Υπάρχει κάποιος λόγος που αποφεύγεις τις συνεντεύξεις;
Γενικά με δυσκολεύει η έκθεση, δεν αισθάνομαι άνετα και νιώθω ότι δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό, οπότε αφήνω άλλους να το κάνουν που έχουν ίσως να πουν ουσιαστικότερα πράγματα.
Πιστεύεις ότι μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί για αυτήν την επιλογή;
Σίγουρα αυτό μπορεί να έχει μεταφραστεί από κάποιους ως «ο Σταύρου είναι σνομπ ή περίεργος».
Είναι λογικό όταν ο άλλος δεν γνωρίζει την οπτική σου στα πράγματα να βγάλει ίσως ένα βιαστικό ή λάθος συμπέρασμα.
Κοίταξε να δεις, έχεις έναν άνθρωπο που συμμετέχει σε ένα καθημερινό σίριαλ και την ίδια στιγμή δεν δίνει συνεντεύξεις. Γιατί να τον προσδιορίσεις ως σνομπ; Τι ακριβώς πιστεύεις ότι σνομπάρει; Αφού σε αυτό το μέσο δουλεύει, άρα κάπως δεν βγαίνει το σχήμα. Δεν είναι θέμα σνομπισμού, σε καμία περίπτωση. Έχει να κάνει με το ότι εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε όλο αυτό. Ούτε έχω κάποιο ουσιαστικό κίνητρο για να το κάνω.
Τηλεοπτικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που έδωσες συνέντευξη;
Νομίζω ότι δεν έχω δώσει! Κάποια στιγμή ήμουν σε περιοδεία με έναν φίλο που σκηνοθετούσε την παράσταση, ήταν και παραγωγός και με παρακάλεσε να δώσω συνέντευξη σε ένα τοπικό κανάλι. Λέω «δεν μπορώ, δεν γίνεται». Στο τέλος σκέφτηκα, «εντάξει φίλος είναι, σε τοπικό κανάλι είναι, θα το επιχειρήσω». Πρέπει να σου πω ότι πήγα μέχρι τον σταθμό και λίγο πριν βγω στον αέρα, είπα «συγνώμη, είναι αδύνατον να το κάνω», χαιρέτησα ευγενικά και έφυγα.

https://freegossip.gr/