Ο Αντώνης Καρυστινός μιλάει για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega «Το Αύριο μας Ανήκει»

Δείτε όλα όσα είπε ο Αντώνης Καρυστινός.
Ο Αντώνης Καρυστινός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και τη Δανάη Μπάρκα για τη συμμετοχή του στη νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 13/09 στις 18.40, αλλά και για την κόρη του, την πορεία του στο χώρο του θεάματος και πολλά άλλα!
«Έχω μία κόρη που πρέπει να έχει την ηλικία που είχες όταν σε γνώρισα», είπε ο γνωστός ηθοποιός στη Δανάη Μπάρκα, ενώ κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της ζωής του είπε ότι «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς πήγαν τα πράγματα στη ζωή μου. Έχω κάνει πολλές θυσίες, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι κατάλαβα ότι έκανα τη σωστή επιλογή, αυτό που θα με έκανε ευτυχισμένο».
Μιλώντας για τη νέα σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 18.40, ο Αντώνης Καρυστινός είπε ότι «Θα είμαι ένας αστυνομικός. Θα πατάξω το έγκλημα. Επιλέγω τις δουλειές μου με το ένστικτο, όποτε μπορώ. Το ότι είμαι στο MEGA για εμένα είναι τίποτα αλλά και πάρα πολλά. Ή πρώτη μου δουλειά ήταν στο MEGA στις “Σαββατογεννημένες” που έκαναν τεράστια επιτυχία, αλλά δεν καταλάβαινα τι σημαίνει. Έτρεχα τότε στο θέατρο να κρυφτώ γιατί εκεί ένιωθα ασφαλής».
Ο ίδιος φέτος θα κάνει και θέατρο, στο θέατρο Νέος Ακάδημος, όπου ανεβαίνουν «Οι Άθικτοι» από τις 7 Οκτωβρίου. «Το θέατρο μου έλειψε πάρα πολύ με τον κορωνοϊό», είπε.

Ο Αντώνης Καρυστινός αποκάλυψε, ακόμα, ότι η κόρη του κάνει μαθήματα υποκριτικής από 4 ετών, προσθέτοντας με χιούμορ «Το ταλέντο μου να μην πάρει το παιδί, να είναι τυχερό, να μη γίνει σαν και εμένα».
Τέλος, απαντώντας στο ποιο συναίσθημα θα εξαφάνιζε, αν μπορούσε, είπε ότι «Ο θυμός είναι ένα συναίσθημα που δε θα το στερούσα από τα παιδιά, γιατί τα παιδιά μαθαίνουν τον εαυτό τους μέσα από τα συναισθήματά τους. Αλλά θα τον αφαιρούσα από τους ενήλικες».

https://freegossip.gr/