O… bodyguard της Ελένης Μενεγάκη στο καθήκον: Προστατεύει τα παιδιά της!
Μία…βασίλισσα πως να μην κυκλοφορεί με bodyguard; Εδώ οι πλούσιες κυρίες έχουν πιο διακριτική την παρουσία της ασφάλειας τους, αλλά η Μενεγάκη δεν μπορεί λες ν’ ανοίξει την πόρτα μόνη της. Πρέπει να κατέβει ο οδηγός και να της ανοίξει… Ο καθένας γι αυτό εργάζεται..
Ο νέος φύλακας – άγγελός της Ελένης Μενεγάκη που την προσέχει και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα, όταν δεν βρίσκεται παρέα με τον σύντροφό της, είναι ένας νεαρός οδηγός και σωματοφύλακας της ίδιας και των παιδιών της.
Πλέον η Ελένη δεν κάνει βήμα χωρίς αυτόν. Τη συνοδεύει καθημερινά σε όλες τις δραστηριότητές της και κυρίως στο κανάλι. Ο Ματέο θέλει να παρέχει στην Ελένη και στα παιδιά της την ασφάλεια που επιθυμούν. Και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το κάνει έμπρακτα.

Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
