Ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες, μιλά για τη ζωή του και δίνει spoiler

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας από τις Άγριες Μέλισσες, μιλά για τη ζωή του και δίνει spoiler

Ο Σπύρος Σταμούλης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show! Ο αυστηρός αλλά και γοητευτικό εισαγγελέας με έδρα το ξακουστό Διαφάνι μίλησε για πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τους ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό: τον «Μουράτ» από το «Κόκκινο Ποτάμι», τον «Ιωάννη Καποδίστρια» από το docudrama της Cosmote History, καθώς και για τον «Αλέξη Γραμματικό» από τις «Άγριες Μέλισσες». 
Το Κόκκινο Ποτάμι και ο ρόλος σταθμός του Καποδίστρια: Στο Κόκκινο Ποτάμι έκανα ένα κακό Τούρκο και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Αν δεν είχε γίνει ο “Καποδίστριας” μπορεί και να μην είχα γίνει ηθοποιός. Ήταν μεγάλη μου τιμή που υποδύθηκα τον Καποδίστρια. Ήταν πολύ ηθικός άνθρωπος.
Σαν παιδί ήμουν πολύ ντροπαλός και ακόμα είμαι. Ασχολήθηκα με το θέατρο για να πολεμήσω τον κοινωνικό φόβο. Σπούδαζα οικονομικά, μέχρι που πήγα σε μια θεατρική ομάδα μετά από προτροπή μιας φίλης μου. Πήρα πολύ αγάπη από τους γονείς μου. Έκανα μεταπτυχιακά στα ναυτιλιακά, γιατί ο πατέρας μου ήταν ναυτικός.
Για τον ρόλο του εισαγγελέα, στις Άγριες Μέλισσες: Σαν ηθοποιός έκανα και εγώ την έρευνά μου. Να δω τι κάνει ένας εισαγγελέας. Αυτό που με προβλημάτισε στο ρόλο του Αλέξη, είναι πόσο ψυχρός μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο Αλέξης μεγάλωσε στην απόλυτη ανέχεια. Κατάφερε να σπουδάσει και να γίνει εισαγγελέας, για να κάνει καλό στον κόσμο. 
Tον αναγνωρίζουν στον δρόμο; Φοράω παντού μάσκα και δεν με αναγνωρίζουν. Ωστόσο με είδαν κάποιοι αστυνομικοί και με αναγνώρισαν και μου είπαν: “Κλείσε μέσα τον Βόσκαρη”
Για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Αλέξη Γραμματικού: Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή. Λατρεύω τον Γεροντιδάκη. Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι. Δεν θέλει να βάλει φυλακή τον Μελέτη αλλά θα ήθελε η σχέση του να ξεκινήσει με άλλους όρους με την Πηνελόπη.

Για την προσωπική του ζωή: “Δεν είμαι κατά του γάμου. Είμαι μικρός ακόμα. Στο μέλλον θα παντρευτώ”… είπε ο ηθοποιός για την προσωπική του ζωή ενώ αποκάλυψε ότι είναι 35 ετών.