Ο Ερωτόκριτος εξομολογείται για την απώλεια του παιδιού του

«Δεν υπάρχει θάνατος, είναι η οπτική που θα δεις τα πράγματα και ότι το κακό βρίσκεται στην υπηρεσία του καλού», λέει ο Ερωτόκριτος.
Η κάμερα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του σχεδιαστή Ερωτόκριτου, «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα». Ο Ερωτόκριτος μίλησε για τα συγγραφικά του βήματα, το πέρασμά του από τη Φάρμα, αλλά και την απώλεια του γιου του.
«Το “Ημερολόγιο ενός πρίγκιπα” το θεωρώ το τέταρτο παιδί μου γιατί είναι και μια συνέχεια του πρώτου μου παιδιού, του Μανώλη, που έχει “φύγει”. Και μέσα από αυτό το ταξίδι δημιουργήθηκε όλο αυτό, είναι βιωματικό. Είναι μια άλλη οπτική της ζωής, το πώς δεν υπάρχει θάνατος», είπε αρχικά ο Ερωτόκριτος για το νέο του βιβλίο.
Για την αποχώρησή του από τη Φάρμα, ο Ερωτόκριτος είπε: «Στη Φάρμα επέλεξα να μην συνεχίσω γιατί λόγω των συνθηκών, επειδή αγαπάω τον εαυτό μου, δεν περνούσα καλά. Οπότε, είπα να απελευθερωθώ».
Για την απώλεια του παιδιού του, ο Ερωτοκρίτος απάντησε: «Δεν υπάρχει θάνατος, είναι η οπτική που θα δεις τα πράγματα και ότι το κακό βρίσκεται στην υπηρεσία του καλού. Κάθε κακό γεγονός, αν το κάνεις σκαλοπάτι, θα σε πάει παραπάνω και έχουμε δει όλοι ότι μέσα από τις δυσκολίες δημιουργούνται οι ευκαιρίες».

https://freegossip.gr/