Ο Γάμος του Φιλίππου Γλύξμπουργκ και της Νίνας Φλορ στην Αθήνα

Ο Γάμος του Φιλίππου Γλύξμπουργκ και της Νίνας Φλορ στην Αθήνα Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Φίλιππος και ο πεθερός του Τόμας Φλορ μετά το ευχαριστήριο δείπνο που παρατέθηκε στον Ναυτικό Όμιλο για τους καλεσμένους του γάμου το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκινημένοι ο Κάρολος και η Καμίλα βλέποντας τα αμέτρητα λουλούδια για τον πρίγκιπα Φίλιππο

«Όλα ήταν υπέροχα, τέλεια. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να μείνουμε λίγο στην Ελλάδα, μάλλον θα μείνουμε λίγο. Η Ελλάδα έχει τόσα πολλά να δείξουμε. Η Νίνα λατρεύει την Ελλάδα πριν καν με συναντήσει αλλά έχουμε τόσα να δούμε ακόμα και θα ερχόμαστε εδώ κάθε χρόνο. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε ο Φίλιππος.

Ο πατέρας της Νίνα Φλορ, Τόμας Φλορ, εξίσου χαρούμενος, μιλώντας στις κάμερες είπε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ όμορφη περίσταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να το κάνουμε στην Αθήνα.

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Η άφιξη του ζευγαριού στη Μητρόπολη Αθηνών

Μπορούμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και η Αθήνα. Είμαστε όλοι μια οικογένεια τώρα και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το πάρτι, ήταν υπέροχα».