Ο Γεωργιάδης παραδέχεται την αντιαναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ

Ο Γεωργιάδης παραδέχεται την αντιαναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ανάρτηση του επισημαίνει πως ο Άδωνις Γεωργιάδης «παραδέχεται ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναπτυξιακή».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με ανάρτηση στο Facebook τονίζει πως όχι μόνο η οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν επιτυχημένη, αλλά και ότι το παραδέχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα, τονίζει ότι «ο κ. Γεωργιάδης παραδέχεται ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναπτυξιακή και αυτή της ΝΔ υφεσιακή».

Επίσης, ο ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε πως «σήμερα ο κ. Γεωργιάδης ήταν αποκαλυπτικότατος. Είπε ότι η ανάπτυξη που είχαμε επί ΣΥΡΙΖΑ οφειλόταν στα επιδόματα και την 13η σύνταξη και υπονόησε ότι η ύφεση που με βάση τα τριμηνιαία στοιχεία ξεκίνησε το τελευταίο τρίμηνο του 2019 (πριν τον ιό) οφειλόταν στην πολιτική επιλογή της ΝΔ να μην δώσει κοινωνικό μέρισμα αλλά να κάνει φοροελαφρύνσεις με έμφαση στα μεγάλα εισοδήματα και περιουσίες».

Παράλληλα, επισήμανε πως «είναι ευχάριστο που ακόμα και ο κ. Γεωργιάδης παραδέχεται ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αναπτυξιακή και αυτή της ΝΔ υφεσιακή».

«Γιατί είναι καιρός να ξεμπερδεύουμε με τον μύθο ότι η ανάπτυξη έρχεται με την κοινωνική αδικία. Μένει βέβαια, αυτό που σήμερα του ξέφυγε να αρχίσουν και να το εφαρμόζουν. Αν και πολύ αμφιβάλλω, η ενίσχυση των λίγων έναντι των πολλών είναι δυστυχώς στο ιδεολογικό υπόβαθρο αυτής της παράταξης. Ακόμη και όταν παραδέχονται ότι είναι αντιαναπτυξιακή», κατέληξε στη συνέχεια ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Γράψτε ένα σχόλιο