Ο Giannis τραγούδησε με δεκάδες ομογενείς τον Εθνικό Ύμνο

1

Μετά τον αγώνα με τους Cavaliers ο Γιάννης είδε ότι τον περίμεναν 100αδες Έλληνες στην εξέδρα για να του μιλήσουν, με τον διεθνή forward να τραγουδάει μαζί τους τον Εθνικό Ύμνο!

Η λέξη “ανατριχίλα” δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα που μπορούν να γεννηθούν όταν βλέπει κάποιος αυτό το VIDEO. Λίγες στιγμές μετά τον αγώνα με τους Cavaliers στο Cleveland, οι Bucks ειδοποίησαν τον Γιάννη ότι τον περίμεναν Έλληνες στην εξέδρα. Ο Γιάννης πήγε, αλλά αυτό που είδε μάλλον δεν το περίμενε: Ήταν 100αδες άνθρωποι! Η πρώτη αντίδρασή του; “Δεν υπάρχει περίπτωση όλοι εσείς να είστε Έλληνες!” Και τότε ήρθε η καλύτερη απάντηση: Όλοι μαζί άρχισαν να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο με τον Γιάννη να τραγουδάει μαζί τους!

Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO, το οποίο ολοκληρώνεται με τον Γιάννη να τραβάει VIDEO και να λέει στον κόσμο να φωνάξει μαζί του “Ζήτω η Ελλάδα”!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com