Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την κόντρα του με τον Λιάγκα: «Δεν γουστάρω την κακία»!

0

Η κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα καλά κρατεί!

Ο Γρηγόρης μπορεί να είναι στο Palawan για τις ανάγκες του Nomads, όμως μαθαίνει όλα όσα λέει ο Γιώργος για εκείνον μέσα από την εκπομπή του και του απαντά. Η Ναταλία Γερμανού στην ραδιοφωνική της εκπομπή στον sfera επικοινώνησε με τον Γρηγόρη και του ανέφερε: «Είπες μία μεγάλη αλήθεια ότι μέσα από το χιούμορ κάποιος μπορεί να πει την πιο μεγάλη κακία και εγώ λοιπόν το έχω κάνει στο παρελθόν αυτό… και μετά να πω πλάκα έκανα…».

Τότε εκείνος απάντησε: «Είναι λογικό να θέλεις να ανοίξω το κεφάλαιο Λιάγκα. Νομίζω ότι αν το ξανασυζητήσω θα χαθεί και το νόημα των όσων είπα. Ο κόσμος είναι ένας πάρα πολύ ωραίος κριτής. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Θα υπάρχουν και αυτοί που θα τους αρέσεις και αυτοί που δεν θα τους αρέσεις. Πάντα το καλό αργεί αλλά στο τέλος επιβραβεύεται, αργεί αλλά πάντα κερδίζει στο τέλος. Δεν γουστάρω την κακία, δεν αντέχω άλλο την κακία. Περνάμε δύσκολες εποχές, δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς επικρατήσει μια στεναχώρια τον τελευταίο καιρό. Πού θα πάει όμως; Θα το αλλάξουμε».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com