Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Γρηγόρης Βαλτινός. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός θα βρεθεί στην ΕΡΤ1.

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 00:15, δύο προσωπ" />

Hit enter after type your search item

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει στην ΕΡΤ

/
/
img

22 χρόνια μετά τα σίριαλ “Νυχτερινό δελτίο” και τη “Διπλή αλήθεια”.

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική εμφάνιση θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες ο Γρηγόρης Βαλτινός. Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός θα βρεθεί στην ΕΡΤ1.

Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 και ώρα 00:15, δύο προσωπικότητες με σπουδαία πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ταμίλα Κουλίεβα, έρχονται στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 και μιλούν για τις πολυτάραχες και αντισυμβατικές ζωές τους. Τι θα άλλαζαν αν γυρνούσαν τον χρόνο πίσω και τι ονειρεύονται για το μέλλον;

Η Ταμίλα Κουλίεβα μάς μετατρέπει σε συνταξιδιώτες της ζωής της από τη Ρωσία μέχρι την Ελλάδα. Πώς ήταν η ζωή της στη Μόσχα και τι ρόλο έπαιξε ο έρωτας ώστε να έρθει να μείνει μόνιμα στην Αθήνα; Επίσης, εξηγεί πώς νιώθει που φέρει μέσα της δύο πολιτισμούς, θυμάται τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και τις δυσκολίες που ξεπέρασε και δηλώνει περήφανη που κατάφερε να διακριθεί ως ηθοποιός. Τέλος, αναλύει γιατί ο ρόλος της μητρότητας αποτελεί για εκείνη το μεγαλύτερο βραβείο της ζωής της.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός με άκρως ειλικρινή διάθεση θυμάται τα παιδικά του χρόνια που τον ωρίμασαν απότομα, τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του και τονίζει ότι η υποκριτική αποτέλεσε τη μοναδική διέξοδο στα προβλήματά του. Μας περιγράφει την καρμική γνωριμία με τη δημοσιογράφο σύζυγό του, τι είναι αυτό που κάνει έναν γάμο να αντέξει τριάντα χρόνια και πώς νιώθει ως πατέρας δύο αγοριών. Τέλος, αναφέρει γιατί δεν έχει social media και τι πραγματικά πιστεύει γι’ αυτά.

Όταν οι ρόλοι περνούν και η αυλαία πέφτει, τι είναι αυτό που μένει για τους καλλιτέχνες; Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ταμίλα Κουλίεβα θα δώσουν την απάντηση στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1.
Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Copyright at 2020. freegossip.gr All Rights Reserved mail: freegossip.gr@gmail.com
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :