Σάββατο 13 Ιουνίου 2020, 15:00

Hit enter after type your search item

O Ιωάννης Αθανασόπουλος επιστρέφει στις «Άγριες Μέλισσες» – Η ανακοίνωση on camera

/
/
imgΣάββατο 13 Ιουνίου 2020, 15:00

 

O Ιωάννης Αθανασόπουλος μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο οποίος αποκάλυψε πως θα επιστρέψει στις «Άγριες Μέλισσες».

«Με φοβίζει ακόμη μήπως ο ρόλος του Γιάννου με στιγματίσει. Δεν το κρύβω γιατί, όταν τελείωσε όλο αυτό το μπαμ, τα τηλέφωνα που δέχθηκα μετά ήταν πιο πολύ για ρόλους τέτοιος αν και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι κωμικό στην τηλεόραση» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στις σχέσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος είπε: «Έχουμε χαθεί λίγο γιατί τώρα εγώ δεν είχα γυρίσματα μέχρι να επιστρέψω και εγώ. Που θα επιστρέψω! Τέλη Ιουνίου έχω πάλι γυρίσματα, όμως, δεν θα πω τι για να μην χάσω τη δουλειά μου! Έχουν γίνει πολλά και από τον Γιάννο σίγουρα θα δείτε πράγματα που αφορούν κάποια μυστικά και κάποιες σκέψεις του που είναι γραμμένες σε ένα σημειωματάριο».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το freegossip.gr σας πηγαίνει παντού

 

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :