Ο Joaquin Phoenix θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Έγκυος η Rooney Mara

Ο Joaquin Phoenix θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! Έγκυος η Rooney Mara

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα τυχερή για τον Joaquin Phoenix, καθώς κέρδισε το πολυπόθητο Όσκαρ για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία Joker! Όπως η τύχη συνεχίζεται… μιας και εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα πως ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Μπορεί να έχει υποδυθεί ξεχωριστούς και εκκεντρικούς ρόλους κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο ρόλος της πατρότητας θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Σύμφωνα με το Page Six, η σύντροφός του και επίσης διάσημη ηθοποιός Rooney Mara είναι έγκυος για πρώτη φορά! Το ερωτευμένο ζευγάρι του Hollywood κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά τώρα εν μέσω πανδημίας. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους στο Los Angeles, ενώ σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, η Rooney μάλλον διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τόσο ο Joaquin Phoenix όσο και η Rooney Mara δεν έχουν διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει το χαρμόσυνο γεγονός!

«Είναι το μόνο κορίτσι που έψαξα ποτέ στο Internet. Ήμασταν απλώς φίλοι που αλληλογραφούσαν. Ποτέ δεν το είχα ξανακάνει να ψάξω για ένα κορίτσι στο διαδίκτυο» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Joaquin για τη γυναίκα της ζωής του.

Γράψτε ένα σχόλιο