Ο Κωνσταντίνος Αργυρός περιγράφει την τελευταία συνάντηση με τον Παντελίδη το βράδυ πριν το τροχαίο

5

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν καλεσμένος στο Late Night Show του Γιώργου Λιάγκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον φίλο του, Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή από τροχαίο.

Ο τραγουδιστής είπε: «Ήμασταν μαζί το προηγούμενο βράδυ, όχι σε όλη τη διάρκεια. Είχαμε πάει να τον δούμε στο μαγαζί που έκανε πρόβα… Σε μια φάση τον χάσαμε στο μαγαζί κι έμαθα ότι πήγε κάπου να διασκεδάσει. Εγώ πήγα για ύπνο κατά τις 5 το πρωί και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «υπάρχει πρόβλημα»…Μου τα είπαν όλα μαζί και ήμουν σοκαρισμένος. Όλη η Ελλάδα σοκαρίστηκε, ήταν μια στιγμή που ο καθένας πήρε τα μαθήματά του…».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

5 Σχόλια

  • κομπρα? στο άρθρο

   βαζε δικο σου νικ ρε βρωμιαρη που απο τη μαλακια που σε δερνει εχεις γινει βαρος και του σαιτ περα απο την οικογενεια σου κ τη κοινωνια

   • κομπρα? στο άρθρο

    στμάτα πια σίχαμα σε βαρεθήκαμε ούλοι εδωμέσα κακαομαθημένε ανάγωγε πισογλέντι ω ρε γλέντι ω ρε γλέντι πάγαινε να διαβάσεις μυξιάρικο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com