Έτσι εξηγείται η συνέντευξη στον Λιάγκα! Ο Λάκης πάει… ΑΝΤ1!

10

Όλα είναι έτοιμα… Ναι, είναι όλα έτοιμα για την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και ένα είναι σίγουρο… Η επιστροφή αυτή θα συζητηθεί… Η επιστροφή αυτή είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δεν θα περάσει αδιάφορη…

Ο δαιμόνιος Λάκης ετοιμάζεται να κάνει comeback και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που ανοίγει τις πόρτες του για να τον υποδεχτεί, προσφέροντάς του την ευκαιρία να επιχειρήσει να κάνει και πάλι, ένα νέο κι άκρως δυναμικό ξεκίνημα. Άλλωστε, ο κόσμος περιμένει τον Λάκη… Ο κόσμος έχει ανάγκη το χιούμορ του Λάκη και την βιτριολική του σάτιρα, με τα όποια σωστά της και τα όποια λάθη της…

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές η επιστροφή αυτή του Λάκη στους δέκτες μας προγραμματίζεται για τις αρχές του νέου έτους. Δηλαδή, ο εκνευριστικά ταλαντούχος και ευφυής Λάκης Λαζόπουλος θα είναι εδώ και θα μας κλείσει πονηρά το μάτι από τις αρχές του Φλεβάρη του ΄18 και πιο συγκεκριμένα ακούγεται πως η πρεμιέρα του θα γίνει την Τρίτη 6 Φλεβάρη, ξέρεις λατρεμένη, για να γίνει και πάλι… της Τρίτης, γιατί κάποιες τηλεοπτικές συνήθειες αντέχουν στο χρόνο.

Μάλιστα, – σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες -, ο πιο πιθανός τίτλος της εκπομπής είναι… «Αι Σιχτίρ», από τον οποίο και μόνο μπορούμε να φανταστούμε επ΄ ακριβώς το περιεχόμενο της και την τηλεοπτική λογική πάνω στην οποία θα κινηθεί.

Αρχικά Λάκης και ΑΝΤ1, έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν, έτσι ώστε από τον Φλεβάρη μέχρι και τον Ιούνιο να βγουν στον αέρα τουλάχιστον οκτώ τηλεοπτικές εκπομπές.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

10 Σχόλια

  1. ντροπή στο άρθρο

    Μακάρι να μην βγει. Για την τηλεθέαση και το χρήμα, τα κανάλια αποβλακώνουν τον κόσμο με τον αισχρό.

  2. Ανώνυμος στο άρθρο

    Ο Λαλάκης ανέκαθεν λειτουργούσε με την τσέπη του. Οταν έγλειφε τον Λαμπράκη στο Μέγκα για την τσεπη του το έκανε. Η προπαγάνδα υπερ της δραχμής στον Αλφα για τα φράγκα που έβγαλε στο εξωτερικό. Τα διποδα ζώα βεβαια νόμιζαν ότι έκανε αντίσταση. Συριζογίδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!