Δημοφιλή

Ο Λιάγκας ΜΙΛΑ για τον “ΠΟΛΕΜΟ” με τη Σκορδά

Ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη για να ξεκαθαρίσει σε όσους είχαν καημό αν θα κοντραριστεί τηλεοπτικά με τη Φαίη και αν αλλά και για να μας ενημερώσει πως είχε πολλές προτάσεις.

Ο Λιάγκας ΜΙΛΑ για τον “ΠΟΛΕΜΟ” με τη Σκορδά Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε στίγμα του καινούργιου πρωινού, που θα στηρίζεται στην παλιά συνταγή της…ΚΡΙΤΙΚΗΣ!

«Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ και τη βρήκε εξαιρετική».
Στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μίλησε και για το γεγονός ότι την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρεθεί απέναντι από τη Φαίη Σκορδά.

Βάσει προγραμματισμού, είναι η πρώτη φορά που θα βρεθείς τηλεοπτικά απέναντι από τη Φαίη Σκορδά, έστω και για μία ώρα.

Όταν έφυγα από το πρωινό του ΑΝΤ1, είχα πρόταση από μεγάλο κανάλι, και μάλιστα με μεγάλη αμοιβή να κάνω την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Δεν το έκανα.

 

Στην προκειμένη περίπτωση, δεν κάνουμε μια εκπομπή που έχει τα θέματα ενός κλασικού πρωινού, αλλά μια εκπομπή που θα στηρίζεται στον λόγο και την άποψη.

Αν ήταν να είμαι παραπάνω από μία ώρα απέναντι από τη Φαίη –και σ’ το λέω επειδή τέθηκαν και τέτοια θέματα σε συζητήσεις που είχα με κανάλια–, δεν θα το έκανα. Ουσιαστικά θα είμαστε για τρία τέταρτα απέναντι.

Με τη Φαίη, εκτός από την καλή οικογενειακή σχέση που έχουμε λόγω των παιδιών μας, που τα μεγαλώνουμε με απεριόριστη αγάπη, έχουμε και μια πολύ καλή προσωπική σχέση.

Μιλάμε για τα επαγγελματικά μας και προφανώς αυτό το διάστημα η Φαίη ήταν κοινωνός των δικών μου προβληματισμών, αλλά και των τηλεοπτικών προτάσεων που είχα, διότι τα συζητούσα μαζί της.

 

Η Φαίη ήταν από τους πρώτους που έμαθε την πρόταση που είχα από τον ΣΚΑΪ και τη βρήκε εξαιρετική. Πίστεψέ με, ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους να πηγαίνει τόσο καλά η Φαίη είμαι εγώ, κι αυτό ισχύει και αντίστροφα.

Μπορεί να υπάρξει σοβαρός άνθρωπος που να πιστέψει ότι ο ένας θέλει να κάνει κακό στον άλλο; Αυτό είναι αστείο. Θέλω, εύχομαι και πιστεύω πως η Φαίη θα πηγαίνει καλά για πολλά χρόνια, όπως κι εκείνη το ίδιο για μένα. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Μολονότι κάνουμε διαφορετικά πράγματα στην τηλεόραση, ενδιαφερόμαστε και νοιαζόμαστε επαγγελματικά πολύ ο ένας για τον άλλο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνουμε κάτι που θα πλήξει την οικογενειακή μας σχέση.

Tags

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν είστε τόσο αγαπημένοι γιατί κρύβετε τους γκόμενους και τις γκόμενες? Αντε να βγήτε παρεα όλοι μαζί και να τη φυλά και μπροστά σου. Το καλό της δεν θέλεις?

  2. Πόσα ξέρει ο κώλος του Λιάγκα να μας λέει…. Άρχισε πάλι τις παπαριές του και να μας παρουσιάζεται ως πολύ αγαπημένο και ευτυχισμένο ζευγάρι…. Λιάγκουρα, αυτά τράβα να τα λές αλλού, όχι σε μας που ξέρουμε κάτι παραπάνω!

  3. Χαχαχα χαχαχα α την ξεφτιλίσει την Σκόρδα ο Λιαγκας. Δεν πάει απέναντι η γιατί δεν την θεωρεί ικανή παρουσιαστρια ακσθ θα πάτωσε και άλλο η Σκορδα. Αλλά και μια ώρα πάλι θα την ξεκάνεις Λιαγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close