Δημοφιλή

Ο Λιάγκας παραδέχτηκε σχέση! Η Σκορδά; Στις καλόγριες;

Είναι τουλάχιστον οξύμωρο, το να θες να κάνεις – και όντως να κάνεις επί δεκαπέντε τουλάχιστον χρόνια κουτσομπολίστικη εκπομπή, να χει πιάσει στο στόμα σου άπαντες της σόου μπιζ, να χεις πει το κοντό και το μακρύ σου χωρίς να ναι εκείνοι απέναντι σου να σου απαντήσουν. Αυτό, να το κάνεις από κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με την μεγαλύτερη θεαματικότητα, άρα και τη μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στα σπίτια.

Η Φαίη Σκορδά καλά κάνει και μας δουλεύει αφού παρουσιάζει ακόμα εκπομπή παρά τα εξαιρετικά σκληρά και πολλά φάουλ που έχει κάνει. Δεν έχει κανέναν καημό για κείνη, ξέρουμε απλά, πως ως ένα από τα πρόσωπα που προβάλλονται καθημερινά επί τρίωρο, κα΄νει και περισσότερα κλικ.

Εννοείται δεν θα γραφαμε για κείνη, αν δεν προλάβαινε ο χρόνος να την καθιερώσει ως ένα από τα πιο τοπ τηλεοπτικά πρόσωπα. Δεν φταίμε εμεις, πιστέψτε μας.

 

Πάμε στο ζουμί αυτού του ποστ.

Ο Λιάγκας τελικά, αποφάσισε μετά από χρόνια να πει το αναμενόμενο και φυσιολογικό κατά την άποψη μας. Έχει σχέση, είχε σχέσεις, αλλά όχι τέτοιες που να είναι ανακοινώσημες.

Η Φαίη πάντα με την στρατηγική που ακολουθεί και στην εκπομπή, δηλαδή, αυτή που δεν ξέρει τίποτα, εκείνη τη στιγμή ενημερώνεται (ότι πιο αντιεπαγγελματικό φυσικά να μαθαίνεις στον αέρα το θέμα) και παρά το ότι στην αρχή αφήνει το πάνελ να χώσει τα δεόντα στον κακομοίρη που θα πιάσουν στο στόμα της, στο τέλος δεν κρατιέται και λέει τελικά τα χειρότερα.

Νομίζουμε ξεκάθαρα, αυτή τη στάση κρατά και απέναντι στα μέσα. Τι να κάνει θα μου πείτε; Τίποτα. Λογικό να κάνει εκείνο που τη βολεύει και να μας αφήνει να πιστεύουμε πως δεν έχει κάνει σχέση από τότε που χώρισε.

Η ερώτηση είναι: Πιστεύει στ’ αλήθεια πως την πιστεύει κανείς και το κυριότερο πως δίνει κάποιος δεκάρα για το τι κάνει, εκτός από μας του χώρου που κάτι πρέπει να γράφουμε;

 

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button
Close