Ο μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες, φωνές…»

Γιώργος Σαμπάνης: "Θα πήγαινα κριτής σε talent show μόνο αν είχα οικονομικό πρόβλημα"

Πώς έμαθε τα νέα ο τραγουδιστής;

Έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του Γιώργου Σαμπάνη και του μάνατζερ του, Μάριου Παπαδάτου, χώρισαν οριστικά.

Η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας έγινε με μια μακροσκελή ανάρτηση του Μάριου Παπαδάτου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

O γνωστός μάνατζερ δημοσίευσε μια φωτογραφία του και έγραψε ένα κείμενο για τους λόγους της «οριστικής και αμετάκλητης απόφασής του».

«Στη lifé μου με έμαθαν οι Άγιοι Γονείς μου να είμαι τίμιος και ειλικρινής. Έτσι θα σας μιλήσω κ σήμερα. Από τις 8 Μαρτίου που λόγω του ιού κλείσαμε στο enastron και για 4 μήνες έκανα την αυτοκριτική μου. Κ έφτασε η ώρα να ανακοινώσω δημόσια τις αποφάσεις μου.

Με πολλή λύπη και βαθιά στεναχωρημένος ανακοινώνω το ΤΕΛΟΣ της συνεργασίας μου με τον καλύτερο ΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της γενιάς του…Τον Γιώργο Σαμπάνη.

Δέκα φανταστικά χρόνια, απίστευτα live, εκπληκτικές συναυλίες, απίστευτες στιγμές, τεράστια τραγούδια… Θέλω να γνωρίζετε όλες κ όλοι σας ότι ο @marios_papadatos και ο @georgesabanis δεν τσακώθηκαν ποτέ. Ποτέ όμως!! Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες , φωνές… αλλά πάντα στο τέλος επικρατούσε η λογική και η αγάπη.

Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος. Και το τέλος το βάζω εγώ σήμερα, για ένα και μόνο λόγο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει το πότε να “έρχεται” και το πότε να “φεύγει”.
Αδέλφια μου σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.

Θα μου λείψετε. Θέλω όμως όλοι σας να σεβαστείτε την ΌΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφασή μου.

Υ.Γ.
Επειδή είμαι ψυχολογικά πολύ φορτισμένος θα σας παρακαλούσα να μην με πάρει κανείς τηλέφωνο για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Ό,τι είχα να πω…το έγραψα. Δεν έχω τίποτα άλλο.
Σας ευχαριστώ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του znews.gr, ο γνωστός τραγουδιστής πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα από… το instagram!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Γράψτε ένα σχόλιο