Ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνεται από την παράσταση στο Χυτήριο μια βδομάδα μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό!

190
Ραγδαίες εξελίξεις – Η ανακοίνωση του θεάτρου
Ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνεται από τη θεατρική παράσταση «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, μετά το περιστατικό βίας που συνέβη στα καμαρίνια με τη Σοφία Παυλίδου. Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω από το ρεπορτάζ και τα τηλέφωνα που έκανα όλη νύχτα ότι τελικά το θέατρο αποφάσισε να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη. Δεν έχει ανακοινωθεί η είδηση ακόμα, αλλά στους άμεσα εμπλεκόμενους έχει ήδη ανακοινωθεί».

Ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνεται από την παράσταση στο Χυτήριο μια βδομάδα μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό!  Μόλις έγιναν γνωστά τα παραπανω, ο Μάνος Παπαγιάννης διέψευσε την είδηση, όμως η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο θέμα τονίζοντας: «Εμένα χθες μου ανακοινώθηκε αυτό, ότι είναι θέμα ωρών να υπάρξει επισήμως η θέση γραμμένη σε ένα χαρτί».

Λίγα λεπτά αργότερα επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της παρουσιάστριας του Alpha, με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Χυτήριο.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΧΥΤΗΡΙΟ

Σε μια δύσκολη εποχή για την κοινωνία και τον πολιτισμό, το θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ προσπαθεί με αίσθημα ευθύνης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραμείνει αντάξιο των προσδοκιών όλων των συντελεστών της παράστασης, του κοινού και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η διοίκηση του Θεάτρου θεωρεί υποχρέωσή της να δηλώσει, ότι καμία ανοχή, ούτε ασυλία μπορεί να επιδείξει, έναντι οιουδήποτε, για απαράδεκτες συμπεριφορές, που θίγουν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων στο Θέατρο και παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας του και πλήττουν βαθύτατα το καλλιτεχνικό του έργο.

Η διοίκηση του Θεάτρου εκφράζει τη βαθιά απογοήτευση και αποδοκιμασία για τη βίαιη συμπεριφορά του κ. Μάνου Παπαγιάννη απέναντι στη συνάδελφό του ηθοποιό κ. Σοφία Παυλίδου, μετά το τέλος της παράστασης, στον προσωπικό της χώρο, στο καμαρίνι που χρησιμοποιεί στο θέατρο, την παραβίαση του οποίου, παραδέχθηκε ο ίδιος ο ηθοποιός δημόσια.

Επειδή όμως ως γεγονός εντάσσεται στις ιδιωτικές διαφορές, που απαιτείται έγκληση για τη δίωξη του δράστη και δεδομένου ότι έχει ασκηθεί έγκληση από την κ. Σοφία Παυλίδου, οφείλει η διοίκηση του Θεάτρου να απέχει από το δημόσιο διάλογο για το γεγονός αυτό, εφόσον ευρίσκεται πλέον στη σφαίρα του αποκλειστικού ελέγχου της δικαιοσύνης.

Λαμβάνοντας υπόψη την καταγεγραμμένη αδυναμία της κ. Σοφίας Παυλίδου να συνεχίσει στη σκηνή του θεάτρου τη συνεργασία της με τον κ.Παπαγιάννη, την υποχρέωση διαφύλαξης της ομαλής λειτουργίας του Θεάτρου και της προστασίας του συμφέροντος του Θεάτρου, των δημιουργών και όλων των υπολοίπων ηθοποιών της παράστασης, η διοίκηση του Θεάτρου αποφάσισε να συνεχιστούν οι παραστάσεις με την αντικατάσταση του ηθοποιού κ. Μάνου Παπαγιάννη από άλλο ηθοποιό.

Η απόφαση αυτή πιστεύουμε ότι είναι η ενδεδειγμένη για την παρούσα κατάσταση, χωρίς να αποδίδονται εκ μέρους της διοίκησης «τιμωρητικές» συνέπειες στο πρόσωπο του κ. Παπαγιάννη, ρόλο που αποκλειστικά και μόνο φέρει η Δικαιοσύνη.

Υπαγορεύτηκε από λόγους προστασίας και διαφύλαξης υπέρτερου συμφέροντος, όπως της υποχρέωσης σεβασμού του στοιχειώδους πλαισίου των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων όλων των απασχολουμένων στο θέατρο, της διατήρησης των αμοιβαία καλών και δίκαιων σχέσεων μεταξύ όλων, της διαφύλαξης κλίματος ειρήνης και ασφάλειας στο χώρο του Θεάτρου και της προστασία του κύρους του Θεάτρου, ώστε το Θέατρο, ηθοποιοί και δημιουργοί της παράστασης να συνεχίσουν απρόσκοπτα το παραγωγικό πολιτιστικό τους έργο.

Αθήνα 17-1-2018

Η Πληρεξούσια Δικηγόρος

ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ

190 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τελικά η (κυρία ) τα κατάφερε μιά χαρά .’ Εδιωξε το Μάνο ,άν αληθεύουν όσα είπε ,αλλά έβαλε και το φίλο της ,να παίξει το ρόλο του .Είμαστε χώρα που τρώμε κουτόχορτο .΄’ Οτι μας σερβίρουν το πιστεύουμε .Υπάρχουν μάρτυρες;Εσείς που βρίζετε ,ο Σωτήρης ,εγώ τον λέω αρχικατινάρα ,άλλα είπε τη μία φορά ,άλλα είπε την άλλη .Το ρόλο όμως τον πήρε .Αν ‘ήταν δίκαιος δέν θα δεχόταν να πάρει το ρόλο ,τη στιγμή που κάποιος άλλος έχασε τη δουλειά του ,θίγεται η προσωπικότητά του ,στην τελική δέν θα έλεγε τόσα ψέματα . Οσο για την παθούσα ,έλεγε ότι δέν μπορεί να δουλέψει ,τώρα πώς ΄κάνει πρόβες ;Δέν άφησε κανάλι για κανάλι ,έβγαινε σε όλα τα μέσα και κατηγορούσε .Τώρα τον έδιωξε και όλα καλά .Δέν είναι έτσι όμως .Το φιλαράκι της το προώθησε … μήπως έγιναν όλα εσκεμμένα ; Λέω εγώ τώρα ….

 2. Η παυλίδου και ο Καλυβατσης γνωριζαν τον οξύθυμο χαρακτήρα του Παπαγιάννη. Σκόπιμα αυτή, όπως ειπώθηκε δεν έλεγε τις ατάκες που έπρεπε όχι μια αλλά περισσότερες φορές, προκειμένου να μην φανεί ο Παπαγιάννης οτι έχει χιούμορ και φανεί καλύτερος από αυτούς. Ο Καλυβάτσης βαζει τη σπιουνιά στον Παπαγιάννη ότι η Παυλίδου σκόπιμα δε λέει τισ ατάκες, θυμώνει οπως ηταν αναμενόμενο ο Παπαγιάννης, ζητά τα ρέστα από την Παυλίδου, η οποία του κλείνει την πόρτα στα μούτρα, φερόμενη απαξιωτικά και έτσι κατάφεραν να κανει το λάθος που όλοι περίμεναν…Το αποτέλεσμα είναι ο Καλυβάτσης να πάρει το ρόλο του Παπαγιάννη… Πολυ βολικό για Καλυβάτση, ο οποίος και έβαλε σπιουνιες και ρουφιάνεψε και πηρε το ρόλο που ήθελε,,,Αν δείτε τα σχόλια για την παράσταση στο αθηνόραμα όλοι λένε οτι ο Παπαγιάννη ξεχώριζε και οτι ολο το έργο το σ τηριζε αυτός…Δεν εχω σχεση με κανεναν από τους παραπάνω, αλλά όσο κατακριτέο είναι να φέρεται καποιοσ βίαια, αλλο τόσο είναι κατακριτέο να ασκει κάποιος μεθοδευμένα ψυχολογική βία, υπονομεύοντας καποιον και φέρνοντας τον στα όρια του…Για μενα πρέπει και η Παυλίδου να φύγει από την παράσταση γιατι φέρθηκε αντισυναδερφικά με το να μη λέει επανειλημμέννα τις ατάκες που θα αναδείκνυαν το χιούμορ του Παπαγιάννη…

 3. απο οπου και να το πιασεις βρωμαει: εμ εδειρε, για μια ΑΤΑΚΑ, αν εχεις το θεο σου.Εμ, ειπε οτι αυτη τον εδειρε, εμ εβαλε και τη γυναικα του στη θεση της.Η αλλη σπιτι, δαρμενη,αδικημενη και ολες οι γυναικες να φοβουνται να μιλησουν, οτι και να παθουν γιατι υπαρχουν κρετινοι που δεν βλεπουν τα γεγονοτα μπροστα τους.Οχι,δεν ειμαστε ακομη Μπανανια!!!!

  • Εσύ ανωνυμη πάντως δεν φοβάσαι να μιλήσεις.Γράφεις εδώ μέσα με μοτεράκι. Τα σπασμένα του Παπαγιάννη και τα δικά σου θα τα πληρώσουμε εμείς; Πήγαινε σε κανένα ψυχολόγο κοπέλα μου να νιώσεις καλύτερα.

   • τι τα διαβαζεις και χαλιεσαι; πηγαινε αλλου να παιξεις.σου χαλασαμε την εικονα του τραμπουκου που σπαει στο ξυλο γυναικες;

    • Δεν βρίσκω θέμα προς σχολιασμό στα τελευταία σχόλια. Γράφεις όλη την ώρα στον αυτόματο για τον τραμπούκο και έχεις γεμίσει τα τελευταία σχόλια με το συγκεκριμένο θέμα. Έλεος πια, αυτό δεν είναι σχολιάζω κάτι αυτό είναι το προσωπικό σου παραλήρημα. Ενημέρωσε μας πότε θα πάρεις τα χάπια σου να ξαναμπούμε στο σαιτ να βρούμε κανένα άρθρο να σχολιάσουμε.

 4. Τι ψυχασθένης που είσαι ανώνυμη. Πάρε κανένα λεξοτανίλ να ηρεμήσεις. Να δέχεσαι κι εσύ ότι βαρεθήκαμε τη παρανοιά σου.

  • @M εγχωρια μη μου κλεβεις το Νικ Τωρα δεν φοβαται αυτή μην της κανει τιποτα που είναι κ τυπος της νυχτας αυτος? Δεν το χειριστηκε καλα βγαινοντας στα καναλια .Εχει κ δυο μωρα αυτος θα λυσσαξει

  • ναι τι δεν πιστευεις; τον βρηκε τρυφερουλη η Παυλιδου και τον αρχισε στις γρηγορες.Μετα αρχισε να δερνει τον εαυτο της και ντουγρου στο νοσοκομειο για την ιατρικη γνωματευση.Οσο για την Νικολαιδου: ακου και αυτο! Ζηλεψε την Παυλιδου και ειπε να μιλησει.Οσο γαι Μεταξα Καλυβατση και λοιπο θιασο που τον καταδικασαν, ε, τωρα , δεν μπορουν να φτασουν το ταλεντο του και πετανε κακιες.Μα ολοι εναντιον αυτου του παιδιου; Πανω που βολεψε και την γυναικα του στη θεση της Παυλιδου; Αει σιχτιρι πια συγχιστηκα με την αδικια.

 5. ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

 6. Καντο όπως η Σκορδά,ορισμένοι εδώ μέσα .»Απο την στιγμή που βγαίνει μια γυναίκα και λέει αυτό ,οφείλουμε να την πιστέψουμε»,ειπε χτες.Τα ίδια κάνετε κι εσείς,χωρίς να ξέρετε τι έγινε,καταδικάζετε.Ακόμα και ο Καλυβατσης τα μάσαγε σήμερα που ερωτήθηκε..

  • η γυναικα πηγε στο νοσοκομειο και υπαρχει ιατρικη γνωματευση οτι ειναι δαρμενη.Εχει κακωσεις και μωλωπες!! Εκτος αν δαρθηκε μονη της.Οτι και αν εγινε, οτι, οτι ,οτι, δεν ξυλοφορτωνεις εναν πιο αδυνατο απο εσενα.Και ολοι λενε πως εγινε για μια ατακα: το ακουσαν.Τα ιδια ειπε και η Νικολαιδου,αλλη συναδελφος του.Τα ιδια και η Μεταξα που ηταν αυτοπτης μαρτυρας.Δεν ειπε απλα και την πιστεψαμε

  • πας καλα; ξυπνησε και ειπε να περασει απο το νοσοκομειο για περατζαδα;και η νικολαιδου ειπε να πει το ιδιο; μηπως και ο γιατρος θελει να καταστρεψει τον τραμπουκο τον παπαγιαννη;

 7. Προς ψυχασθενή ανώνυμη. Τον έδιωξαν από τη παράσταση, θα καταλήξει στη Συγγρού να κάνει πιάτσα μέχρι να του ρίξουν ισόβια στο δικαστήριο. ΟΚ; Σκάσε τώρα μας έχεις τρελάνει με την μαλακία που σε δέρνει.

  • να δεχεσαι την γνωμη των αλλων, να σεβεσαι, αν θελεις να σου συμβει το ιδιο.αλλα οταν δεν εχεις επιχειρηματα και συμφωνεις με την βια αυτου του τραμπουκου, ενω υπαρχουν μαρτυριες,αλλη συναδελφος και ιατρικη γνωματευση, τοτε καταφευγεις σε κοσμητικα επιθετα.
   Να καταληξει στη Συγγρου, ειπες; δεν ειναι και ασχημη ιδεα να τον φυστικωσουν, μπας και του κοπει ο τραμπουκας και η ψευτομαγκια!!

 8. δεν νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος νοημων που δεν καταδικαζει την βιαιοπραγια αυτου του υποκειμενου. Νταης και ψευτομαγκας, του πρεπει κλωτσομπουνιδι αγριο για να δει πως ειναι να δερνει γυναικες

 9. ατιμο και θρασυδειλο ανθρωπαριο,συνενοχη και η γυναικα του που τον καλυπτει.εκτος αν φοβαται γιατι τις τρωει και αυτη

 10. Να μεινει στο σπιτι του και να πανε να τους κανουν και μια επισκεψη απο την προνοια γιατι το πιθανοτερο θα δερνει και τη γυναικα του,Μια φορα σηκωνεις χερι,συνεχεια.Και εδω υπαρχουν δυο γυναικες συναδελφοι του, μαρτυρες και γιατρος απο το νοσοκομειο

  • ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΟ.ΤΟΣΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙς ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΚΙΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ…….

 11. σιγά μωρέ το ιερό τέρας της υποκριτικής η άλλη ακόμη κόλλησε στην μαρία την άσχημη και αυτός παίζει στην χουάνα την παρθένα, ο χορν μην χέσω αχαχαχ.άντε να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους φελλούς

  • ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΛΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΑΗΣ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΑΝ!!!! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ

 12. διαβάζω ότι είναι θύμα ο παπαγιάννης που πριν απ’αυτό αγνοούσαμε την ύπαρξη του,ξέχασε τα ρεζιλίκια της γυναίκας του που έβγαινε με τα βυζιά έξω , 9 μηνών για να το πάιξει γκόμενα.άντε και όλα είναι στημένα για ποιό λόγο να θέλουν το κακό του,να το καταλάβω αν ήταν κανένας διάσημος ηθοποιός πρώτης γραμμής, να πω τον ζηλεύουν, να ήταν πλούσιος θέλουν να του φάνε λεφτά, τι στο καλό.να δούμε τώρα τα νεύρα του θα τα βγάλει στην οικογένεια του

 13. Μεγάλη μαλάκια εκ μέρους του θεάτρου.Έπρεπε να διώξουν και τους δυο.Ναταδιμασαν τον Παπαγιάννη προτού αποφανθει η δικαιοσύνη,βασιζομενοι σε δυο «μαρτυρες» που ουτε καν ηταν μπροστα

  • ολοι σημερα καταδικαζουν τον τραμπουκο που εστειλε για μια ατακα στο νοσοκομειο μια συναδελφο του.Η Μεταξα ηταν μπροστα,στον Καλυβατση που του ειπε τι εκανες, χτυπησες τη γυναικα; ειπε: ηθελα να τη φοβερισω.Η Νικολαιδου υπεστη παρομοιο περιστατικο.Η ιατρικη γνωματευση γραφει για κακωσεις και μωλωπες.Τι να περιμενουν; να δειρει και αλλες στο μεταξυ; να πεσει και καμμια να σπασει το λαιμο της;

 14. -υπαρχει επαγγελμα Μανο μου για σενα.Μπραβος σε πορτα νυχτερινου μαγαζιου
  -Ρε συ εγω δερνω μονο γυναικες
  -Ε, κοιτα, θα κανουμε δυο ουρες και θα εισαι υπευθυνος μονο για τις γυναικες
  -Α,τελεια!! και θα μπορω να δερνω οποτε γουσταρω, οποια γουσταρω, στο νομιμο;Ελα, με εφτιαξες, τωρα!
  -οχι ολες, Μανο μου, αυτες που θελουν να ξυλοφορτωσουν οι γκομενοι τους και δεν μπορουν.Εσυ παντως θα τις δερνεις και θα το φχαρτιεσαι
  -και θα πληρωνομαι κιολας; Παναγια μου ευτυχια!!!Να λεω μετα οτι αυτες με εδειραν;
  -Ε, οχι ρε Μανο,για χαζους ψαχνεις; ποιος θα το πιστεψει αυτο;
  -Μην το λες, υπαρχουν, υπαρχουν,υπαρχουν

 15. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΩ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΝΤΑΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΥΜΑ.

   • Βικυ μου, ειμαι εξω και περηφανα καταδικαζω τη βια.Εσυ τι πρεσβευεις; Καποιος φιλος του εχει μπει εδω μεσα και προσπαθει ματαια και χωρις αποτελεσμα να μας πεισει οτι ειναι καλο παιδι.Ν ασου πω κατι: και φιλος μου να ηταν θα τον εφτυνα.Μπραβο στον Καλυβτση και την Μεταξα που τον ξεμπροστιασαν.Να χτυπα και να τρμπουκιζει μια γυναικα και να το παιζουν κινεζοι για τα εισιτηρια; οχι!!

    • καλα λες ρε φιλε. εχω καραφλιασει. δεν μπορει να υπαρχουν ανθρωποι που εξυμνουν τη βια. φιλαρακια του θαναι και προσπαθουν να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα.Βριζουν τους αλλους που καταδικαζουν τη βια και τους λενε ψυχακια.Αν τους ειχαν μπροστα τους θα τους ξυλοφορτωναν κιολας.Εμ, με οποιον φιλο καθησεις…….

 16. Στο είπαμε καραγκιόζη. Έχεις τελειώσει. Βάλε όλα τα κοριτσάκια που σε έιχαν είδωλο από την υπερπαραγωγή «Μαρία η Άσχημη» να κάνουν 15000 λογαρισμούς που θα σε ξεπλένουν ως άμωμη παρθένο. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Φόλα παντού ξεφτιλισμένε.

  • ναι καλα τα γραφειςόλοι στο ιδιο σακι.Και οι θυτες και τα θυματα.Και τρωγομουνα και εγω να δειρω την παθερα μου,Να δεις τι θα κανω: θα την ξυλοφορτωσω οπως ο Παπαγιαννης και μετα θα βγαινω να λεω οτι ειμαι θυμα, τις εφαγα και στη τελικη να τα βρουμε ολοι μαζι, δεν εγινε και τιποτα,ασε που η πεθερα ηταν υστερικη και καλα εκαν και την ξυλοφορτωσα, γιατι οσους δεν γουσταρουμε πρεπει να τους ξυλοφορτωνουμε.Απο μεσα μου φυσικα θα γελαω οταν θυμαμαι το ξυλο που εριξα και τους μωλωπες και τις κακωσεις που θα εχει, ενω εγω που ειπα να τα βρουμε θα μου λενε οτι ειμαι ειρηνικο παιδι και θελω το καλο ολων.

  • εγω φιλε δεν κουραστηκα να διαβαζω αυτα που γραφουν και επειδη μπαινω τωρα πρωτη φορα σημερα θα σου πω αν δεν σου γουσταρει να διαβαζεις ανθρωπους που καταδικαζουν την βια,πηγαινε αλλου και αρχισε να επαινεις ολους τους Παπαγιαννηδες.Οχι και ψυχακια επειδη εκφραζουν τη γνωμη τους που ειναι σεβαστη.Το κουβαδακι σου και σε αλλη παραλια

    • Νικολακη αγραμματε,Σωτο με λενε εχω ονομα και καλη καρδια.Δεν ξυλοφορτωνω για σημαντη αφορμη,δεν το παιζω θυμα και αμα λαχει ζηταω και συγγνωμη.Γκεκε;

     • νικο σουργελο δεν ειμαι εγω αλλα εσυ που υποστηριζεις τους τραμπουκους.Η εισαι ενας απο αυτους η τις εχεις φαει χοντρα και εχεις συνηθισει που το θεωρεις φυσιολογικο πια.Αρε τι κυκλοφορει εκει εξω!!!!

     • Εκει εξω; αρα ομολογεις οτι γραφεις μεσα απο το ψυχιατρειο;πρεπει να σου κοψουν την προσβαση στο ιντερνετ, ΨΥΧΑΚΙ!!!!!!

     • Α μπα δεν μου το κοβουν το ιντερνετ.Μηπως αν με ξυλοφορτωναν να το εκοβα με τη βια; Οπως κανει ο φιλος σου ο Παπαγιαννης;

   • σωπα ρε μαγκα εσυ που καταδικαζεισ ανθρωπους μονο και μονο γιατι η μια ειναι γυναικα ισοτητα δεν θελουμε γιατι δεν ακουσ δηλ ρε ορνιο και τουσ δυο και καταδικαζεισ τον εναν

    • γιατι σαινι μου η γυναικα πηγε στο νοσοκομειο και υπαρχει ιατρικη γνωματευση οτι ειναι δαρμενη.Εχει κακωσεις και μωλωπες!! Εκτος αν δαρθηκε μονη της.Οτι και αν εγινε, οτι, οτι ,οτι, δεν ξυλοφορτωνεις εναν πιο αδυνατο απο εσενα.Και ολοι λενε πως εγινε για μια ατακα: το ακουσαν.Τα ιδια ειπε και η Νικολαιδου,αλλη συναδελφος του.

     • σωστος, πες τα γιατι μερικοι δεν μπορουν να καταλαβουν τα αυτονοητα.Θελουν βοηθεια!

 17. ο παπαγιαννης ειναι το θυμα,συμφωνω και εγω.Τι θελουν τωρα η Παυλιδου, η Νικολαιδου και ο υπολοιπος θιασος; μηπως πρεπει να ξυλοφορτωσει και αυτους; Α, μπα, αυτος το κανει μονο εναντιον γυναικων που ειναι πιο αδυναμες απο αυτον!!Ο γιατρος, ομως, που εγραψε την ψευτικη γνωματευση, πρεπει να φαει τα μπουκετα του.

 18. ναι ναι δωσε και μενα μπαρμπα καμμια ψιλη, ξεχασα να σβησω το φως του μπανιου.Ελα μωρε δεν θα παθεις τιποτα, θα την κανεις σαν τον κλεφτη μετα και θα ζητας και τα ρεστα,λεγοντας οτι εισαι το θυμα.Να δεις που θα με αναγκασουν να σου ζητησω και συγγνωμη.Πλακα θα χει.Μετα θα θες να βριζεις και να χτυπας γυναικες, ολη την ωρα!!!!

 19. Και η Νικολαιδου, ναι και αυτη ειναι γυναικα αραχνη.Αραχνες ειναι και ο Καλυβατσης και η Κονυ μεταξα και ο υπολοιπος θιασος.Τον καημενο τον τραμπουκο τον Παπαγιαννη, τον λυπαμαι.Ακου τωρα τι τραβαει για ενα ξυλοφορτωμα.Αφου αυτη τον ξυλοφορτωσε και αυτος ειναι το θυμα.Εγω πιστευω οτι και η Νικοιλαιδου ζηλευει που δεν εφαγε αρκετες απο τα χερακια του, γιαυτο τα λεει ολα αυτα.Σκευωρια ολοκληρη για να επιτεθουν σε αυτο το καλο ψυχακι που δεν εχει πειραξει κανενα, μονο που και που ξυλοφορτωνει ανυπερασπιστες γυναικες για σημαντη αφορμη.Ε, και τι εγινε; Σιγα το πραγμα!!!Να παραδεχτει η Παυλιδου οτι τον εδειρε,οτι ειναι θυμα της και ολα να ξεχαστουν.Α, πρωτα να του ζητησει και μια συγνωμη, που πλαστογραφησε ιατρικη γνωματευση που δηθεν ελεγε οτι ειναι μωλωπιασμενη και με κακωσεις!!! Αντε μην τα παρω και αρχισω να μοιραζω μπουκετα,σαν την Παυλιδου!!!!Καημενουλης,

   • αραχνες,ξυλοφορτωματα, τραμπουκοι που το παιζουν θυματα και μετα ελα να τη βρουμε νταρλινγκ, δεν εγινε τιποτα μωρε.ασε που σου αρεσε, ξερω εγω, το χω ξανακανει, οοοουυυυυ.

     • δεν ξερω σε ποιον αναφερεσαι,αλλα μιας και το βλεπω εγω θα σου πω οτι απαυτα που γραφω θα επρεπε να ειχες καταλαβει το αντιθετο.Οτι δεν θα επετρεπα σε κανεναν να σκησει σωματικη η λεκτικη βια πανω μου.Εχω ενα περιργο χουι, ομως.Δεν μπορω την αδικια και τον τραμπουκισμο.Μικρο παιδι ημουν και σε μαγαζι που ηρθα αντιμετωπη με ιδιοκτητη που πιεζε την πωλητρια να βγει μαζι του το βραδυ, του την ειπα.Θα μουν δεκαξι ετων.Το κοριτσι θα ηταν οχι πανω απο εικοσι και με κοιταξε τοσο ομορφα που ακομα το θυμαμαι.Τι να κανω,φιλη/ε μου.Εγω εχω γλωσσα και καποιοι σαν τον Παπαγιαννη εχουν ετοιμα μπουνιδια και κλωτσιδια.Αυτος ο κοσμος εχει απολα.Διαλεγεις και παιρνεις.

   • εχει αγρια φατσα, ναι καλα εκανε και την ξυλοφορτωσε.Και εγω ετσι κανω, οταν δεν μου αρεσει μια φατσα, τα παιρνω και αρχιζω και ριχνω μπουνιδια

  • Και η Νικολαιδου, ναι και αυτη ειναι γυναικα αραχνη.Αραχνες ειναι και ο Καλυβατσης και η Κονυ μεταξα και ο υπολοιπος θιασος.Τον καημενο τον τραμπουκο τον Παπαγιαννη, τον λυπαμαι.Ακου τωρα τι τραβαει για ενα ξυλοφορτωμα.Αφου αυτη τον ξυλοφορτωσε και αυτος ειναι το θυμα.Εγω πιστευω οτι και η Νικοιλαιδου ζηλευει που δεν εφαγε αρκετες απο τα χερακια του, γιαυτο τα λεει ολα αυτα.Σκευωρια ολοκληρη για να επιτεθουν σε αυτο το καλο ψυχακι που δεν εχει πειραξει κανενα, μονο που και που ξυλοφορτωνει ανυπερασπιστες γυναικες για σημαντη αφορμη.Ε, και τι εγινε; Σιγα το πραγμα!!!Να παραδεχτει η Παυλιδου οτι τον εδειρε,οτι ειναι θυμα της και ολα να ξεχαστουν.Α, πρωτα να του ζητησει και μια συγνωμη, που πλαστογραφησε ιατρικη γνωματευση που δηθεν ελεγε οτι ειναι μωλωπιασμενη και με κακωσεις!!! Αντε μην τα παρω και αρχισω να μοιραζω μπουκετα,σαν την Παυλιδου!!!!

 20. βασικά έπρεπε να ντρέπεται και έπρεπε να σκεφτεί 2-3 φορές να σηκώσει χέρι.βρίσε την και να έχει νεύρα έχει τοίχους, χτύπα την κεφάλα σου.άντε τώρα σπίτι σου με την γυναικούλα σου,να δούμε πόσες τρώει και την έκανες έτσι άβουλο πλάσμα.ουστ. αλλα να προσέξει στο μέλλον μην βρεθεί κανένας μάγκας να τα κάνει τα ίδια στην κόρη του, ότι κάνεις το βρίσκεις

  • Μόνο αν συμβεί κάτι τέτοιο στην κόρη τους βάζουν μυαλό αυτοί οι χαρακτήρες, μακάρι να μη συμβεί βέβαια γιατί δε φταίει σε τίποτα το παιδί.

   • άμα σου λέω εγω ότι εχεις φάει πολύ ξυλο στη ζωή σου… Τώρα έμπλεξες στην μιζέρια σου και την κόρη του; Σταμάτα πια ΑΗΔΙΑ κατάντησες…

  • Βασικά τη βρίσκω με το ξύλο. Μου αρέσει να το βλέπω κ μετά να το κατακρίνω. Να προτέινω τιμωρίες, να μπλέκω και άτομα-συγγενείς (εκεί την καταβρίσκω). Κ επίσης μου έχει μείνει απωθημένο που δε με παίζαν οι φίλες μου…

 21. ΧΑΧΑΧΑΧααα.. Η «ΚΑΛΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ» ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ψύχα που βριζει τον παπαγιαννη..βαζει και διαφορετικα nicknames μη και δεν την καταλάβουμε. Μαζεψτε τη ρεεεεεε ειναι για ψυχιατρειο πραγματικα αυτή και αν είναι επικυνδινη και εμμονικη .

 22. ΧΑΧΑΧΑΧ.. Η «ΚΑΛΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ» ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ψύχα που βριζει τον παπαγιαννη..βαζει και διαφορετικα nicknames μη και δεν την καταλάβουμε. Μαζεψτε τη ρεεεεεε ειναι για ψυχιατρειο πραγματικα αυτή και αν είναι επικυνδινη και εμμονικη

  • η ΚΑΛΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ειμαι εγω και γραφω μονο με αυτο το nickname.Και υποστηριζω οτι για κανενα λογο δεν πρεπει κανενας να σηκωνει χερι, ειδικα σε καποιον που ειναι πιο αδυναμος απο εμας.Η βια ειναι ποινικο αδικημα και πρεπει να καταδικαζεται απο ολους.Αν ειμαι λαθος, τι να πω; ξυλοφορτωστε με!!!

   • Μην ασχολείσαι. Έχουν μπει οι υποστηρικτές του τρελαμένοι που απολύθηκε τελικά από το θέατρο και βλέπουν φαντάσματα προσπαθώντας ταυτόχρονα να περάσουν την άποψη οτι δε τρέχει τίποτα να τρως και λίγο ξύλο.

 23. και επρεπε να την ξυλοφορτωσει για το οτιδηποτε; το ιδιο κανετε και εσεις γιαυτο το βρισκετε φυσιολογικο; μωρε, ποσες τις τρωνε και δεν μιλανε σαυτη τη χωρα;

  • Όλες εδώ μέσα που μιλάμε για νομους και αξιοπρέπεια, τρώμε πρωί μεσημέρι βραδυ ξύλο. Αν δε φάμε μας λειπει. Πλάκα έχεις. Τί έχεις ζήσει βρε κορίτσι μου; Τί σου συμβάινει;

   • παιδια, εγω λεω να του δωσουμε οσκαρ ξυλοφορτωματος του Παπαγιαννη.Δερνω και μετα λεω οτι ειμαι και το θυμα!!!! Και αφου την βγαζω καθαρη και υπαρχουν και ανθρωποι που με υποστηριζουν, συνεχιζω να επιδιδομαι στο ξυλοφορτωμα και στα χυδαια μπινελικια

  • δε λες και το άλλο. το πόσοι το παίζουν εδώ μάγκες που δε σηκώνουν κουβέντα και η παντόφλα στο σπίτι δίνει και παίρνει. και αυτό βέβαια κακό αλλά… παίζει.

   • σωστος !!!! οσοι υποστηριζουν τη βια τις τρωνε η τισ δινουν.ΔΕν εξηγειται αλλιως.Βρισκονται μεσσα σε μια αρρωστημενη κατασταση και το βρισκουν φυσιολογικο.ΣΕ λιγο θα πουν οτι δαρθηκε μονη της και πλαστογραφησε την ιατρικη γνωματευση την ωρα που τον εδερνε γιατι συμφωνα με αυτον τον αλητη τον τραμπουκου αυτη τον εδειρε και αυτος αμυνθηκε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Δεν υποστηρίζει κανείς την βία Δεν μπορείς ομως να κρίνεις αν δεν ήσουν μπροστά..Το ότι του επιτέθηκε πρώτη,αυτό δεν είναι βία;Μονο οτι αφορα τις γυναικες;Αλλωστε ο ιδιος ο Καλυβατσης τα μασαγε σημερα..Δες τις δηλωσεις

 24. Και πού ξέρετε τι του είπε το βρωμοστομα της και αυτός τα πήρε στο κρανίο ….. Γνωστή καμπια και ξινιολα κι αυτή.

  • και επρεπε να την ξυλοφορτωσει για το οτιδηποτε; το ιδιο κανετε και εσεις γιαυτο το βρισκετε φυσιολογικο; μωρε, ποσες τις τρωνε και δεν μιλανε σαυτη τη χωρα;

   • απο οτι φαινεται πολλες και μετα ακουνε και απο πανω: δεν σε εδειρα εγω, εσυ με εδειρες, ειμαι θυμα σου!! και το πιστευουν κιολας και φτου και απο την αρχη!!

   • Όλε εδώ μέσα που μιλάμε για νομους και αξιοπρέπεια, τρώμε πρωί μεσημέρι βραδυ ξύλο. Αν δε φάμε μας λειπει. Πλάκα έχεις. Τί έχεις ζήσει βρε κορίτσι μου; Τί σου συμβάινει;

  • Μην παρεξηγείτε την κάθε πρόταση μερικές φορές σκέφτεται η άλλη αφού είμαι γυναίκα ότι και να κάνω ότι και να πω είναι δικαιολογημένη με προστατεύει ο νόμος άντε τώρα ο άλλος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας..

   • ρε συ υπαρχει ιατρικη γνωμνατευση, υπαρχουν μαρτυρες, υπαρχει προηγουμενο με αλλη συναδελφο του.Αντε ετσι ξυπνησε στραβα η Παυλιδου και ειπε αντε να στησουμε ενα γλεντι; Αντε ετσι και εμεις μιλαμε; Τα γεγονοτα!!!Ας προσεξουμε πως μιλαμε γιατι αν ειναι η καθε δαρμενη γυναικα να αδικειται κιολας, να την ειρωνευονται, να μην την πιστευουν η να λενε-ελα μωρε να τα βρουν, δεν εγινε τιποτα- τοτε καποιες θα συνεχιζουν να τρωνε ξυλο απο τραμπουκους σαν τον Παπαγιαννη και να μην μιλανε. Τι να τα βρουνε; δεν ηταν ενας απλος τσακωμος με βρισιδια!! Της εσπασε την πορτα,εισεβαλλε ημιγυμνος στον προσωπικο της χωρο, την αξυβρισε χυδαια, την επιασε απο το λαιμο και την πεταξε κατω.Εφυγε σαν τον κλεφτη απο το θεατρο,δεν ζητησε μια συγγνωμη και απο πανω εδινε και συνεντευξεις οτι ταν αυτος το θυμα.Εγω,δεν θα τα εβρισκα μαζι του, με τιποτα.Σαν να λες στην βιασμενη να τα βρει με τον βιαστη της, γιατι δεν ειναι ωραια πραγματα » οι τσακωμοι» Ενα πραγμα σαν την σφαγη στη Σμυρνη που εγινε συνωστισμος.Πρεπει να ξερουμε τι λεμε και γαιτι το λεμε.Και πανω απολα εχουμε ευθυνη και για τους υπολοιπους ανθρωπους που μπορει να παθουν το ιδιο.Ευχομαι η κα Παυλιδου να παει δικαστικα.

    • Υπάρχει ιατρική γνωμάτευση που φαίνονται σημάδια στο λαιμό; Αφού την έπιασε από το λαιμό κ την πέταξε κάτω θα πρεπει να άφησε σημάδια. Ξερεις τπτ;

     • ΤΙ ΨΕΥΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΒΛΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΟ ΛΑΙΜΟ ΒΛΑΜΕΝΙΟ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΛΕΕΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ

 25. Ναναι καλα η Παυλιδου που τον ξεμπροστιασε.Ξερετε ποσες γυναικες γλυτωσαν απο το συγκεκριμενο ανθρωπαριο, που πρωτα ξυλοφορτωνει και μετα λεει οτι τον εδειραν κιολας; Αν το ειχε κανει και η Νικολαιδου, τοτε, δεν θα ειχε γινει αυτο σημερα.Αυτοι οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.Μπραβο στην Κονυ και τον Καλυβατση που ειπαν απλα την αληθεια.Οσο για την Κα Κορινθιου που τον υποστηριξε γιατι ειναι οικογενειακοι φιλοι,να παει μαζι με την Κα Δαλιανη να τις τρωνε μαζι απο τους κουραδομαγκες αντρες τους και να τους αρεσει κιολας.Γουστο τους,αλλα να φησουν τους υπολοιπους εξω απο αυτο το αρρωστο και βρωμερο παιχνιδι

   • αν εισαι γυναικα καλυτερα να μην σου τυχει, γιατι μετα θα περασεις τρομο.Ειδικα αν καποιοι σε ειρωνευονται η δεν σε πιστευουν, θα περασεις φρικη!!!

     • σωστα αξιοπρεπεια.Δηλαδη, να καταλαβω: να του κανει μηνυση και ωσπου να παει σε δικη να πηγαινει να παιζει μαζι με τον τραμπουκο σαν να μην συμβαινει τιποτα; Η θα ηταν καλυτερα να μεινει ανεργη και να παιζει αυτος με την γυναικα του και αυτη να καθεται σπιτι δαρμενη αδικημενη και να ακουει οτι ηταν και ο θυτης του τραμπουκου; Αν δεν ειχε σιωπησει τοτε και η καθολα αξιοπρεπης κα Νικολαιδου γιατι νομιζε η γυναικα οτι ηταν μεμονωμενο περιστατικο, ισως να μην ειχε ξυλοφορτωθει η Παυλιδου.ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ.

 26. επρεπε να ειχε γινει απο την πρωτη στιγμη αυτο, οχι να συμπεριφερονται στην δαρμενη γυναικα με αυτον τον τροπο!!! Ελα στη δουλεια σου. Που; Να παιζει με τον ανθρωπο που την εδειρε και εβρισε χυδαια; Ευτυχως που ολος ο θιασος τον καταδικασε .Ας παρει τη συμβια του και βουρ για το σπιτι τους.Να δερνει αυτην αν γουσταρουνε και οι δυο.Δεν του φταινε οι ξενες γυναικες του αλητη

  • λίγα λες. Εγώ αυτές τις μέρες δε βγαίνω από το σπίτι μήπως και πέσω πάνω στον Παπαγιάννη.. Μπρρρ… Δράκος Παπαγιάννης

   • Οταν βγεις σου ευχομαι να μην σου τυχει να σε ξυλοφορτωσουν, αλλα και αν γινει εμεις θα σε πιστεψουμε και δεν θα σε ειρωνευομαστε σαν καφροι γιατι η βιαιοπραγια ειναι σοβαρο αδικημα και πρεπει να τιμωρειται

    • Μην στεναχωριέσαι για μενα. Οταν μου τύχει έχω τρόπους να το χειριστώ (αυτούς που δίνει μια πολιτισμένη κοινωνία με νομους) κ δεν θα ξεκατινιαστώ στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ

 27. ΝΤΡΟΠΗ, ΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΠΡΕΠΕΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ.ΒΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;; ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣ;;; ΠΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ;;

   • η παλούκα είναι .. και της χρειαζεται επειγόντως μια ΠΑΛΟΥΚΑ …η σχιζο εμμονικη αγαμητη καραδοκεί.. θα βγει και στο συνταγμα σε λιγο με πανό αντιπαπαγαννη

    • ΟΧΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ; ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ; ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΙΓΟΝΤΑΙ Η ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. =ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ

   • χχαχαχαχαχ… αυτή η ανωνυμη τραβα χοντρο ζόρι , της κάθε μιας τα αποθημενα τα πληρωνει ο παπαγιαννης. Αυτή η ανωνυμη αν τις ετρωγε γερα από καποιον μονο τοτε θα καταλαβαινε τι είναι η βια.. που άλλες γυναικες κακοποιούνται οσο δε παει, και τωρα με ένα φουυυ (ΚΑΙ ΑΝΝ) που εκανε ο παπαγιαννης στη μαγδαλω την άλλη θα μας κανουν πλυση εφγκεφαλου πως κακοποιηθηκε. Κακομοιρα ανωνυμη, αν εισαι γυναικα καλυτερα βουλωνε το πια και υπερασπισου γυναικες που ζουν πραγματικα τη βια στη ζωη τους και όχι με τη πονυρη κονδυλω Παυλιδου …σιγα τα αιματα μη γλιστρισεις μαλακοΑνωνυμη!!! ξεφτιλίζεις το γυναικειο φυλο ευτελίζοντας κ εξεισωνοντας την πραγματικη βια με τα διαφημιστικα καπρίτσια δηθεν βιας κάθε αταλαντης καριολας. Σκασε πια γιατι θα μπλέξεις, μας τα επριξες ψυχώ

 28. Η υποκρισια εδω μεσα χτυπαει κοκκινο.εσεις δεν θυμωνετε; δεν αγριευετε;δεν εχετε παιξει ξυλο;τι μαλακιες διαβαζω.εδω γινεται της πουτανας στα περισσοτερα σπιτια.εσεις τι πινετε;ηρεμολ;

  • τί ξεστόμισες άνθρωπέ μου; Εδώ σε αυτό το σάιτ μπάινουν μονο πολιτισμένες, καλλιεργημένες προσωπικότητες που στους τσακωμούς άντε λίγο να υψώσουν τον τόνο της φωνής. Φαίνεται κ από τον τρόπο που εκφράζονται: με το σεις και σας

   • Οχι βρε,σε ολα τα σπιτια παιζουν ξυλο για ασημαντες αφορμες.Μου εκαψες τη φρυγανια; παρε μια μπουνια! Αργησες να μου δωσεις το τηλεκοντρολ; αρπα μια γονατια, θα σε πιασω και απο τον λαιμο!!! Αν δε, ξεχασες να αγορασεις μαρμελαδα φραουλα, θα σε πεταξω κατω σαν σακι και θα σε βριζω χυδαια, θα σε γαμ..σω κτλ.Καθε μερα συμβαινουν,ρωτα τον Παπαγιαννη πως συμπεριφερεται στο σπιτι του.Νομιζεις οτι του γλυτωνει η γυναικα του;

    • Εσύ τώρα νοιάστηκες για τη γυναίκα του; πως δε νοιαζεσαι κ για το χωρισμο Παυλίδου-Φερνετίνου κι αν αντάλλαξαν βρισιές ή φάπες;

     • Οτι και να γινεται,οφειλουμε να μιλαμε μεταξυ μας και οχι να χειροδικουμε.Αλλο να γινει ενας τσακωμος,να ειπωθουν καποιες βρισιες και αλλο για μια σημαντη αφορμη, οπως ειπε και η κα Τριφυλλη, να μπουκαρει ο αλλος ημιγυμνος να βριζει χυδαια , να τραμπουκιζει δηλαδη, να αρπαζει απο το λαιμο και να πεταει κατω εναν αλλον ανθρωπο που δεν μπορει να αμυνθει γιατι ειναι πιο αδυναμος.Οχι, ρε παιδια, να το αφηνουμε να περασει ετσι!!!ΝΤΡΟΠΗ.Τοτε ολοι αυτοι οι ψυχακηδες και οι τραμπουκοι σαν τον Παπαγιαννη, θα κυκλοφορουν ηρεμοι θα τραμπουκιζουν,θα χαμογελανε αυταρεσκα, οπως αυτος και απο πανω θα λενε οτι ειναι και θυματα.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.Ποσες φορε να συμβει για να βαλουμε μυαλο; Να πεθανει και καμμια απο κανενα χτυπημα.Τοτε θα μιλαμε;

     • Η κα Τριφύλλη είπε και κάτι άλλο: ότι εκείνη την ωρα είχε φύγει από το Θέατρο

   • μα σωστα,,, μονο κατι ηθικολογες θεολογες μπαινουν εδώ μεσα επιπεδου πανω από ολα..που η ζωη τους είναι υπεροχη και τελεια!! δεν βριζουν δεν φωναζουν και όλα γυρω τους είναι αψογα.. ααααα και είναι και πανέμορφες με παιδια λεφτα και αντρουκλα γαμιστερη. Α ρε κουνια που τις κουναγε

  • ΕΑΝ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΞΗ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ

 29. Δεν ξερω ρε παιδι μου, κι αυτη την παυλιδου ποτε μου δεν την χωνεψα.μου εβγαζε μια κακια, κακιασμενη σαυρα.επισης και το ονομα σοφια.οσες γνωρισα μ αυτο το ονομα, αστα να πανε.ας μη μιλησω καλυτερα.

  • ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΗΜΙΓΥΜΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΤΩΣΑΝ ΣΑΚΙ ΠΑΤΑΤΕΣς; ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΤΣΙ

   • caps lock: ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΣ, ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΤΟΥ Η ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΤΗΝ ΈΠΙΑΣΕ, ΤΟΥ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ. Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΕΛΙΚΑ

    • να ηταν και αστειο η βιαιοπραγια, να σπαγαμε πλακα!!! Ασε ειναι να μην συμβει σε σενα τον ιδιο,νασαι και πιο αδυναμος να τις φας χωρις λογο και μετα να σου λενε οτι εφταιγες η να σου κανουνε και πλακα και απο πανω!!!

 30. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΛΕΤΕ?ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΗ?ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΤΗ??ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

  • ξαναδιάβασε τα εναντίον της σχόλια και θα καταλάβεις: ο τρόπος που το χειρίστηκε, το λαικο δικαστήριο στα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποιος τα υποκινησε; Σε ρωτάω εσένα: ποιος νομιζεις ότι τα υποκινησε; Έκανε τη μήνυση όπως έπρεπε να κανει. ΤΕΛΟΣ.

   • Η Παυλίδου μίλησε μία φορά μόνο στην εκπομπή του Φουρθιώτη,δεν ξαναβγήκε. Υπάρχουν μάρτυρες και ιατρική γνωμάτευση δν έγινε μια καταγγελία στον αέρα. Το σίγουρο είναι ότι η γυναίκα τραυματίστηκε συνέπεια ενός φραστικού επεισοδίου. Ο σάλος προκλήθηκε γιατί είναι ανεπίτρεπτο ένας άντρας να χειροδικεί σε μια γυναίκα και μάλιστα σε χώρο εργασίας

    • Και στον Σρόιτερ τί έκανε; Σύμφωνείς με το ότι βγήκε να κοινοποιήσει ένα τέτοιο θέμα στην πιο κατινίστικη εκπομπή ever; κ τα φραστικά επεισόδια δεν τραυματίζουν παρά μονο ψυχές

     • Το πρόβλημα είναι ο Φουρθιώτης δηλαδή. Αφού είπε και στο Σρόιτερ που είναι σοβαρό δελτίο φαντάζομαι την πιστεύεις. Μετά το φραστικό επεισόδιο επήλθε η χειροδικία. Φυσικά έκανε καλά που τον ξεμπρόστιασε. Αν το είχε κάνει η Νικολαίδου δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο αυτός θα είχε μαζευτεί.

     • Βασικά δεν είναι πρόβλημά μου. Ειλικρινά θεωρείς ότι για οποιαδήποτε λάθος συμπεριφορά η τιωρία είναι το ξεμπρόστιασμα; Δεν υπάρχουν δικαστήρια; Τί σημαίνει ότι το δελτίο του Σρότερ είανι σοβαρό; Τί λογική είναι αυτή; Αν εσύ έκανες ένα σοβαρό λάθος η τιμωρία σου έπρεπε να είναι το ξεμπροστιασμα; Κ εσύ θεωρείς το ξεμπρόστιασμα, άλλος θεωρεί να τρώμε τα κρέατά του. Πού τελειώνει όλο αυτό; Υπάρχουν τα διακστήρια στις πολιτισμένες κοινωνίες

     • Δεν το είπε μόνο στην κατινίστικη εκπομπή το είπε και σε δελτίο ειδήσεων που είναι αξιόπιστο. Η Παυλίδου πρώτα έκανε μήνυση, κρύφτηκε και απέφυγε το αυτόφωρο ο Παπαγιάννης, δεν της ζήτησε συγγνώμη και μέτα το έμαθαν οι δημοσιογράφοι και βγήκε στον Φουρ. Αν έκανε λάθος να ζητήσει συγγνώμη και να παραδεχτεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του και να το διορθώσει. Να βγαίνει ομως να λέει αυτή με χτύπησε πρώτη είναι προκλητικό.

    • Το ενδεχομενο να τον χτυπησε πρωτη, γιατι το αποκλειεις;ησουνα μπροστα;και μην πεις παλι οτι αυτος μπουκαρε στο καμαρινι.αυτος μπορει να μπουκαρε για να ζητησει εξηγησεις.πως συμπεραινεις εσυ, οτι ορμηξε πρωτος;

     • Το αποκλείω με βάση την κοινή λογική εφόσον αυτός παραβίασε το χώρο της Παυλίδου, το γεγονός οτι αυτός από τα βίντεο δεν φαίνεται να έχει ούτε μια αμυχή, ότι αυτος δεν έκανε μήνυση εξαρχής, υπάρχουν μάρτυρες που λένε της επιτέθηκε και μαρτυρίες πρώην εργαζομένων και Νικολαίδου. Εγώ όμως δεν είμαι δικαστής, εκφέρω την άποψή μου.

    • Εκφερεις αποψη με απολυτα συμπερασματα.δεν υπαρχει κοινη λογικη, οταν δεν εισαι μπροστα σε ενα περιστατικο.κανεις δεν ηταν μπροστα.οσο για το ποιος εκανε πρωτος μηνυση δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν ειναι δικολαγνοι, οπως και γω.μονο σ αυτη χωρα γινονται τοσες πολλες μηνυσεις.ψαξτο να δεις.

   • ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!!! ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΤΟ ΕΚΕΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΒΑ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ ΚΑΙ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ; Η ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ; ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΝΜ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΨΥΧΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑ

   • και μετα την μηνυση; να παει να παιζει με τον τραμπουκο σαν να μην τρεχει τιποτα; γιατι η μηνυση παιρνει χρονο πολυ.Η να μεινει ανεργη και να δουλευει Ο ψυχακιας και η γυναικα του.Και δαρμενη και αδικημενη!!!!

  • Αυτοί που λένε να φύγουν και οι δύο είναι σαν τους βιαστές που λένε δεν τη βίασα ήταν συναινετική πράξη ή αυτή φταίει που φόραγε φούστα.

 31. Το νομισμα εχει δυο οψεις.πρωτα απο ολα θα ξεκαθαρισω οτι, κανενας δεν εχει το δικαιωμα να σηκωνει χερι, οσο δικιο και να εχει.θα κανω ομως και μια διαπιστωση, που φυσικα δεν ισχυει για ολες τις ελληνιδες.λοιπον, παρα πολλες, ειναι κακομαθημενες καριολες εριστικες κακοτροπες, που εκμεταλλευονται το γεγονος οτι ειναι γυναικες, και οτι δεν εχεις δικαιωμα να τις ακουμπισεις.και με βαση αυτο σε κανουν ξεφτιλα σκουπιδι χωμα.γι αυτο θα πω γενικοτερα να σεβομαστε τον αλλον ανθρωπο, να εχουμε ομορφη συμπεριφορα.εκατερωθεν.

  • και επαυξάνω στο εξής: ο κανιβαλισμός που έγινε στη συνέχεια -και ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός- ήταν απαράδεκτος και ακόμα θεωρώ ότι έπρεπε να επεμβει εισαγγελέας. Και αυτός οκανιβαλισμός δεν πρεσβευει το ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ, ίσα – ίσα το αντίθετο… Μας ξεφτυλίζει όλες…

   • τι σε ξεφτιλιζει; οτι μιλησε η ξυλοφορτωμενη γυναικα; Τι επρεπε να κανει; να περιμενει τη δικη και να παιζει μαζι με τον ανθρωπο που της επιτεθηκε και την τραυματισε σωματικα και ψυχικα; εδω ολος ο υπολοιπος θιασος καταδικασε το γεγονος και ελεγαν στην Παναγοπουλου να τον διωξει.Και δαρμενη και αδικημενη; Η θα ταν καλυτερα να μεινει ανεργη και να παραχωρησει τη θεση της στην Κα Δαλιανη και αυτη να μεινει στο σπιτι της και ολα καλα.

  • η όλη ιστορία ήταν να ικανοποπιηθεί ο εγωισμός της Παυλίδου. Για τις άλλες γυναίκες χέστηκε. Την είδες να δηλώνει τπτ υπερ της Δαλιάνη κ των βρισιών που έφαγε;

 32. Μπράβο στην Παυλίδου..τα κατάφερε.Άλλωστε αυτός ήταν ο σκοπός της..τον προκαλούσε συνέχεια τον τελευταίο καιρό

 33. Παιδιά μάλλον τον διώξαμε γιατί είχαν δει τι είχε γίνει..μιλάνε ξεκάθαρα για βίαιη συμπεριφορά..απλά στην αρχή για να μην χάσουν τα φράγκα κάνανε φις κότες…τώρα που είδαν ότι βγαίνουν μαρτυρίες για βίαιη συμπεριφορά του έκαναν αυτό που έπρεπε..πιθανόν και άλλοι συντελεστές να μίλησαν στους παραγωγούς Ότο δεν μπορούν μαζί του..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here