Ο Mάνος Ψαλτάκης δικαιώθηκε και θεωρείται πλέον ο επίσημος συνθέτης του «My number one»!

1

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με τα κορίτσια του μας κάνουν την καλύτερη παρέα, μας… βγάζουν έξω και μας ενημερώνουν για τα καλύτερα στέκια της Αθήνας.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, μουσικές και θεατρικές σκηνές και προτάσεις εξόδου για όλα τα γούστα συνθέτουν μία εκπομπή-αντζέντα, που είναι εδώ, κάθε Πέμπτη στις 22:30, για να σου μάθει όλα τα… έξω από μέσα!

Στην πρώτη εκπομπή για το 2018 καλεσμένος είναι ο συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής Μάνος Ψαλτάκης, ο οποίος μετά από 12 χρόνια δικαιώθηκε και θεωρείται, πλέον, ο επίσημος συνθέτης του νικητήριου τραγουδιού του 50ου διαγωνισμού Eurovision «My number one». Πώς του πήραν το τραγούδι; Ποιο είναι το μεγάλο του παράπονο;

Αποκαλυπτικός και καυστικός, μας απαντάει σε όλα αυτά αλλά και σε ερωτήματα, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και στις δισκογραφικές εταιρείες.

Επίσης, μαζί «γυρνάμε» για ακόμα μία φορά την Αθήνα και παρακολουθούμε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου της Μαρινέλλας, της Ε. Βιτάλη και της Γλυκερίας στο Γκάζι Live. Ένα σχήμα που έχει ήδη προλάβει να κατακτήσει τη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Παράταση, όμως, δόθηκε και στην Ακτή Πειραιώς για τον Β. Παπακωνσταντίνου, τον Λ. Μαχαιρίτσα, τον Γ. Ζουγανέλη και τον Δ. Σταρόβα. Μία παράσταση, που σίγουρα πρέπει να προλάβετε να δείτε.

Τέλος, πάμε μία βόλτα στην… ξυλωμένη Τσακάλωφ και φέρνουμε στο φως όλο το παρασκήνιο αυτής της θλιβερής απόφασης.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο