Ο μεγάλος φόβος της Kate Middleton για τα παιδιά της & το γάμο της Pippa Middleton

0

Δύο ημέρες έμειναν μέχρι τα φλας της Μεγάλης Βρετανίας να «πάρουν φωτιά» και οι παπαράτσι να δημιουργήσουν το απόλυτο τσούρμο με σκοπό να απαθανατίσουν την Pippa Middleton, τον γαμπρό, τους εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά την αδερφή της Kate Middleton. Το Σάββατο ανήκει στην Pippa.
Αυτές τις ημέρες λοιπόν, όπως είναι λογικό, διαρρέουν συνεχώς πληροφορίες για το γάμο του καλοκαιριού. Μέσα σε όλα αυτά που διαβάζαμε, μάθαμε πως η Kate Middleton ανησυχεί αρκετά για την συμπεριφορά των δύο της παιδιών κατά τη διάρκεια της τελετής. Τόσο ο George όσο και η Charlotte θα βρίσκονται δίπλα στη νύφη (θα έχουν ενεργό ρόλο) και η μαμά τους φοβάται μήπως δεν είναι και τόσο ήρεμοι.
Εύχεται πως θα είναι ήσυχα παιδιά αλλά σε αυτή την ηλικία ποτέ κανείς δεν ξέρει. Εννοείται, πως αν είσαι μαμά αυτή τη στιγμή γελάς κάπως πονηρά και γνωρίζεις πως μία αταξία του George ή της Charlotte είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!