Ο Nick Nolte με δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

0

Ο Nick Nolte απέκτησε το δικό του αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας και πλέον ανήκει στους βασιλείς του Χόλιγουντ.

Ο 76χρονος ηθοποιός τιμήθηκε χθες σε ειδική τελετή στο Λος Άντζελες για την προσφορά του στον κινηματογράφο, μια καριέρα 50 και πλέον ετών κατά τη διάρκεια των οποίων απέσπασε πολλά βραβεία και τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ.

«Όταν δεν ήμουν ακόμη ηθοποιός, ερχόμουν μερικές φορές εδώ για να δω τα αστέρια αυτά. Μου έφερναν στο νου τα πρόσωπα που αντιπροσώπευα, τις ιστορίες τους, τις ταινίες στις οποίες είπαν παίξει. Συνεπώς, νιώθω μεγάλη μου τιμή να λαμβάνω αυτή τη διάκριση», δήλωσε ο Αμερικανός πρωταγωνιστής με τη βραχνή φωνή και τη λευκή γενειάδα.

Στην τελετή αυτή τον συνόδευαν η μικρή του κόρη Σόφι με τη μητέρα της και τέταρτη σύζυγο του Κλάιτι Λέιν. Μαζί ήταν και ο γιος του Μπρόλι, 31 ετών, με τη σύζυγό του και την κόρη τους. Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση δείχνουν τον Nick Nolte με σκούρο κοστούμι, συγκινημένο, που περιβάλλεται από τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Nolte έγινε γνωστός υποδυόμενος στη μεγάλη οθόνη πρόσωπα διαταραγμένα ή σε κατάσταση κρίσης, όπως τον σκληρό αστυνομικό στην ταινία «48 ώρες» (1982) και τον δικηγόρο ενός ληστή στο «Ακρωτήρι του φόβου» (1991). Την περίοδο αυτή συμμετέχει στην κωμική σειρά «Graves».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!